Evet arkadaşlar Beşiktaş - Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek rakibine şampiyonluk yarıșında ağır darbe vurdu! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek rakibine şampiyonluk yarıșında ağır darbe vurdu! Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
9Cevap
fener her zaman ki fener çok şey derdim de valla gerek yok sıkıldım.
Galatasaray lı olarak Beşiktaş ı tebrik ediyorum. Şaşırttılar...
Galatasaray a karşı aşırı bileniyorlar bunu görmemek için kör olmak lazım o derece bariz bir şekilde Galatasaray a karşı ölümüne mücadele ediyorlar. Feneve karşı ise normal bir maç gözüyle bakıyorlar. Ondan dolayı hoşuma gitmiyor bu durum ondan şaşırdım 😃
hakemlerde kurtaramamış feneri ama sorsan bjklilere hala gsyi kollar bu hakemler :D
Tebrikler Beşiktaş’ım 🫶🏻
Bi Galatasaraylı olarak tabiki sevindim umarım sivası yenip farkı 6 puana çıkartırız
Galatasaraylı olarak sevindim, iyi oldu.
Vay be helal olsn
Fener derbi yenemiyor alışkanlık oldu
İkinci dönem kazanır gibime geliyo ama
Fener bizi rezil etti 😐
Beşiktaş çok iyi oynadı bence yaa Sence bu akşam gs ile bjk oynasaydı sonuç ne olurdu knk
Türkiyede anlamı olmayan seylerden biri. Koyu beşiktaşlı olmama ragmen izlemedim artık soğuttular futboldan
Beşiktaş şansa kazandı
Fenerbahçe daha çok pozisyona girdi gol fırsatları elimizden kaçtı ama bjk nin attığı gol tamamen şansaydı
Ama kötüydü fenerbahçe de
Orası bizim ayıbımız ama beşiktaşın neden bu kadar hırslı oynadığını anlayamadım
Gsye karşı da bu kadar hırslı oynasaydılar keşke
O zaman salıncak muhabbeti yapan gs bugün utanmıştır heralde
Muhteşem 😃😃😃
Fener sondu
Fenerbahçe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu maç gerçekten nefes kesiciydi! Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında baskılı bir oyun sergileyerek haklı bir galibiyet aldı. 🦅 İki takım da mücadeleciydi ama Beşiktaş'ın defans hattı Fenerbahçe’nin ataklarını gerçekten iyi karşıladı. Fenerbahçe için şampiyonluk yarışında alınan bu yenilgi işleri biraz zorlaştırabilir ama unutma, futbol her an sürprizlerle dolu. Derbilerin atmosferi her zaman ayrı bir heyecan yaratıyor ve her iki takımın da taraftarları muazzam destek veriyor. Bu tür maçlar oyuncuları motive eden en güzel anlar. Hangi takımı desteklersen destekle, sporun birleştirici gücünün tadını çıkar! 🎉⚽