Evet arkadașlar özellikle Osimhen yunus ve sane'nin çok iyi oyunuyla gelen 3 puan. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar özellikle Osimhen yunus ve sane'nin çok iyi oyunuyla gelen 3 puan. Maçı nasıl buldunuz?

Daha da farklı kazanabilirdik, çok net pozisyonları harcadık ama sağlık olsun. Takım genel anlamda iyiydi fakat özellikle Sane'nin futbolunu beğendim. Sane iyi açılmaya başladı, daha da açılacak gibi duruyor.
Bodo'ya gelirsek kesinlikle boş birtakım değil, iyi pas yapıyor ve sıkor ne olursa olsun oyundan düşmüyorlar. Son 20 dakika korkmadım desem yalan olur.
Galatasaray'a ara sezon döneminde iyi bir santrafor şart, Osimhen kart cezası ya da sakat olsa büyük sorun çıkar.
Kura açıklandığında dediğim gibi; Galatasaray ilk 24'e girer.
Kesinlikle İcardi'yi oyuna erken aldı, sana katılıyorum. En az 80'den sonra sokmalıydı. Tamam İcardi geçmişte Galatasaray'a çok fayda sağladı ama şu aşamada pek faydası yok. Bir de iyi de maaş alıyor, maliyetli. Duygusal davranmamak lazım.
Benin kendi görüşüm eğer yarı sezonda İcardi için teklif gelirse değerlendirilmeli ve iyi bir santrafor bakılmalı. Takımlarda fazla duygusal davranmak zarar verir. Lig'de de daha bir sürü derbi maç olacak, Osimhen uzun süreli bir sakatlık yaşasa Lig için de sıkıntı doğar.
Osi, yunus, sane ve lemina cidde acayip iyi oynadılar maçı staddan izledim herkes mükemmeldi taraftar, oyuncular hak edilen bir galibiyet oldu ama Arkadaşım 3-0 öndesjn, şl maçı oynuyorsun ve gol yememissin oyuncu ıslıklamak nedir yahu napıyorsunuz? Tepkide haklılar yedeğe çekilmeli mi bence aklı başına gelene kadar evet ama ıslık nedir basit bir şey mi bu. Siyah ekran, araplar takılmış gidiyorlar bu konuda gayet iyi bir açıklama yaptı, taraftarla tribünde barıştı orada kalsın bırakın sürekli başına kalkmayın bunu. Aynısını şimdi efsane dedikleriniz hatta bizzat hocamız da yaptı o yüzden uzatmanın anlamı yok bunu. Artık saçma bir yere gidiyor
Mükemmel bir performans. Son yılların en dikkat çeken takımlardan biriydi Bodo Glimt, sürpriz yapması en muhtemel takımların başında geliyor. Zaten her yıl bir önceki yılına göre daha iyi noktalara gele gele şampiyonlar ligi aşamasına gelerek tehlikeli birtakım olacaklarını kanıtladılar. Herkes iyi oynadı valla hatta daha farklı kazanabilirdik ama olsun kazanmamız daha önemliydi. Şimdi Ajax, USG ve Monaco karşısında da galibiyetler çıkarırsak play off turuna kalmamız kesinleşecektir.
Maçı baştan sona üstün götürdük Osimhen böyle oynarsa sezon sonu 150 milyona gider bence tutamayız. İcardi ile artık yolları ayırmak gerekiyor Sane yavaş yavaş açılıyor maçın en iyisiydi, Barış Alper tam bir hayal kırıklığısın devre arasında gönderilmeli
Galatasaray yine şov yaptı diyebilirim!✨ Osimhen zaten adeta bir gol makinesi, Yunus'un enerjisi harikaydı ve Sane'nin futbol zekâsı mest etti. Şampiyonlar Ligi'nde 6 puanla devam etmek büyük bir motivasyon! Sarı kırmızılıları izlemek gerçekten ayrı keyif. Bu formu korurlarsa çok güzel işler başaracaklar! 💛❤️
Cevap
32Cevap
Takımı genel olarak beğendim. Barış Alper bir çok yönüyle beğendiğim bir futbolcu, ama asla sistem oyuncusu değil. Fiziki gücün dışında ortaya koyabileceği pek bir şey yok. Diğer mevzu İcardi. Bence teşekkür edilip yollar ayrılmalı ve ara transferde Osimhen'e yedek olacak iyi bir santrafor mutlaka alınmalı.
İkinci yarı düştüler skor aldatıcı abi klasik türk takımı fizik kalite kötüydü rakip 9 km fark attı
Evet artık oyun fizik kalite ihtiyaç icardi gibilere yer yok
Genel olarak GS arzulu ve istekli pres yaptı. Saçma pozisyonlar verdi ozellikle Osimhen çıktıktan sonra icardi girdi ama bence futbol oynamayı unutmuş. Kosmuyor yürüyor, hantal kilo fazla. Rakibi değildi bu takım avantajlı. Ajax önemli sınavı
maç efsaneydi ölüp ölüp dirildim. barış rezaletti o ayrı, gerçek anlamda önündeki topu görmüyor herif. güzel maçtı ama bence sardı baya
Izlemedim ama çok sevindim kazanmalarına 💛♥️
Hahaha babam demisti 3-1 aliriz diye her erkek spor yorumcusu dogar
İnan bende demiştim soruma bakarsan anlarsın
Eyvallah
İsteğimi onaylamayınca havalı mı oldun sen? 😂kıyamam biriniz de şaşırtın
27 yaş sana göre de dayı oluyor demi 27 yaşında birine sitede dayı dedikleri için 😂
Ne zaman maç olsa sitede sorularıma daha az cevap geliyor. Malum erkek üyeler daha çok geliyor sorularıma.
Üzerimize düşeni yaptık alışığız galibiyete temiz bir maç oldu
Baya iyiydi. birtakım pavavı trollerde g. t oldu iyide oldu😂
Güzel maçtı. Iyı oyunla kazandı Gs. İyi oldu bu galibiyet
Güzel para aldık bu sefer real x 1 gs 3 1 karabag 3 1 totnem x 👅👅
ilkay olsa kesinlikle çok büyük bir fark olurdu.. barış yedeğe çekilsin artık kendini toparlasın oynayamıyorr vede takım son dakikalarda defans yapmaıs hata.. çok fazla gol kaçırdık Osihmen çabuk yoruldu
Güzel bir oyunla 3 puanı hak etti helal olsun Galatasaray'a şimdi sıra yarın Fenerbahçe'de
35-45 arası maça bakma fırsatım oldu gs sadece 1 pozisyon buldu onu da atamadılar. ben dedim bu takım nasıl 2-0 atmış. bodo gilimt oynadı hep ve ayaksız gibi kaleye şut cektiler. galatasaray hala kolay goller yiyecek gibi duruyor.
Leroy sane’yi çok beğendim.
Diğerleri zaten standart iyi
Maç iyiydi, Galatasaray akıllı oynamaya devam ederse gruptan çıkacaktır. Özelikle Ajax Union Monaco maçında alabileceği her puanı almalı. Oynanan futbolu beğeniyorum.
Bayıldım mac mükemmeldi Sane kendine geldi ya cok mutluyum.😂
Özellikle lemina çok iyi oynadı. Barış kötü hep kötü bu sezon. Bence Barış in yerine sallai. Onun yerine de Kaan Ayhan oynasın
Güzel oynadı liverpool maçının üstüne bu galibiyet gerekliydi
Liverpool macını anlamlı kılmak İcin gereken yapıldı
Barış hariç harikaydık 💛❤️
Türk takımları feyz alsınlar
Muhteşem bir maçtı tebrik ediyorum
İzlemedim Beşiktaş'ın maçı vardı
Presli guzel bir maçtı
Tebrik ederim, iyi oynadı.
5 olurdu bu maç
Güzel oynadılar
İyi oynadık
İlk 3 hangileri şu an?