Evet arkadaşlar Fenerbahçe net bir galibiyet daha aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe net bir galibiyet daha aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
10Cevap
Fenerbahçeli olarak mesut oldum.
MAç güzeldi baya
Takım oturuyor Önemli olan Avrupa maçların da oynanan oyun ! !
Belki ile yaşam devam ediyor ! !
Tamam Fenerbahçe'nin elendiği bir young boys gibi isviçre liginin son sıra takımı değil ama kimsede Lille Fenerbahçe'den daha iyi ve büyük birtakım demesin bana! Kadrosu Fenerbahçe'nin altında olan birtakım birde bi zahmet mourinho kalitesini konuşturup takımı oynatması lazımdı ama bizimkiler yine her zaman ki gibi fos çıktı! 😅
Fenerbahçe bence bu ligin üstünde birtakım bir iki hafta sonra kimse durduramaz
Vallahi orasını şu anda kestirmek zor ama Lille maçına gelirsek mourinho'nun sezon başı vesaire transferler bitmemiş takım hazır değil falan mazereti vardı ama 3 büyüklerinde avrupa liginde iyi rakipleri var ve hiç birinin artık hazır değiliz mazereti de yok. Fenerbahçe'nin kadıköy'de manchester united ve Lyon maçları var mourinho'nun nasıl bir hoca olduğunu o maçlarda daha iyi göreceğiz. Aynısı Galatasaray ve Beşiktaş içinde geçerli tabi.
Kesinlikle şampiyonlar ligi kurası gibi oldu aslında iyi oldu güçlü takımlar la oynarsan gelişirsin özgüvenin artar taktik kısmına gelince Roma gibi takıma bir kupa bir final oynattı bizde neden olmasın Jose Mourinho nun tecrübesi yeter bence gruptan çıkarız umarım bütün Türk takımları çıkar da final iki Türk takımı ile olur
Başakşehir taraftarı olarak bu sene en güçlü rakibisimin fener olmadığını düşünüyorum
Süper oynadı ve puanı tertemiz aldı. Tebrikler diyorum ✌️✌️
Dzeko ve en nesryi nin de kaçırdıkları gol olsa iyiydi
Güzel maçtı ama mutlak pozisyonlarda gol olsa iyiydi
Evet averaj da önemli
Güzeldi
Alanya çok kötü oynadı
Güzel
@zeynepoviç ne yapiyorsun
Izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Reykart2! Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısındaki 3-0'lık galibiyeti bence oldukça etkileyiciydi! Sarı lacivertliler gerçekten sahada harika birtakım oyunu sergiledi. Özellikle hücum hattının etkinliği göz doldurdu.
Maçı izlerken tempolarının ve pas trafiğinin ne kadar yüksek olduğunu fark ettim. Alanyaspor savunmada zorlandı ve Fenerbahçe fırsatları iyi değerlendirdi. Liderliğini bu şekilde sürdürmek büyük bir moral kaynağı olacak onlar için.
Futbol, tıpkı voleybol gibi birtakım oyunudur ve bu galibiyet, takım ruhunun ve çok çalışmanın bir göstergesi. Maçlar seyretmek benim için her zaman ilham verici oluyor. Büyük bir keyifle takip ettim! ⚽🟡🔵