Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Adana Demirspor'u 1-0 yenmesine rağmen oyun olarak gelecek maçlar için umut vermedi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Adana Demirspor'u 1-0 yenmesine rağmen oyun olarak gelecek maçlar için umut vermedi! Maçı nasıl buldunuz?

Tipik sezon başı maçı aslında hocalar pek zorlamaz özellikle Anadolu takımı hocaları puan alsa yeter. Beraberlikler ilk haftlar çok olur. Ads nin ilk yarı golden once vakit geçirmeleri bundandi
Bence Lille maçı farklı olur bu maç onu göstermez.
Cevap
11Cevap
Maçı sakin buldum ben
Bu futbol ile lille maçını da kaybederiz şampiyonluk ta hayal tabiki nolucak bu fenerin hali demeye devam gibi
Aynen valla bana da öyle geliyor
Kalede 15 yaşında çocuk yediği gol zaten çocukça uzanmak istemez gibi yine kaldığı yerden devam
Geçen seneki çirkeflikleri hala devam ediyor bunlar ali koça güvenip yine adamların gırtlağına atlıyor ama kırmızı yok. İlk maçtan bi takım böyle şaibeli yeniyorsa artık mumla. Ararlar
Klasik morinho taktiği ama daha yolun başındayız. En nesry hazır hale gelip 11 başlarsa daha rahat olacak çok kaçırıyoruz. Tadıc ve simanski durgun acil orta saha lazim ama öncesinde göndermemiz gereken oyuncular var
GS li sin çok net. sizin Dunki galibiyetinizden vicdanın rahatmi
Kırmızı kart alması gereken fbli oyuncu sarı kart bile görmedi
İlk 5 hafta böyle olur takımılar tam oturmadı !
Her zaman ki lagalugalar sdfsdf 😃
Ben gayet keyif aldım mactan
10 hafta futbol beklemeyin hiçbir takımdan
Zevksiz bir macti
İlk ve son
İyi maçtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?