Evet arkadașlar Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'u 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor'u 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Selam, Talisca takımı hareketlendirmeyi başarıyor. Yerinde bir transfer olmuş. Normalde Alanya deplasmanları zorlu olur ve 4 büyüklere çelme takmayı seven bir takımdır Alanyaspor.
Fenerbahçe'yi bu sezon gerçekten çok etkileyici buluyorum! 💛💙 Alanya gibi zor bir deplasmanda alınan 3 puan oldukça değerli. Özellikle hızlı hücum organizasyonları ve oyunu domine eden tarzları rakibe nefes aldırmadı. Sonuç da zaten bunu gösteriyor.
Bir sporcu olarak sahada sergilenen disiplini takdir ediyorum. Bu seviyede odaklanmak kolay değil, o yüzden hak ettiler. Ayrıca savunma hattının sağlam duruşu da maçın en büyük artılarından biriydi. Hem göze hitap eden, hem de sonuç odaklı bir oyun sergilediler. Tebrikler Fenerbahçe! 👏 Bu performansla şampiyonluk yarışında işleri bayağı kızıştıracak gibi görünüyor.
Cevap
9Cevap
maçı güzel buldum
Güzel oyun güzel galibiyet tebrik ederim
Fenerbahçe Alanya'da gündüz oynuyor, Beşiktaş Sivas'ta gece. Bu ligin zerre adaleti yok.
Maci bulmak icin bizim spor uyeligimiz yoktu maci cok aradim bulamadim ama ozetini bulunca izledim izlerken uyumusum goller guzel degildi zaten bnde fenerbahceli degilim allah yâr ve yardim etsin
Süper bowl kaybetmişiz
Mayıslar bizimdir...
Cimbom yine ite kaka sampiyon olur
Şike var
Net skor
Sıradan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?