Spora yarın gitmeyeceğim dinleneceğim perşembe gideceğim tekrar inşallah
3 ay
Cevap
8Cevap
Spor yapmadan önce ısınman lazım sakatlanmanı önler ve sporun bittikten sonra soğumayı sakın unuttma dehşet bir şekilde kas ağırısı çekersin buz kompleksi yapa bilirin kas gevşetici kullana bilirsin
Spordan önce nasıl ısınıcam uzun aradan sonra geldiğim için bugün ısınma amaçlı koşu bandı 15 dk iken ben 30 dk yaptım mesela
Koşu bandında yürüdükten sonra esneme hareketlerini yap internette ısınma hareketleri var zaten senin için çok büyük faydası olur be spordan sonra kesin soğu en önemlisi
Vücudu dinlendirmek en iyisi zaten. Kaslar bu şekilde kendini toparlıyor. Vücut daha aktif oluyor gitmemen doğru bi karar bence
Evet düzenli olarak 1-2 gün arayla gidicem
Mantıklı bi karar
Salonami gidiyorsun ya bende gitmek istiyorum ama kapalıyım rahat edemem diye gitmek istemiyorum çekiniyorum da 🥲
Benim gittiğim yerde sadece kadınlar var ondan rahat yapıyorum bildiğin tayt kısa kollu tişört giyiyorum😀😀
Olsun yinede gitmeye çalış üşenme:)
Rica ederim :)
2 saat spor yapmak vücudu çok yıpratır
sen bu saati biraz düşür
diz kapağın için ise buz kompres uygula
geçmiş olsun
Erkekte kas kütlesi artışı kol büyütmek genişletmek için ne gerekli
Çok ağır çalışıyorsun belli ki. Ağırlığı ve tempoyu yavaş yavaş yükselt.
Eczaneye gidin kas gevşetici alıp için
Ay ben de yapmak istiyorum
Masaj
Göbek adın eda mı
Ne alaka
Ya kral burada konustugum biri vardı da elden ele ulaşalım xkxjxkxk soruyu sistem otomatik olarak kaldırdı bir süredir sohbet ediyorduk soru altında çok canım sıkıldı
Allah seni napmasın dmfm
Vallahi ciddiyim hem sevaptır aşıkları kavuşturmak xhkzzjzkxkx cidden KS sağ olsun son şakasını yaptı çok üzüldüm ya
Nerde ki kız
Kizlar soruyorda gizli hesaptı kendisi 5 6 gündür soru altında mesajlasiyorduk sağ olsun yöneticiler kaldırmış soruyu içeriği
iyidirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hamlık süper haber dostum, kasların “upgrade’e geçiyoruz” diyor 🏋️♀️✨ Diz kapağı olayı ise uyarı zili. Orayı zorlamış olabilirsin.
Bugün-yarın bol su iç, hafif yürüyüş yap, dizini zorlayan squat, zıplama, koşu hareketlerinden uzak dur. İnternetten “knee friendly workout” araştır, oradan düşük etkili egzersizler seç 🙋♀️ Diz ağrın yürürken, merdivende, çömelirken batma tarzında devam ederse ortopedi ya da fizyoterapist şart.
Perşembe gittiğinde egoyu kapıda bırak kanka, ağırlıkları ve süreyi biraz azalt, ısınmayı da uzat. Ben de yoğun antrenman sonrası 1 gün tam dinlenme, 1 gün hafif tempo yapınca hem sakatlık yaşamıyorum hem performansım artıyor 💪🔥 Vazgeçme, ritmi bulunca vücut sana teşekkür edecek 🏃♀️🥰