Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Alanyaspor'u 5-0 gibi net bir skorla yenerek önemli bir 3 puan aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Alanyaspor'u 5-0 gibi net bir skorla yenerek önemli bir 3 puan aldı. Maçı nasıl buldunuz?

90 dk dominant futbolla forse bir şekilde kazanıldı maç, büyük takımlar bu şekilde oynamalı zaten, maçta yüzde yüz penaltı olması gereken bir Alanya pozisyonu var, kimse konuşuyor mu, konuşmuyor çünkü biliyor herkes o penaltı verilse bile maç 5-0 değil 5-1,6-1 falan biterdi. Bu futbolu nereden biliyorum ben yine Jesus un Benfica yı çalıştırıp 2013 de UEFA yarı finalinde Fenerbahçe yi eledigi dönemden, Portekiz'deki maçta nefes aldirmamislardi. Asiri pres ve baskıdan ancak Benfica golleri bulunca kurtulmuştuk, arada savunma arkasındaki boşluktan bir penaltı kazanmıştık ama yetmedi. Savunmada boşluk veriyor Fenerbahçe diyenler için söyleyeyim, bu kadar ön alan presi ve oyunu 30-40 metrede oynamanın doğal sonucudur bu boşluklar, bu boşlukları, presi kırıp uzun isbatli paslar atabilen takımlar degerlendirebilirse kazanır
Cevap
3Cevap
Bayraklar kalkacak
Sokaklar yanacak
Yerlerinden oynayacak
Cumhuriyetimin 100. yılında Fener şampiyon olacak
Fenerbahçe bu şakaya gelmez rövanş ta 6 tane yer hevesini kursağında bırakır
İzlemedim ama fenerbahce kazandığı için sevindim
Böyle devam ederse şampiyon net
Vallahi bu sene lig fenerbahçe ile galatasaray arasında geçecek gibi görünüyor, beşiktaş ise ismael kendini çeki düzen verirse yarışta olabilir... Yanlız hem fenerbahçe'nin hemde galatasaray'ın savunmaları ağır yani ligin iyi otobüs çeken takımlarına özellikle deplasmanda zorlanırlar!
Evet ama galatasaray'ın kadrosu kaliteli özellikle ön tarafında skoru değiştirebilecek adam sayısı fazla. Bence Fenerbahçe ve Galatasaray'ın deplasmanda ki alacakları skorlar ligin şampiyonunu belirler, eğer hoca değişikliği olur veya ismael kendini toparlarsa beşiktaş'ta yarışa dahil olabilir. Onların arkasındanda kesinlikle başakşehir gelir, eğer böyle az gol yemeye devam ederlerse onlarda bu yarışı zorlar! Emre belezoğlu bana göre ilhan palut ile beraber bu lige damga vurucak...
Şu anda öyle ama galatasaray kötü oynayarak çok puan topladı, gaziantep ve kasımpaşa maçının ilk yarısı hariç devamlı kötü oynadılar... Eğer iyi oynamaya başlarlarsa önemli oyuncuları var, özellikle 37'lik gomis, icardi, merteens, yusuf demir baya iyi oyuncular bunlara birde juan mata ve kerem ile yunus'ta ayak uydurursa baya iş yaparlar...
Evet eğer yediğinden fazla atarsan kesinlikle sorun olmaz, ama zorluk derecesi yüksek deplasmanda Fenerbahçe 2 veya 3 gol atabilir mi orası şüpheli! Şu anda Fenerbahçe'nin en zor deplasmanı konyaspor'du orada da gol atamadılar... Ama eğer futbol olarak dersen Fenerbahçe kesinlikle zevk veren hücüm futbolu oynuyor! Aslında Fenerbahçe bu oyunu oynayarak şampiyon olamazsa bile ben jesus ile devam ederim çünkü Fenerbahçe uzun yıllardan sonra büyük takım gibi devamlı baskılı oynuyor. Böyle oynarak 1 sene belki şampiyon olmayabilirsin savunma zaaflarından dolayı ama uzun vadede kesinlikle başarılı olursun...
3 puanı 5 golle aldık mutluyuz
Mükemmel maçtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?