Sizce yanlışmi düşünüyorum?

Evliyim eşim yurt dışından vize çıkmadığı için bn trdeyim. Eşimin telefonu iphone 13 pro max daha geçen sene aldi. ben oraya gidince telefonumun kapanma durumu olacak o yüzden telefonunu bana verecekti kendine 14 pro max aldi tamda bugün aldi herneyse. Sürekli sana samsung alalım yok bu telefonumu herkes bana sat diyor yok annem istiyor yok şarjım bitiyo bunda felan diyo sürekli bende dedim olsun dedim ben kullanırım. Hem bana yenisini almadığı gibi anlayacağınız vereside yok eşim çok cimri bi insan öncede iphonen en eski modellerinden bulmuş sana bunu alalım felan diyo bn kabul etmedim herneyse bugün 14pro max aldi eskisi benim olacak ya anlaştık şimdi demiş sana şey soyliycem bunu satalım 400 500 euroya sana 13pro alalım diyo bende niye yazdım yok bunun şarjı bitiyo felan benimde canım sıkıldı dedim senden telefon felan istemiyom telefonu sat ne yaparsan yap dedim yok ben onun günahını almışım yok o benim için demiş. Arkadaşlar benim yatağımı bile ikinci elden aldi. Sizce benim böyle düşünmem yanlismi

Sizce yanlışmi düşünüyorum?