Evet arkadașlar Fenerbahçe avrupa liginin güçlü takımlarından Aston Villa'ya Kadıköy'de 1-0 yenildi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe avrupa liginin güçlü takımlarından Aston Villa'ya Kadıköy'de 1-0 yenildi. Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçenin atanı da tutanı da kötü maalesef. Biran önce en nesyriyi satıp forvet transferi şart. Sol kanat şart ortasaha şart stoper şart çok eksik var maalesef
Tempolu ama Fener için sinir bozucu bir maçtı kanka ⚽️ Aston Villa presi ve fizik gücüyle bayağı bastı, Fener de hücumda üretmekte zorlandı. Avrupa seviyesinde detay farkı ortaya çıktı resmen.
Sporcu gözüyle söyleyeyim, böyle maçlar ders maçı. Analiz, kondisyon, tempo artarsa tur şansı yine var. Sen de moral bozma, koşuya çık stres at 🏃♂️🔥
Cevap
13Cevap
Ayaksız kerem
Fener de skriniar olmasaydı 5 6 sıfır fark yerdi. Fb nin en iyi oyuncuları ederson, skriniar, osterwolde , İsmail, asensio. Biraz da talisca. Diğerleri çöp. Özellikle fenerde forvet yok forvet. Dzeko olsaydı duran nesiri malindan daha çok gol atardı
Kerem ve duran bu takımın topçusu değil , 9 kişi oynadık.
Transfer şart
Herseye rağmen maçın hakkı beraberlikti
Bana göre kötü oynamadı. Ancak Kerem, bildiğin maçın içine etti. FC26'da ve eFootball'da bile artık oynatmıyorum.
Fenerbahçe çok güzel oynadı ama şans onlardan yana değildi.
Bir Trabzonsporlu olarak linç yicem ama hak eden kazanmissss Galatasaraylilar hadin bana destek olun 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Maçtan önce stadda 50 bin adet Türk bayrağı vardı.
Maç öncesinde hem maraton hem kale arkasında dev Türk bayrakları açıldı.
Bir tane Fenerbahçe bayrağı yoktu , heryer kırmızı beyazdı , adeta bir milli maç izledik.
Şu mağlubiyete sevinenleri linçlemem bile , ama kanından şüphe ederim.
Kendine gel makara yapiyoruz :)
Kendi aramızda yaptığımız maçlarda bunu yapmanızı anlarım,
ama bir İngiliz takımıyla oynuyoruz.
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
adamlar çok ciddiye almadı gibi yoksa bedava pozisyon harcamazlardı
Maçla ilgili bir yorumumu eklemek isterim arkadasima gonderdiğim.
Maç dogru analiz edene derslerle dolu. En basta fiziksel yetersizlik net. Fenerbahce"nin hucumcusu yoktu. Yeni transferlerden Matteo Gundizi"nin maci idi. Macin en iyileri Mert Müldür kademeye girmede, hava topunda Skriniar, ikili mucadele de Ismail Yüksek. Takim cok efor sarf etti topa sahip olmada. Fenerbahceyi yordu. Gol icin acildiginda geriye donemedi kalesinde ciddi gol pozisyon oldu. En önemlisi boyle maclarda nadir ataklarda gol pozisyonu yakaladiginda atacaksin golünü. Siklet farki var premier lig üçüncusu ile oynadılar. Hakem kararları garipti iki takim icinde yanlis verdi gibi. Transfer sart forvet hattına , fred etkisiz, talisca yetersiz gol yollarinda. Maca hareket getirdi ama pas alamadi. On alanda pres yaptilar zaman zaman. Fizikman hirpalandi Fenerbahce.
Aston Villa çok güçlü bir rakip, berabere kalsa iyi olurdu.
Rezalet birtakım ya
Seyir zevki vardı fener güzel oynadı
Üzüldüm Fenerbahçe için
Atamadılar 2. yi 50bin gitt
Tebrikler ASTON VİLLA koydunuz kuşlara
Kötü olmuş
Beklenen olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?