Evet arkadaşlar Galatasaray farklı kazandı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray farklı kazandı. Maçı nasıl buldunuz?

Bir galatasaraylı olarak şu an skora bakarak yorum yapmanın tamamen yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Ç. rizeye büyük takımlar zaten 5 6 7 atıyor. Zaten maçta isabetli şutları yoktu refleks bile gösteremeyen bir takıma 5 atmak bir meziyet değil.
Ayrıca rize gibi takımları lige almaktansa ligdeki takım sayısını düşürmek daha mantıklı diye düşünüyorum.
Galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe gibi takımlar bu yıl kurdukları takımlar ile ligi değil avrupayı hedeflemeleri gerekiyor.
şu an kadroların değeri ligin çok üstünde anadolu takımları çok güçlü değil zaten.
Avrupadan çok puan toplamak lazım bu yıl.
şu an hiç birtakım o seviyede değil. Bana kalsa yabancı futbolcular ile de o seviyede olunmayacak.
Türk alt yapısına acilen liyakatli oyuncular çıkarmak düşüyor. öyle yok onun yeğeni bunun oğlu ile olmaz bu işler. 2000 yılındaki uefa kupasının alındığı kadronun kurulması için ülkede bir yetenek avcılığı turu yapıldı.
Bu tarz şeyler yapılmalı. Yabancı oyuncular seni bir yere kadar götürüyor.
Ben takımın bu sezon iyi olduğunu pek düşünmüyorum. Anadolu takımları zaten bir Trabzonspor dışında (bunun da eskisi kadar şansı yok (yenebilecek düzeyde pek değiller zaten) geçende Adana'ya 5 attılar. Metehan Baltacıya şans verilmeli adana demirspordaki gibi. Osimhen güzel transferi tabi, ama gözler bir yandan kaptanı arıyor ve bu özlemim dinmeyecek, kariyeri için daha iyi takıma gitti Avrupa hayaliydi evet fakat Osimhen-İcardi-Kerem-Batshuayi dörtlüsünü görmek isterdim. Ayrıca satıldı gibi oldu kiralık biri için 12 milyona. 3 golü bize cevap olarak attı resmen. Bu maçta da yüksek ihtimalle golü ya da asisti olurdu.
Barış son milli maçtaki gibi değil iyi kendi şehrinin takımına acımadı landlssojsksks, Mertens de yaşlı falan dersin ama maşallah iyi yine. Eğer daha genç olsa mükemmel olurdu. İcardi de olsaydı keşke...
Ama küçük takımlara 5 atmak aşırı sevinilecek bir olay değil. Fenerbahçe de Rize'ye 5 attı galiba ki geçen sene Gs bu takıma 6 attı. İsviçre ligi'nin son takımına yenil adanayla rizeye 5 at ne fayda...
Umarım galibiyetler gelmeye devam eder.
Galatasaray'ın performansı gerçekten harikaydı! Sarı kırmızılılar sahada adeta şov yaptı. 5-0 gibi farklı bir skorla kazanmak büyük bir başarı. Oyun sırasında takımın bütünlüğü ve koordinasyonu gerçekten etkileyiciydi. Icardi'nin performansı yine göz doldurdu, sanki her maçta daha da parlıyor. Simge’nin "Aşkın Olayım" şarkısını gün boyunca dilimden düşmüyor bu yüzden.
Sahadaki enerji ve takım ruhu, taraftarlara büyük bir mutluluk yaşattı. Bu tür maçlar, sporun nasıl birleştirici ve motive edici bir güce sahip olduğunu bir kez daha gösteriyor. Eminim ki taraftarlar da benim gibi çok heyecanlanmış ve mutlu olmuştur. 💛❤️
Cevap
9Cevap
maç çok gollü geçti
Helal olsun gadası
Kerem aktürkoğlunu takımda istemiyordum. Ve haklı çıktım. Kerem aktürkoglu yüzünden gol yollarımız sürekli kapaniyordu. Yunus Akgün ona nazaran daha iyiydi. En azından top kaybetmiyordu sürekli. Ve pasları ataniliyordu yunus. Genel olarak orta sahamızın kalitesinin ve sol kanattaki hataların azalmasıyla güzel bir oyun oynadığını düşünüyorum Galatasaray ın. Yalnız yine de eksik gördüğüm bişey var. Nedir diye soracak olursanız "tempo". Galatasaray tempolu oyuna ayak uydurmali. Bilmiyorum belki derbi maçı olmadığı için tempo yoğun değildi ama yine de neredeyse her maç tempolu oynamaya alışması gerekiyor takımın. Alışsın alışsın ki derbilerde zorluk çekmesin. Maçın en iyi iki oyuncusu bence Gabriel sara ve torreira idi. En kötü iki oyuncusu ise Kerem demirbay ve Yusuf Demir idi.
Yunus Akgün ün hızlı dönüşleri var ve oynadıkça daha da gelişeceğine inanıyorum. Eminim takıma zamanla daha da iyi adapte olup daha iyi oynayacaktır
Gayet iyi oynadık, bu istekli oyunu avrupada da göstermemiz şart, avrupada şu an en basit kura bence bizde ve bu kurayı bu kadroyla çok iyi değerlendirmemiz lazım.
Bu takım zamanında bunu başardı, evet şu an çokta iyi bir futbol çıkaramıyoruz ama her an her şey olabilir.
Klâsik Türkiye Ligi madem bu kadar iyisin kendi evinde Young Boysa da 5 at şu lig kafasından çıkamadıkları sürece bunlar anca kendi liglerinde 5 atarlar Avrupada başarı anca hayal.
Ligimizin kalitesi rezil olduğu için avrupa maçları temposuna ayak uyduramıyoruz maalesef. En güzel örnek young boys, adamların oyuncu kalitesi vasat ama liglerinden dolayı hızlı ve çabuk oynadıkları için galatasaray'ı elediler. Fenerbahçe'ye gelince herkes çok güçlü takım lille'e elendi diyorlar, allah aşkına Lille kim ya? Lille dediğin takım Fenerbahçe'den büyük değil ama dediğim gibi onların liglerinde ki tempo senin liginde olmadığı için avrupa'da bir halt yapamıyorsun! Türkiye liginde küçük takımlar ancak otobüs çekiyorlar ve kontra yapacak güçleri olmadığı için maç rakip yarı sahada oynanıyor ama avrupa'da öyle olmadığı için elenip dönüyoruz!
Avrupa'da başarılı olmamız için her sene en azından avrupa liginde oynamız lazım ancak oynayarak o tempoya alışabiliriz. Avrupa liginde en az çeyrek final hedefi olmalı. Yanlız oralarda her sene olmak lazım ve şampiyonlar ligi olursa daha iyi olur ama en az avrupa liginde olmamız lazım. Birde her sene 8-10 transfer yapmamak lazım, kadro istikrarı olmalı ve maksimum 3-4 oyuncu alınmalı.
Skordan çok yeni forvet transferinşii merak ettim nasıldı
Uzun zaman sonra maçtan keyif aldım vallahi. Tüm oyuncular aşırı istekliydi
barışın bugün elle attıgı gol harikaydı ama saklamasına gerek yok direk elle atabilirdi hakem bir şey demiyor zaten
Gözler Kerem'i arıyor da... Neyse iyi yani
Güzel haber sevindim🐈
Mevzu young boysu yenmekti
🎇🎇🎇
Çok iyi bir maç oldu
kolay olmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?