Evet arkadaşlar Fenerbahçe Galatasaray'ın yenildiği haftada Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak bana göre fırsat tepti ve kritik 2 puan bıraktı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe Galatasaray'ın yenildiği haftada Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak bana göre fırsat tepti ve kritik 2 puan bıraktı! Maçı nasıl buldunuz?

Hem uzgun. Hem sevincliyim.. Cok uzgunum. Cunku Fenerliyim... Cok sevincliyim. Allahina Kurban oldugum. Memleketimin en sevilen. Takimi. Dev Fenerbahceden. Puan aldi.. Fenerbahceden. Puan almak kolay degildir.. Ama. Aslanlarin. Aslani Adana demirspor aldi.. Acayip bir duygu. Tuttugum takim Fenerbahce puan kaybetti uzuldum. Adana demirspor. Puan aldi uzuldum.. bir gercekten var Adanada. Adanasporun taraftari yoktur. Ama AdanaDemirspor, un. Taraftari coktur Golden severler Adanademirsporu.. kisaca bu macta sevinc. Agirlikta. Adanademirspor icin.. Ama. Fenerin tum diger maclarinda. Fener icin. bu. Sevinc herzaman..
Saglik aslinda bu yonden dusunmem lazim. Adanademirsporun. Bu macta supriz yapmasi Fenerli yuregimi uzerdi... Adanademirsporun. Yenilmeside. Yuregimde. sanci yapardi.. En guzeli. Beraberlik. Benim. ve benimle ayni durumda olanlar icin
özeti izledim dzekonun vuruşlar cok zayıf ya da plase vurayım demiş fenerliler bam güm dalmış adana karşılık vermiş. trabzon macında fenerlilerin penaltı diye idda ettiği pozsiyonda adanaya penaltı verilmemiş adana iyi oynasa yenicekti. direğe takılmasa haftanın golü olurdu
elbette değil gsnin şu anki puan durumuna göre yenmeliydi
Adanademirspor Adanada en cok taraftari olan takimdir.. Adanasporu tutan azdir herzaman. Buyuk Adanademirspordur O.. Tuttugum. Takimdir.. memleketimin takimi oldugu icin.. Ama. Kalbim. Aslan Fener icin atiyor.. Bu macta. Hem sevindim Hem. Cok uzuldum..
Cevap
7Cevap
Beklenen bir puan kaybıydı
Maç çok sıkıcıydı
Çok fazla eksiğimiz vardı. Yenilgiden iyidir. Ayrıca rakip takım da yenildiği için problem yok.
@perlamare seni keserim bak pis cinc*nlu😅
@perlamare yenilmedik en azından sizin gibi😂
@perlamare tabi tabi tüm evren gs'ye hizmet ediyor zaten 😂
@perlamare Kenan Evren🤣🤣
@perlamare rüyanda görürsün ehehe
Normal bu kadar sık fikstürde ayrı ayrı iklimde çok zor.
Demirspor, bugün kötüydü aslında. Cezayı kesebilirlerdi.
Fenerbahçe iyi oynadı ama bu kadar eksiklikler ile 1 puana genede sevinmeli diye düşünüyorum.
doğru katılıyorum
galibiyete yakın taraf Fenerbahçeydi. Değerli ! puan diyorum. futboldan anlayaanlar ne demek istediğimi anlamıştır. Bu A. Demir beşiktaşa 4, ts ye de yenmişti.
değerli bir 1 puan
gs de a. demire gidecek 2. yarı, a. demir içerde maç kaybetmediğinden haberin var mı acaba, olmayan senaryoyu konuşmak saçma hatay kazandı.
1 maç kazanıyor uçuşa geçti diyorsun, adb avcıda kasketi takarsa yakında görünü verie şampiyon olur diyeceksin :) bir 2 oyuncu ile olmaz bu işler oyun oynamaları lazım. Bugün için bu yok.
bjk ligin iyi kadrosu var diyordun dön bak önceki yorumlarına yapsaydı 10 da 10,
10 da 10 yapanlarla aynı takımlarla oynadı hemen hemen :))))
mesela FB başakşehiri yendi uçuşa geçti diyemedin de bjk bugun yenmiş uçuşa mı geçiyor demişsin. Ki FB ile oynadığından daha kötü başakşehiri yenmesine ragmen bjk yi kayırman necedir.
Sen futbolu anlamıtorsun ya da gözün famatizmden ya da bu takımları çekememekten kaynaklı böyle yapıyor olabilirsin zira bu iki takımı eleitirip futbolunu olumlu görmüyorsan diğerşeri bunların çok çok altında ve çöp, bu benim gördüğüm bu takımların burdaki taraftarları bile diyor. Senin sorularımnda hemde. :)) bugün FB maçı haketti ama skoru alamadı
ts nin eski hocasının çöp olduğunu burada ilk diyen bendim ve gönderilecek diyen bendim burada ilk, aynı şekilde bjk de şenol güneşin evinde torun severken ve adı hiçbir kuluple geçmezken bir anda piyango vurup bjk nin parasını çukkaladı diyende bendim ve başarısız olduğunu ve gönderileceğini söyleyen yine ilk bendim. Bjk nin başkanını da gömderilmesi gerektiğn söyleyen, emek hırsızı tknik bilgisi bile olmayan burağında paketlenmesi gerektğini söyleyen gene ilk bendim. Hepsi oldu. Ylan mı hacııı... çakma fenomen seni :))) spor fenomeniysen bunları ilk senden duymalıydık.
gerçekleri yazamıyorsun
her şeyi bildim ama :))))
şu kritik lafı iyi irdele düşün, spor fenomeniysen (!) bunları ilk senden duymalıydık. Sen misin fenomen yoksa ben mi :0
sensin kufürbaz yemeyince bilgin yetmeyince kısaca sı reyko ağlama diyorum. Çok korkarsan engellersin :))))))
Berbat maçtı
Adana çok kötü oynadı hiç beklemiyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?