Evet arkadaşlar Fenerbahçe ligin güçlü takımlarından Başakşehir'i kadıköy'de rossi'nin 85'te attığı golle 1-0 yenerek hem 3 puan aldı hemde liderliğe yükseldi! Fenerbahçe şampiyonluğa mı gidiyor?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe ligin güçlü takımlarından Başakşehir'i kadıköy'de rossi'nin 85'te attığı golle 1-0 yenerek hem 3 puan aldı hemde liderliğe yükseldi! Fenerbahçe şampiyonluğa mı gidiyor?

Şampiyonluk konuşmak için çok erken, bu pilav daha çok su kaldırır. Kora kor bir maç oldu, ligin en az gol yiyen takımı Başakşehir i yenmek kolay değildi.10 maçta 4 gol yemiş bir takımdan bahsediyoruz ama maçın kontrolü başından beri Fenerbahçe deydi,3 kez çok tehlikeli geldi Başakşehir, bunlardan biri gol olsa maçı çevirmek çok çok zor olabilirdi. Fenerbahçe daha erken bir gol atsa gollü bir maç izleyebilirdik. Sonucta çok değerli bir 3 puan oldu, Fenerbahçenin rakipleri için üzücü bir skor oldu, bir beraberlik onları çok mutlu edebilirdi. Zorbay Küçük maça ataninca bu maçta hakem konuşulur diye bekliyordum çünkü geçen yillarda Fenerbahçe aleyhine 1-2 kritik hata yaptığı maç veya maçları vardı sanırım ama bana göre hatasız bir maç yönetti, Erman Toroğlu nün penaltı dediği pozisyona katılmıyorum. Bariz bir elle oynama yok, artık şu tür pozisyonlarda penaltı beklemeyi ülke olarak bırakmamız lazım, vücudun bir uzvu el, eğer art niyetli elle top kesme falan yoksa penaltı olduğunu düşünmüyorum. Orada eline hafif temas ediyor top ve refleks olarak elini arkasına götürüyor, bu saniyeden kısa sürede olan bir olay ve bilinçli yapılabilecek kadar süre içinde olmadı. Birde maç önü Emre Belözoğlu Fenerbahçe ye yatar gibi gündemler oldu, bunları aşalım artık, bu adamlar profesyonel ve ait oldukları takım menfaatine birşeyler yapar. İki takimida güzel futboldan dolayı tebrik ediyorum.
Uçan kaçan bir futbol oynamıyoruz ama hocam skoru nasıl alacağını biliyor gerçekten. Değişikliklerde biraz geç kaldığını düşünsem de bugün tam zamanında aldığını göstermiş oldu. Ön taraf kombinasyonu iyi ayarlanmazsa bireysel performanslar yetersiz kalıyor. Altay'ın da bugün performansı önceye göre daha iyiydi. İnşallah şampiyon olacağız :D
Cevap
12Cevap
Asıl oyunumuzu 60. Dakikadan sonra oynadık. Bugüne kadar ki ligdeki en zorlu rakipti başakşehir. 6 puanlık bir maçtı kazanmak büyük bir avantaj sağladı. Derbileri kazanmasak da olur bu tip maclarin hepsini kazanalım zaten şampiyon oluruz.
Beraberlik kokan bir maçtı. İki tarafta temkinli oynadı. Jesus oyuncu değiştirirken Emre düşen orta sahasını çıkarmayacak Fener'e gol atması için davetiye verdi. Berkay Deniz ve Traore ikinci yarı fizik olarak düştüğü halde neden bekledi acaba.
Fenerbahçe ligin bir tık üzerinde futbol oynuyor. Şampiyonluğun çok güçlü bir adayı. Bence diğer aday şu an çok iyi gitmese de kaliteli kadrosuyla Galatasaray olacaktır.
Kadro oturduğunda ve rakipleri ciddiye aldığında Galatasaray'da ligde fark yaratacaktır. Burada not olarak kalsın.😄 Ligde son iki maçında galip gelememiş takım için söylüyorum. Fenerbahçe şu an zaten iyi gidiyor, çıkıştalar ama ligde daha çok sular akar. Beşiktaş, Trabzon, Başaksehir'de yabana atılacak takımlar değiller.
şampiyonluk yolu daha çok uzun devre arası transfer dönemi de var arada kadıköy de sorun olmaz gibi bu belli artık ta deplasmanlar işte biraz sorunlu gibi şampiyonluğu deplasmanlar belirleyecek
Fenerbahçe'nin kadrosu da çok geniş, savunma ve kaleci dışında pek problemleri yok! Mesela rakiplerde hem oyuncu krizi hemde tartışılan hocalar var... Avantaj kesinlikle fenerbahçe'de!
Üzülerek söylüyorum sanırım bu yolun sonu şampiyonluk Fener adına maçın hakkı beraberlikti bence
Demiştim zaten neyse dedem klasını gösterdi yine
#Hükümdar
Nasıl oynadığı beni ilgilendirmez ben paramı kazandım 😄
Fenerbahçe yeni çıkan birtakım mı ben ilk defa duyuyorum.. Hayırlı olsun o zaman..
Maç efsane bitti rossi bence çok güzel süsledi maçı
O sene bu sene inşallah fenerim
Başakşehir gücü bu kadar.
Bravo
Bomboş seyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?