Evet arkadașlar Fenerbahçe İzmir 'de 2 puan bırakarak lige kötü bir başlangıç yaptı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe İzmir 'de 2 puan bırakarak lige kötü bir başlangıç yaptı! Maçı nasıl buldunuz?

Ooo sıfır sıfııır 🕺🏻💃🏻
Ooo sıfır sıfııır 💃🏻🕺🏻
Geç bunları güleriz sana 💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻
Geç geç Mourinhooo ağlama bana 🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻
Çok farklı çok büyük mü geliyon bana 💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻
Şu koçu bi kesseniz ne dert kalır ne tasa 💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻
İlk yarı duran'ı fenerli diye atamadı hakem,
62. dk da bence hatalı bir kart ile göztepe'liyi atta ama ve 35 dk gibi 10 kişi oynamalarına neden oldu,
Göztepe'nin aleni bir penaltısını da veremedi,
Baktı bunlar da yetmiyor 90+ da birde penaltı hediye etti,
Tabii yine de olmadı ve ilahi adalet devreye girdi!
Maçın özeti de budur..
Ya bu Türk takımları neden böyle anlamak zor futbol yok hız yok seyir keyfi yok antrenör seçimini mi yanlış yapıyorlar anlamıyorum. Maç yine keyifsizdi şans da geldi Fener’in eline de Talisca sağ olsun etti işin içine neyse 2 haftada 5 puan iyidir. Fener takıldıysa biz neşeliyiz. Her zaman her yerde en büyük Cimbom ! ! !
Hakem yardımına rağmen yenemedi Allah'ın adaleti işte Göztepe'ye penaltı veremedi fenere verdiği penaltıda kaçırdı bide tek isabetli şutları penaltı 🤣 gs hakem diye ağlayanları gördük akşam anlaşılan fener yine hakem desteği ile ligde tutuncak
şaşırtmadı fener macında
Cevap
14Cevap
klasik fenerbahçe hiç şaşırmadım
Kardeş Göztepeyi Tebrik Ederim Hakeme Rağmen Puan Aldılar❤️💙💛❤️
Bu kötü günümün tek eğlencesi buydu 90+ da açtım maçı hakem varda pozisyon inceliyor ben bir temas göremedim üstüne bide penaltı kaçtı üstüne penaltı hariç tek bir isabetli şutu yoktu hahahah
Cimbom gene şampiyon belli fenerle bjk ilk 5 için savaşır
Hakeme rağmen berabere kalan Göztepe'yi tebrik ediyorum hem penaltıları yendi hemde kırmızı kartları
Klasik fener işte. Herkesi GS li olmaya davet ediyorum. Dertler biter
Hahha tek eğlence fenerbahçe
Saçımızı başımızı yolduk
Herkesin adaleti şaşar allahın adaleti şasmaz
Gs şampiyonluk hayırlı olsun
bunlar hep azizin laneti
Benfica hacamat eder bu takımı
Rezalet bir maç ligi bitirdiler şimdiden
Bir penaltı maça yeter
Benfica ya karşı tur atlayalım yeterli
Hiç mutlu değilim.🥺
😂😂😂😂😂
normal
Göztepe spor = Gs
Yapı Var
Ne yapısı dgwshshwwh fenerin iyi oynadığını gördün mü 10 senedir
Valla O Kadar Transfer Yapıyor Bu Takım Niye Bir Türlü Dikiş Tutmuyor Anlamış değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?