Evet arkadaşlar Galatasaray - Rizespor'u deplasmanda sergio oliviera'nın golüyle zor'da olsa 1-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Rizespor'u deplasmanda sergio oliviera'nın golüyle zor'da olsa 1-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Rizespor karşısında biz olunca bastırarak oynuyorlar sert bir şekilde oynadıkları için Muslera nın ayağı kırılmıştı gene bizim futbolculara sert oynadılar
Cevap
10Cevap
Maçı iyi buldum
Devre arası; ndombele, zaha, ziyech, nellson, angelino, olivera, Kerem demirbay paket edilmeli.
Galatasaray ın bu sezon oynadığı en kötü maçtı bu😅 Bu kadar rezil bir oyun olmaz ya. Bunu bı Galatasaray lı olarak söylüyorum
Hakem kollamasi ile alınan puan oldu.
💥💥💥 Galatasaray'ın attığı golde faul var mı?
🚨 Bülent Yıldırım: "Faul."
🚨 Bahattin Duran: "Faul."
🚨 Deniz Çoban: "Faul."
💥🗣️Fırat Aydunus:
“Galatasaray'ın atmış olduğu gol öncesi Abdülkerim bardakçı’nın Ibrahim Olawoyin’e müdahalesi net bir fauldür!”
Maçın hakkı 0-0 dı. Abdülkerimin yaptığı hareket faul ama faul verilmedi ve pozisyonun devamında gol oldu. O pozisyona faul değil diyen futbol izlemesin ve futbol hakkında yorum yapmasın.
O pozisyon faul değil. Öyle faul vermem ve avrupa liglerinde de öyle fauller verilmiyor. Eğer bunu söylüyorum diye futbol bilmiyorsam sende taraftar gözlüğüyle yorum yapıyorsun demektir. Rizespor'a gelince ilk yarıda ve ikinci yarıda da pozisyonları var ama değerlendiremediler. Galatasaray vasat oyunla kazanmasını bildi!
Faul değil mi? :D O zaman burada Kim Min Jae haksız yere atıldı kırmızı gördü bu birincisi
https://hizliresim.com/pwqilx0
Avrupada verilmez diyorsun. Bayern Gs maçında Min Jae yine aynı hareketi yaptı ve faul çalındı. Kardeş sen futboldan anladığına emin misin? Arkadan dirsekle adamı itip dengesini bozuyorsan fauldür
Hafta içi kim'in yaptığı harekette faul değildi ve yanılmıyorsam yan hakem faulü yedi! Senin istediğin şekilde yorum yapmadığım için futbol bilgimi tartışmazsın! Nedir bu sizden çektiğimiz be? Fenerbahçe ile Galatasaray eleştirilemez diye sitede bir kural varda ben mi biliyorum? Lehte konuşunca Fenerliler alehte konuşunca Galatasaraylılar futbol bilgimi tartışıyor, veya tersi! Sizler önce bir taraftar gözlüğünüzü çıkarıp öyle yorum yapın! Bıktık sizden be!
Erman Toroğlu fotoğrafı koymuş birini ciddiye aldığım için özür dilerim benim hatam.
:)
Maçın özetini izledim. Gs'nin oyunu berbat, transferleri tırt. Maçta bir sürü hatalı karar var. Kerem yine aynı mal.
şampiyon fener olacak :D
keremin ayagının ayarını dikeyim artık
herkes kahramanlık peşinde galiba gsde kalede kimse kimseye oas vermşiyor
aynen öyle zaten çaprazdan girmişsin önün her türlü kapalı pozisyon zor. çıkar içeri pozisyon oluşsun
Zorlu maçtı kerem boş kaleye atamadı
Bu maçta rakibimizin hakkını yemişler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?