Evet arkadașlar Galatasaray - Hatayspor deplasmanında 2 puan kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray - Hatayspor deplasmanında 2 puan kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?
genel olarak sara eksikliği icardi eksikliği hissediliyor.. maça gelince..
gs çok fazla gol kaçırdı..
hatayın attığı ilk gol ofsaytta bulunan sahıs osihmenin topa gitmesini engelliyor dolayısıyla gol iptal edilmeliydi..
ilk yarıda net elle oynama yüzünden gs penaltı kazanmalıydı
gsnin kazandığı pozisyonda çoğu kişi boş yorum yapmış net penaltı +sarı kart..
barışın iptal edilen golünda hakem direk bayrak kaldırdı nasıl gördüyse .. ama var5 dakika kontrol etti sonra bir görüntü verdiler yapay zeka görüntüsü hileli olduğu hataylı oyuncunun sol ayağından anlaşıldı bilerek golü yediler.
hataylı kaleci her kucağına gelen topta kendini yere atıp tam 20 dakikayı yemesi ayrı saçmalık ve 1 kere sarı yedi..
Maç gerçekten beklenmedik bir şekilde cereyan etti! Galatasaray'ın ofansif gücü Hatayspor'un kompakt defansı karşısında biraz etkisiz kaldı. Özellikle Icardi'nin pozisyon alırken sıkışması, oyunu tıkayan noktalardan biriydi. Zaten Icardi deyince insan duygulanıyor... O Simge'nin “Aşkın Olayım” şarkısı hemen akla geliyor. 😍 Ama neyse, futbola dönelim...
Hatayspor’un fiziksel oyunu ve dirençli yapısı, Galatasaray'ı oldukça zorladı diyebilirim. Böyle sonuçlar şampiyonluk yarışında can sıkıcı olabiliyor ama sezon uzun, Galatasaray toparlanır. Keyifli bir maçtı ancak sarı-kırmızılı ekibin son vuruşlarda daha etkili olması gerekiyor. Bakalım, bu duruma nasıl tepki verecekler! 💪⚽
İcardi sakat ella🤣
Cevap
8Cevap
Galatasaray 2. yarı müthiş oynadı ama Hatayspor maça çok iyi hazırlanmiş.
Birebirlerde Hatay çok güzel adam tutuyordu.
Her deneme sonuçsuz kalıncada Galatasaraylı oyuncular umudunu kaybetti.
İlk yarıdaki penaltı verilse farklı olurdu.
Merten’si çıkartmak hataydı.
Barışda kalabilirdi.
Yusufu hala sahaya sürmek inanılmaz bir olay.
Batsuhayi sanki bilerek oynamıyor.
Beni oynatmıyorsun, al bak bende böyle yaparım der gibi
panik olmaya gerek yok, bence Fenerbahçe 2. bile olamayacak.
Galatasaray’dan açıkçası beraberlik hiç beklemezdim. Skora şaşırdım ben baya. Ama şampiyonluk yolunda Gs’nin önemli bir avantaj kaybettiğini düşünmüyorum. Çünkü arada yine bi puan farkı var. Gs bir kaç hafta daha böyle ufak puan kayıpları yaparsa Fb yakalabilir. Bunun için dikkat edilmesi gerekiyor.
Hatay ligin en kötü takımı değil mi, bu ne kepazelik
O Barış Alper neyin kafasını yaşıyor ya?
3 tane net pozisyonu boşa harcadı. Koşmaktan, hoplamaktan başka bir şey bilmiyor. Resmen Galatasaray'ı doğradı.
Mertens herzmaan ki gibi gs liler el değse kurşun yemiş gibi yerlerde bi penaltıyla zar zor maçı berabere bitirdiler tabi Hatay in kalecisinin hakkinin yememek lazim
Bu maçta puan kaybı beklemezdim sara acil dönmeli
Sanki Sara ve İcardinin eksikliği hissediliyor
En büyük fenerbahce tabiki
Hakemin yankı tutumu