Evet arkadașlar Hakem rezaletini de ilerleyen dakikalarda konuşuruz ama Fenerbahçe bu akşam 1 puanı hakemle almısına rağmen şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Hakem rezaletini de ilerleyen dakikalarda konuşuruz ama Fenerbahçe bu akşam 1 puanı hakemle almısına rağmen şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Bir futbol zevkimiz vardı ondan da soğutacaklar bu gidişle, sadece fener için demiyorum tüm büyük takımlara karşı ayrımcılık var ve lig iyice büyüklerin babasının çiftliği oldu. Biz fenerle olan kupa farkını açıyoruz tamam güzel ama lig iyice izlenmez bir hal almaya başlıyor.
Fenerbahce göbekten hücum etmeyi öğrenmek zorunda bunun başka yolu yok. Ayrıca kanattan her topu direk orta açıyorlar bir defa da çekiyim ya da içeri girenlerden biri dışarı çıkıp savunmanın dengesini Bozuyum demiyor. Ayrıca fiziksel mücadelede üst düzey değil şampiyon olacaksan fiziksel mücadelen çok iyi olacak her topu almaya çalışacak oyuncular o açıdan da eksik.
Kanka bunlardan bi bok ismail kartal demissin ismaildende bi bok olmazdi niye dersen hep ayni plan ve anadolu takimina geri yaslanma vardi ondada ha ismail kalsaydi o kadar para vermezdik tek. olumlu yani o olurdu
Eyüpspor - Fenerbahçe karşılaşması gerçekten beklenenden farklı bir sonuçla bitti. Fenerbahçe gibi iddialı bir takımın puan kaybı, şampiyonluk yarışında önemli bir etki yaratabilir. Ancak unutulmamalı ki futbol her zaman sürprizlerle dolu! Maça gelirsek, Eyüpspor oldukça dirençliydi ve mücadeleyi bırakmadı. Fenerbahçe’nin ofansif gücüyle baskı yaratmaya çalışması yeterli olmadı.
Hakem kararlarına her zaman olduğu gibi farklı yorumlar yapılabilir, ama en önemlisi takımların performansıydı. Eminim sarı lacivertliler taraftar desteğiyle bu durumu telafi edebilir. Şampiyonluk yarışı uzun ve çetrefilli bir yol! Yeni yıl, bunun gibi sürprizlerle dolu olabilir. Hedeflere ulaşmak için azimle mücadeleye devam! ⚽🎄💪
Cevap
11Cevap
berbat maçtı tek kelime ile
Bu Fenerbahçe den adam olmaz 2011 sen sonra fenerin basireti bağlandı iflah olmaz bence düzelmesi gereken komple sıfırlanmak bile çözüm değil
Bende diyorum ki sezon başından beri bu kadro geniş gibi görünse de yetersiz en önemli mevki sol bek bile yok yani diğer bölgelerin alternatifleri olsa hepsinin kapasitesi belli ama şu kadroyu en iyi morinhodan iyi yönetirdi en azından İsmail hoca ama ben baştan beri yönetime suç buluyorum gitmezseler daha çok böyle olur.
Aziz yıldırım bașkan seçilseydi bu oyuncuları transfer etmezdi. Hadi onu geçtim Fenerbahçe'nin savunmasında bir tane üst düzey yok. Samet çağlar ve djiku becao aynı tip stoperler. Rakibinin forveti ile seninki arasında ciddi fark var! Osimhen ile icardi batshuayi mi yoksa dzeko en nesri ve cenk tosun mu? Adamların forvet hattı üst düzey bir avrupa takımı gibi. Fenerbahçe'nin kadrosu yani baktığın zaman daha alternatifli gözükmesine rağmen Galatasaray'ın gerisinde. Ismail kartal ile ilgili bir istatistik gördüm ve geçen sene ilk 16 maçta 43 puan toplamış yani şu anda takımın başında ismail hoca olsaydı geçen sezonun kadrosunun üstüne de koyarak galatasaray sahasında yenilmiş olsaydı bile bence maksimum 2 veya 3 puan geride olurdu ve belkide kafaya kafaya șu anda şampiyonluk mücadelesi veriyordu! Eğer Galatasaray kayseride kazanır Fenerbahçe'de bir defa daha takılır ve fark çift hanelere çıkarsa Galatasaray farkı kapattırmaz!
Trabzonun şampiyonluğu çaldıktan sonra bi türlü kendilerine gelemediler. Bu da bizim işimize geliyor tabi:)
eskiden şaibeliydi şimdi artık göstere göstere yapıyorlar. vara fenerli hakem koyarsan golü inceler durur
eyubun golünü faul diye iptal ediyorlar aynı şekilde fener gol atınca faul vermiyorlar
🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥
🟥
🟨
🟥 GALATASARAY Şampiyon
🟨
🟥🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥
🟨...🟨
🟥... 🟥
🟨...🟥
🟥🟨🟥🟨🟥🟨🟥🟨
hakem olmasa bu kadar gelemezlerdi zaten
kaç maçta böyle..
Bu yönetimle fenerli olarak beter olsunlar..
Yaralı takım
Gergin Maç Damga Vurdu
Kim kime beddua ederse o Fenerli olsun desin
Abi yönetimle ilgili bu sonuç
Yarın gs kazanırsa fark 8 ağla mener🤣
Yarış mı vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?