Evet arkadaşlar fenerbahçe adana deplasmanında mesut özil'in 46. dakikada attığı golle 1-0 kazanarak lige 3 puanla başladı! Bu arada fenerbahçe'nin kaleyi bulan ilk şutu gol oldu ve fenerbahçe'yi kazanmasına rağmen beğenmedim! Peki siz fenerbahçe'nin 3-4-2-1 dizilişini beğendiniz mi ve maçı nasıl buldunuz?
Adana Demirspor 0 Fenerbahçe 1, sarı lacivertliler zorlu deplasmanda kazanarak lige 3 puanla başladı! Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe için acil bir forvet ve kanat gerekiyor. Takım daha fizik ve kondisyon olarak hazır değil. Ciddi alarm çalıyor. Bugünkü maç yanıltmasın. Geçen seneden bir farkı yoktu Fenerbahçe'nin. İstek, hırs v. s yok!
3'lü savunma bizim ligimizde olmaz. Stoperlerden birisi bekti. Gustova dışındaki orta göbekler Mesut, Zajc ve İrfan hücum orta saha. İki yönlü oynayamazlar. Ferdi çok tecrübesiz, Samuel çok yetersiz. Samatta tam bir facia. Bu kadar hücum oyuncusuna rağmen doğru düzgün hücum düzeni ve atak yok. Vitor ve Ali Koç için güzel bir sezon olmayacak. Her şeyden önce biz Fenerbahçeliler için...
biter bitmez soru 😀iy izledım adana topla iyiydi kontrol onda idi iki tarafında direği vardı ikinci yarı bakmadım 47 de mesut golü. sonra yüklenmiş Denilene göre zor macı aldı fb. fb i beğenmedım sanatları da oldu ilerleyen haftalarda zorlanabilir
Yanlız sitede kesinlikle bir fenerbahçe ve galatasaray lobisi var bende bunları eleştirdiğim için beni pek sevmezler! :D Ama bende eyyam olmaz, neyse o!
Gelmese bile şu anki kadro da yeter ama batshu kesin geliyor onu saymayalım fernandoylada anlaşıldı sadece hocanın onayı bekleniyor 1.5 ay önce anlaşılmıştı hani bi fotoğraf vardı ya alex souza fernando foto çekmişti oradan belliydi sergen evet derse o da gelir bir tek stoper kalıyor geriye
Ben hiç bir takıma yalakalık yapmıyorum, ama geçen sene 6. haftadan itibaren şampiyonluk favorimin beşiktaş olduğunu söylemiştim ve bazı fenerliler ve galatasaraylılar bana gülmüştü, ama sonuç beşiktaş şampiyon oldu! Ben yine bu sene beşiktaş'ın oturmuş sisteminden ve kaliteli kadrosundan dolayı en büyük aday olduğunu düşünüyorum! Sadece şampiyonlar liginde oynayacağı haftalarda lig'te kayıplar yaşayabileceğini ama ondan sonra lige baya ağırlığını koyacağını düşünüyorum!
Geçen sene biraz zorlandık kadro kalitesi ve geç transferler yüzünden ama bu sene kadromuz çok iyi forvet hızlı bitirici güçlü on numara bitirici pasör sağ kanat pasör sol kanat hızlı dripling yapan biri 8 numara pasör o yüzden sıkıntı çekmeyiz oyunu açma konusunda bence
Stopere denswil diye bir isimin ismi geçiyor! Batshuayi'yi hiç konuşmuyorum bile çoğu maçını izlemiş biri olarak söylüyorum adam beşiktaş'ı uçurur ve belçika milli takımı kadrosunda olan bir oyuncu! Yaşı 27 ve chelsea'de rekabetten dolayı fazla oynamadı! Gelirse türkiye liginin tartışmasız en iyi golcüsü olur...6 numarada alınırsa inanılmaz alternatifli bir kadro olur ve geçen seneki sıkıntılar yaşanmaz!
100 gol barajını rahat aşarız bu sene hiç kabımız olmadı aksine kat kat güçlendik kale sağlam oldu stoper güçlenecek 6 numara güçlenecek en kötü yanımız sol bekimiz kaldı orası da idare etsin artık aboubakardan 1 tık daha iyi batshuayi bence aynı tarz oyuncu ikisi de mensah yerine teixeira var umut yerine kenan var
Tebrik ediyorum Peirreirayi Sanki pipisini BALa bamdirmis 😃gibi 3 Puan Aldi ilk Macta sezon sonu icin cok onemli Puan Demirspor resmen kanatlari otoban gibi kulandi
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Adana Demirspor 0 Fenerbahçe 1, sarı lacivertliler zorlu deplasmanda kazanarak lige 3 puanla başladı! Maçı nasıl buldunuz?