Evet arkadașlar Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Maçı nasıl buldunuz?

fenerin sorunu 11 e 11 oynamasıydı bence. 11 e 10 oynamış olsalar kesinlikle kazanırlardır. bir de değişiklik konusunda tedesco biraz saçmaladı yasin kolu alması gerekirdi oyuna
Trabzonspor, Göztepe'yi yenerse 2. sıraya yükselecek, Fener 3.'lüğe düşecek 👏🏻😂.
Başakşehir hafife alınacak birtakım değildi ve Fener'den puan kapmayı başardı.
Fenerbahçe, zorlu bir deplasmandan puanla dönmeyi başardı ama bu beraberlik yarışta biraz geriye düşmelerine neden olabilir. Başakşehir her zaman kompakt ve zorlayıcı birtakım, o yüzden böyle bir skor çok şaşırtıcı değil. Maç temposu güzeldi, mücadele seviyesi yüksekti. Şampiyonluk yarışında her puanın önemi büyük, bakalım bu kaybı nasıl telafi edecekler. Heyecan devam ediyor! 💛💙
Cevap
9Cevap
Ya bu fenerin en sonunda ta a. koycam birakıcam bu takımı dellendiriyor beni her seferinde tam hadi bu sefer dedigimizde hep bi darbe vuruyor
başakşehir çok kaçırdı çok sanki bilerek atmıyorlardı fener bildiğin dağılmış
Nuri Şahin harika bir teknik direktör. Başakşehir galibiyeti kaçırdı kesinlikle. Fener dağılmış derbide de kötüydü bugün de. Tedesco'nun yaptığı değişiklikler fiyasko. John Duran'ı çıkarmamalıydı bence ve Nesyri'den anca Besili olur bi cacık olmaz.
Maçın hakkı 0_0 beraberlikti gollü beraberlik bile lükstü o maç için vasat putbol vassat maç konya-rize maçı daha güzeldi
fenerin şampiyonluğunun hayal olduğunu düşünüyorum
Fenerbahçe çok kötü oynadı
İzlemedim çünkü gereksiz
Hiç izlemedim ama Fenerbahçe şaşırtmıyor
Başakşehir süper top oynadı
gs macında zaten ne oldukları belliydi rakip kırmızı görmeyince yenemediler
Garibanın yüzü gülür mü🚬
Her şey onun ağzı yüzünden, şom ağızlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?