Evet arkadaşlar Fenerbahçe'miz de Galatasaray'dan sonra avrupa'da yüzümüzü güldürerek 2'de 2 yaptı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe'miz de Galatasaray'dan sonra avrupa'da yüzümüzü güldürerek 2'de 2 yaptı! Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçe iyi oynadı ama genel seviyeye bakarsak karşısındaki takım kendisine denk birtakım değil o yüzden ilk yarı çözememesi sıkıntıydı.
Aston villa, fiorentina, Club Brugge gibi takımlar ile oynama imkanı yakalarsa bu futbol fenere kaybettirir.
Galibiyet alması iyi ama bence geliştirmesi gerekiyor kendini takımın.
Karşılarındaki kadro 8 m Euro Fenerin kadrosu 200 m Euro fark çok açık ve bu takıma ilk yarı gol atmakta zorlandı fener. kadroyu rotasyona götürmek kazandırdı.
ilk yarıda maçın fişini çekmeliydi.
Yinede güzel maçtı.
Adamlar 10 kişi defans yaptı kardeş
Hem 10 kişi dedans yaptı hemde ilk yarı nerdeyse ful yedek kadroydu kadıköyde olsun bambaşko skorda olurduk her türlü
@blade063 Sen futboldan anlıyorsan ben hiçbir şey bilmiyorum. Bakış açın 1 futbolcu parası eşittir rakip takım parası senin. O zaman Manchester City, geçen hafta neden Wolverhampton'a yenildi? Futbolcularının değeri 1 milyar eurodan fazla. Futbol taktik oyunudur, rakibe karşı oynarsın, satranç gibi. Kimse demiyor zaten rakip Fenerbahçe'nin dengi diye ancak 11'e 11 sahaya çıkıyorsun ve belli bir taktiği uygulamaya çalışıyorsun. O kadar kolay değil işler. Sen galatasaray gözlüğünü çıkarıp objektif baktığın anda anlarsın durumu.
@blade063 senin şikeden haberin yok sanırım. Diger maclar iy dan verdi fener vermedi. Bariz belliydi iy dan fisi cekmeyecegi fenerin. Aston da ms den vermedi kimseye. İlk 45 dk oran acmadi cunku aston galibiyete. Ama fener mac baslar baslamaz 145 oran veriyordu. Sence mantikli mi iy fener galibiyeti ve ms fener galibiyeti
@SoraSorabitiremedin Ne alakası var ya...
@MakeLikeATree öyle. Senin dediklerine bakacak olursak futbolcu ucretleri krampon forma bilet satarak karsilaniyor mus gibi konusuyorsun. Futbol kumar endustrisinin zirvesinde Şu an .
@SoraSorabitiremedin Konumuzun şikeyle bir alakası yok
@MakeLikeATree üffff size bisey anlatilmaz
@SoraSorabitiremedin Saçmalamazsan anlatabilirsin. Saçmalarsan evet anlatamazsın.
@MakeLikeATree devam et sen milyar dolarlara bakmaya
@SoraSorabitiremedin Cidden beyinsiz çıktın
@MakeLikeATree Bence anlamayan sensin. Para ile elbeteki karşındaki rakibi yenemezsin ama para ile kurduğun kadroyu belli bir seviyede olması için kurarsın.
Sizi ingiltere premier ligde oynayan bir takımla eşleştirseler O zaman aradaki farkı anlayabilirdin.
Bana futboldan anlamadığını söylüyorsun taktik oyunudur felan diyorsun da biraz da sen düşünsen hani 3. lig takımına karşı nasıl taktik yapamadık diye.
Engelleyeyim de uğraşmayayım sizin gibi primat zeka özürlüleriyle
Salaq ya
Ben aslen göztepeliyim ve sadece göztepe'yi tutuyorum ve bu yapacağım yorum hiçbir tarafa yontmadan tarafsız olacaktır şöyle ki Fenerbahçe futbol takımı Türkiye süper futbol liginde 7 maçta 7 galibiyetle 21 puanla ligin zirvesinde arkadan Galatasaray takip ediyor şu ana kadar Fenerbahçe Türkiye liginde kolay takımlarla oynadı Neden öyle söylüyorum çünkü Fenerbahçe'nin futbol kadrosu Bu ligin en iyilerinden bir tanesi diyebilirim Galatasaray'da aynı şekilde söyleyebiliriz Trabzonspor inişi çıkışı bir zikzaklı grafik çiziyor şimdi Fenerbahçe'ye tekrar dönecek olursak Fenerbahçe konfederasyon Ligi'nde 2'de 2 yaptı rakipler çok güçlü değil Fenerbahçe'nin sikletinde takımlar değil yani Fenerbahçe bu gruptan çıkarsa sürpriz olmayacak Fenerbahçe'nin gerçekten başarılı ve iyi birtakım olduğunu güçlü rakiplerle oynadığı zaman daha net karar verebileceğiz dünkü maçta 9 tane oyuncu yedek aleti kadrodan çıktı dikkatinizi çekerse maçın başlangıcında ilk devresinde Fenerbahçe takımı idare etti çünkü o yedek takım kadrosu bir arada oynamadığı için beylikteki Fenerbahçe'nin oynadığı kadrodan farklı birtakım olduğu için çok üstün bir futbol oynamadı ne zaman ki üç tane az kadrodan oyuncuyu soktu ondan sonra orta sahaya ve forvete bir hareket geldi diyeceğim o ki tabii ki küçümsenmeyecek bir başarı tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi Ama hiçbir kimseyi aldatmasın bu durum aynı şekilde dün Beşiktaş futbol takımı 2-0 önde iken ve bir kırmızı kartla 9 dakikada 3 tane gol yemesi kendi evinde ve maçı 3-2'de kaybetmezse futbol tarihine geçecek Ender maçlardan biri oldu Çok iyi bir kadrosu yok Beşiktaş'ın Şenol hoca'nın da ufak tefek hataları oluyor ondan dolayı da kayıplar oluyor yani zaman içerisinde oynadıkça takımları daha iyi değerlendirme imkanımızın olacağını belirtmek istiyorum size
Kral attı Fenerbahçe kazandı. İkinci yarı oyuna giren as kadro oyuncuları ağırlıklarını ortaya koyunca kazandılar.
Grupta çekişmesini beklediğim ludagarets fark yedi o sonuç FB nin işine yaradı. Gruplardaki 3. maçta Fenerbahçe içerde Ludagorets ile oynayacak. O maçı alırsa işin kabasını almış olacak liderlik adına...
Ülke puanına katkısından dolayı teşekkürler...
O kadar iyi oynadık ama rakip çok kalabalık savunma yaptı. Bence buna çalışmak lazım. Belki orjinal kadro olsa çok daha farklı olurdu. Zaten oyuncu değişikliğinden sonra her şey oldu
Cevap
18Cevap
Maçı iyi buldum
Hiçbir şeye değişilmez bu sevgi, yensek de yenilsek de…💛💙
Fenerde ki hangi adamı sayayım insan falan değiller bekler osayi hele osterwolde insan minsan değiller titan gibi takılıyorlar sahada
Kopenhagı düşün, elek etti nord kopenhagı liglerinde ama bugün avrupda 7-1 kazandı biz onları 3-1 yendik biliyorsun demi 😅
Fenerbahçe yedek ağırlıklı kadrosuyla da gayet iyi oynadı. Maçın mutlak hakimiydi. 6 puanla lider oldu
Fener 25 ustten 12 k aldik. Tebrikler fenerbahcem
Her zaman aşkımsın bebeğim
Zor bir maçtı fizik olarak zorlandığı görünen Fenerbahçe kaliteli ayakları ile maçı kazandı !!
Bomboş bir rakip vardı İsmail hoca yedeklerle çıkarak doğru yaptı tebrik ediyorum
100 m Euro para harcanıp mert hakanı izlemek büyük zevk
Fener bu sene kupayı alabilir çok formda
hakem olacak or*spunun evladı gollerimizi resmen çöp etti anasına saatlerce iyi sövdüm
neyse ki herşeye rağmen aldık
güzel maçtı
Bu sene şampiyon olacağız Allah'ın izniyle.
gayet iyiydi ikinci yarıda
gsli olarak tebrik ediyorum.
Hakem doğradı bizi
Sonuç beni mutlu etti
Daha farklı olabilirdi
Fener ilerler bu sene
Tebrik ederim
Cok kolay maci kendi kendimize zora soktuk
Tebrikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?