Evet arkadaşlar fenerbahçe İzmir 'de kritik 2 puan bıraktı ve şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Bence bu iş vitor pereira ile olmaz... Maçı nasıl buldunuz?
Göztepe 1 - Fenerbahçe 1... Sarı lacivertliler şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Fenerbahçe bu fırsatı kaçırmaz. Tabiki de fener de puan kaybeder. Anca beraber kanca beraber diye takılıyorlar. 🤣🤣
O sene bu sene arkadaşlar! Beşinci haftada şampiyonluk favorimin beşiktaş ile trabzonspor olduğunu yarışın bu ikisi arasında olacağını söylemiştim ama beşiktaş erken koptu ve beni yanılttı ama trabzonspor baya iyi gidiyor... Fenerbahçe ile galatasaray ise ite kaka ile ancak ikinci olabilir! :D
Fenerbahçe puan aldığına şükür etmeli. İki oyunu karşılaştırırsak Fener zorlanır net. Göztepe daha iyi oynadı, tabi bunu demek yokluk içinde varlık aramak gibi bir şey ama yine de kıyaslıyorum işte. :D
Çokta heyecanlı bir maç değildi bence. Tutku, ruh, zorlanma yoktu. Böyle bir maç bu sezon izleyemedim dersem yeridir. Zira üç BÜYÜKler ( :D) bu sene çok kötü ve böyle devam ederse Trabzonspor şampiyon olacak. Gayet iyi oynuyorlar hakları diye düşünüyorum ama kalbim sürekli Beşiktaş diyor. Yense de, yenilse de; şampiyon olsa da, olmasa da. <3
Antwerp maçında yazmıştım daha sonra Galatasaray maçında yazdım vs. Kazandığına aldanmayın hiçbir büyük takımda istikrarın i'si yok diye. Vitor gitsin yeni gelecek adama yine karışacak Ali Koç vs. Konfor ortamı yaratmayı bilmiyor ki FB yönetimi. Kaybetse falan ortalık yangın yerine dönüyor. Bu stresli ortamda kimse başarılı olamaz. O yüzden zihniyet değişmediği sürece onu yolla öbürünü getir hiçbir şey yapamadın 3 senedir.
Çööpppp vitor çıkardıgı kadroyla yaptığı değişikliklerle oynattıgı oyunla dalga geçiyor ali koçla fener camiasıyla ali koç devam etsin bu rezilliklere yakında kimse gitmeyecek maçları izlemeye ali koç çöppp vitor çöppp transferler gitmeden bi halt olmaz bu fenerden
şaşırtmadi. derbiyi nasıl aldı bilmiyorum uefada grupta hep lider çıkan takım bisy yapamadı ligte mücadelesi yok. adamı kanser eder heleki ezeli rakiplerin puan kaybettiği hafta olduğu için puan kaybetmesi kacinilmaz. anca beraber kanca beraber diyorlar
Trabzonsporun şampiyon olacağı zaten belliydi. Çünkü lobileri var. 3 büyüklerin hiçbirinde güçlü bir yönetim yok masaya yumruğunu vuran. Hakem hataları hep kritik yerlerde yapılıyor ve sonuçlara etki ediyor. En önemlisi de futbolun zevki kalmıyor böyle şeyler olunca.
Yahu 3 büyükler lehine olduysa bile önlerini bu kadar açtı mı? Ama Trabzona maşallah tepeden birileri talimat vermişçesine ayrıcalık tanınıyor. Ha senelerdir haksızlıklar olabilir belki ama bu sene bariz şampiyon yapacaklar Trabzonu. Sen Trabzonluysan anlamak istemezsin hocam ne diyim.
Trabzonlu falan değilim ben sahada ki oyunlara bakıyorum! Trabzonspor geçen hafta var hakeminin eyyamından bariz bir avantaj sağladı ve belki 3 puan aldı ama onun dışında trabzonspor'un hakemle aldığı diyebileceğim bir maç yok hata olmuş olabilir ama direk sonucu etkileyen geçen haftaki gibi bir eyyam yoktu! Bu tip hataları sezon başında fenerbahçe için de gördúm ve özellikle rakiplerinin penaltıları var'a rağmen verilmedi! Sonrasında galatasaray'ın rize maçı vesaire vesaire... yani hakemler toptan rezil ama genel olarak trabzonspor'un belli bir oyun sistemi var, mesela fenerbahçe'de yok, galatasaray'da ise maç seçen oyuncular ve fatih terim'in gereksiz rotasyonları var! Beşiktaş'ı hiç konuşmuyorum bile...