Evet arkadașlar Fenerbahçe son dakikada yıkıldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe son dakikada yıkıldı! Maçı nasıl buldunuz?

Oha 🤣 7 eksiği olan kayseriyi güle oynaya rahat kazanır diye çok rahat bir galibiyet alacaklarını söyledim kiii tersi gerçekleşsin diye harbiden de gerçekleşti 🤣🤣
Şimdiden söylüyorum. Gaziantep'i doğradılar. Teknik direktör Selçuk İnan bile kırmızı kartlı. Sistemleri çökene kadar Fenerbahçe ile kim maç yapacaksa hepsini cezalandırıyorlar. Maça gelecek olursak. ''İLAHİ ADALET'' sen şike yaparsın. Gelir birileri sana cezanı keser. Taha bunun için sahaya girdi ve golünü attı. Şimdi rezil şike takımı düşünsün. İyi günler. :)
Çok kötü buldum nasıl bulayım. Öne geçmişsin rakibin üstüne gidip dördüncü golü bulsana. Her maç aynı şeyi yapıyorlar. Defans da çok kötüydü zaten bugün
Selam,
Fenerbahçe maçın başından sonuna kadar eline aldı, ancak Kayserispor iyi savunma ve kompakt futbol ile beraberliği aldı mı demeliyim, yoksa Fenerbahçe 1 puana sevinmeli mi demeliyim bilemedim. Ancak şu bir gerçek ki şampiyonluğu verdi.
Şampiyon Galatasaray 🌸 💛❤️
Cevap
12Cevap
Fenerbahçe beklenen oyunu sahaya yansıtamadı, Galatasaray artık şampiyon.
zaten şampiyon galatasaraydı ki bu maçtan önce bile öyleydi bu maç ile kesinleşmiş oldu.
İyi macdı kayseri korkmasa daha erken berabere olur belki yenerdi de. :)). Hakem bazı yanlışlar yaptı penaltı yanliş bnce. Yine de fener yenerdi yenmeliydi bir Gs lı olarak tebrikler kayseri. Veee Fener ağlama 😂
gerçekten mi o zaman Galatasaray’ın şampiyonluğu ilan edildi yazık fener taraftarına
Üzücü, çok üzücü. Son umudumuzuda öldürdüklerine göre artık dağılabiliriz, seneye görüşmek üzere 😒
kendi sahasında kayseriyi yenemeyip şampiyonluk diye ağlıyorlar :D
Hahahha sarı kırmızı olan takımları yenemiyor fobi oldu 🤣
Fenerbahçe yeniden tüm Galatasaraylıları mutlu etti. Allahda onu mutsuzlukdan kurtarmasın.
Ben takımımıma ve başkanıma inanıyorum. Ali koç başkan Fenerbahçe ŞAMPİYON
Puahahhaahahaha diyorum haberide senden aldim
Yara değil, direkt öldü 😄
Allah fenerlilere sabır versin 🤣😘
Hedef 25
Berbat
Gs gs gs
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?