Evet arkadaşlar Fenerbahçe önemli bir virajı kayıpsız geçti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe önemli bir virajı kayıpsız geçti. Maçı nasıl buldunuz?

Adana Demirspor Fenerbahçe maçında Nani Dzeko ya faul yapmıştı FB ye faul verildi fakat bugün son dakkalarda birebir tıpatıp aynı pozisyon Karagümrük lehine yaşandı ama Karagümrük ün faulü dolayısıyla penaltısı verilmedi üstüne bir de kırmızı verildi. Yaw vallahi yazık günah beeee bu kaçıncı haram puan FB ye verilen. Belanızı bulasiniz ne diyelim
Ya hakemin Karagümrük ün penaltı pozisyonunda kararı eğer doğruysa bile birebir aynı pozisyon olduğu için Adana Demirspor maçında FB ye o pozisynda faul de veripmemeliydi öyleyse
Bana göre de öyle zaten bu maç hatasız yönetildi aslında ama önceki maçlarla çelişti hakem kararı. Bu maçta hata olmaması önceki maçta FB ye bilerek yardım edildiğini kanıtlıyor aslında. Çünkü birebir aynı pozisyon olmuştu
Cevap
4Cevap
Penaltıbahceyi tebrik ederim. Galiba fener maçına birileri iddia oynuyor her maçı birden iki ya da ikiden bir
Evet ama hep sonuçları böyle
Sorsan hakemlerle gs aldı yoksa fener bizden önde olurmuş 🤣
Anlamıyorlar ve işlerine gelmiyor
Yine penaltıyla Kazandılar ;/
Evet hakem iyi yönetti ama çoğu maçı penaltı sayesinde kazanıyolar.
Klasik fener maçı. Her maç kırmızı ve penaltı
Fenerbahçe Çok Rahat Kazandı
İyi buldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?