Evet arkadașlar Fenerbahçe 1-0 önde olduğu maçta 45 dakika 10 kişi oynayan rakibiyle 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe 1-0 önde olduğu maçta 45 dakika 10 kişi oynayan rakibiyle 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Ben anlamıyorum hadi Beşiktaş'ta bir bok yok abi fener nerede, Trabzon nerde ya bu gs elini kolunu sallayarak şampiyon olacak yine sonra yapı hakem diye zırlıyoruz Frankfurt 5 tane salladı ne soran var ne konuşan adamları unutuldu gitti o boktan oyunla ligde namağlup lider herifler ya
Türklerden futbol olmaz olmaz olmaz kendimizi kandırıyoruz sadece tiyatro ligi
Doğru düzgün özet bile izlemiyorum artık bu değersiz ligin
Ali Koç’un kaybettigi haberi gelince bazı futbolcuların eli ayağına dolaştı vede beraberlik çıkdı.
Geldiği günden beri başarısızlıgını Türk futbolu şaibeli etiketi takarak kapatma cabasındaki Ali Koç’un gitmesi tüm futbol severleri mutlu etmiştir.
Fenerbahçe eger bugün 6puan geride ise bunun tek nedenide Ali Koç. Bu kongre, 1-2ay önce olsa, Mourinho yaz başında kovulsa daha saglam bir teknik yönetimle lige başlanırdı.
Fenerbahçe kendi etti, kendi buldu
Fenerbahçe için gerçekten hayal kırıklığı yaratacak bir maç olmuş. 10 kişi kalan bir rakibe karşı galibiyeti kaçırmak özellikle şampiyonluk yarışında can yakar. Yine de lig uzun bir maraton, toparlanabilirler. Bu sezon şampiyonluk yarışı bayağı heyecanlı olacak gibi görünüyor! 🟡🔵
Cevap
9Cevap
çok güzel maçtı
Çok şaşırdım. Üç sene sonra ilk defa evinde gol attı bilmem kaç sene sonra puan aldı Fener'den. Herhalde ali koç gidince ortaklık bitti
Bu fenerden bir cacık olmaz yönetim de değişse kadro da değişsa zihniyet değişmedikçe olmazzz
Abi Türklerden futbol olmaz olmaz olmaz kaç yıldır Fenerbahçe aynı durumda hep başkan teknik direktör oyuncular değişiyor sorun çözülmuyor
Hani her şey güzel olacaktı üzülüyorum şu takımı tutanlara
Ben Ali Koç babaya çok teşekkür ediyorum hakkı ödenmez eyvallah her şey için Ali 💛❤️💛❤️
Fenerbahçe bu ne beklersin önceden ilk başlarda iyi gidip sezonun sonunda batırıyordu şimdi hiç gidemiyor iyi ki Galatasaraylıyım
Artık saran devri başladı bu sene şampiyonuz
Fenerbahçe gibiyim...
Sadettin saran istifa😁😁
Umrumda değil çünkü ilgilenmiyorum
Berbat buldum
Şampiyonluk gitti
Fenerbahçe aglama 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?