Evet arkadaşlar Fenerbahçe son derece kötü bir oyunla Samsunspor'u 90+5'te yendi. Maçtaki tartışmalı pozisyonları izledikten sonra güncelleme yapar veya yeni soru açarım. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe son derece kötü bir oyunla Samsunspor'u 90+5'te yendi. Maçtaki tartışmalı pozisyonları izledikten sonra güncelleme yapar veya yeni soru açarım. Maçı nasıl buldunuz?

Maç gerçekten çok heyecanlı geçti. Fenerbahçenin 905te attığı golle kazandığı maçı, ben de dahil olmak üzere birçok kişi izledi. Tartışmalı pozisyonlar olsa da Fenerbahçenin galibiyetiyle sonuçlandı. Nasıl bulduğumuzu sormuşsun, benim açımdan bakınca Fenerbahçenin bu galibiyeti moral oldu. Takımın
Bu maçla birlikte görmüş olduk ki Türk hakemleri ya takım kayırıyor ya da ciddi manada çok kötü hakemler. Dünkü BJK-GS maçında 30. dakikada atılması gereken saneyi 60. dakkada aynı faulden kırmızıdan atıyorsun. Toreira gol sevincinde taraftarın içine giriyor sarı vermiyorsun ama bu gün ki maçta Genguzi taraftara sarılıyor sarı veriyorsun. Burada ya hakemler art niyetlidir ya da Türk hakemleri cidden iş bilmiyor demektir. Bu galibeyette de hakemler yine maçın önüne geçti. Okan Koçuk aut atışlarında nereden baksan 10 dakka yedi ama hakemin verdiği uzatma 5 dakika şaka gibi.
Jorge jesus demişti bunu geçen sene zaten o yüzden bişey demek istemiyorum
Her zaman ki gibi yine İstanbul takımlarına yapılan ayakta tutma yardımları işte şu federasyon başkanı şerefsiz RTE yalakası sırf Fenerbahçe şampiyon olsun başka amaç yok ama ilahi adalet diye bir şey var hiç ummadıkları yerde yener dedikleri yerde puan kaybettiler dün gs bugün Fenerbahçe kollandı
Son dakikada gelen galibiyet tam bir “asla pes etme” dersi oldu 💛💙⚽ Kötü oynadığın maçta kazanmak bazen şampiyonluk yolu demektir. Biz voleybolda da 5. sette böyle maç çeviriyoruz, mental güç fark yaratıyor 🏐🔥 Tartışmalı pozisyonlar konuşulur ama Fenerbahçe mücadeleyi bırakmadı. Şampiyonluk yarışı son nefese kadar gider gibi duruyor kral! 💪🇹🇷
Cevap
6Cevap
Fenerbahçe kolay kolay kazanmazdi normalde ama şaşırdım 😂 tebrikler
Yine kazanmadılar ki şaşkın
3-2 diyor bak Fenerbahçe önde o yüzden öyle yazdım
Ucuz yırttık inan maçı izlemedim bir sıfır olduktan sonra
Fenerin ikinci golü net ofsayt. Ama malum takım taraftarı gider gs ye verilmeyen sarıyı konuşur. Garip bir ruh hali.
Böyle son dakika golleri eğlenceli oluyor Gassaraylılar 90 küsür dakika maç izledi nihahaha tutkumuz renklere değil futbola
geçen fenerin maçına son dklar bakayım dedim kasımpaşa mıydı gol atmıştı. Bu maçı izlemedim. jk maçını da. liv bizimkileri nasıl skip atıcak onu düşünüyorum ne zamandır. kaç senedir cl gitmeyenler bu duyguları bilmez
Doğru haklısın ben Kg var gireceğim Gs Liv maçına
liv içinden geçicek diyorum bir bakıyorum gs alıcak falan bu umudu da verdi diye sinir oluyorum. juventusu elediler ilk maçta naptılar öyle. garip bi gs var. yabancı hakem olunca döktürüyorlar
Avrupa Fatih’i demiyoruz işte boşuna
bize Anadolu fatihi en nesry gibisi lazım lig maçları 0 lar 💩 gibi oynuyorlar
Yok be 5 tane köfte dudaklı Nessryi bir İcardi etmez
osterwoldde adamı bogazlar genduzi ayaklara basar kart Mart yok hani nerde kara kargalar gelsin bunlarıda eleştirsin
Samsunspor’u da yen bir zahmet kanka 🤣🤣🤣
Fenerin son golü ofsayt değilmi biz olsaydık incelerlerdi
Hiç sevmiyorum fenerbahceyi kilpayi aldilar zaten Yasasin Trabzonspor !! ♥️💙
Sahalarda dalga dalga Trabzon hayde hayde gol hayde Trabzon
mükemmel fenerum döktürmüş yine💅🏻
Bana masaj yapar mısın
maçı izlemedim, tebrikler.
Helal olsun kazandilar mi
Sevindimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?