Evet arkadaşlar galatasaray 2-0 öne geçtiği maçta ligin vasat takımlarından kasımpaşa'yla 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ucuz puan kaybetti! Bana göre galatasaray'dan bu savunmayla bir halt olmaz! Bu arada maçın golleri 32'cicaldau 38' kerem 45' jorgensen ve 66'da umut bozok'tan geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Kasımpaşa 2 Galatasaray 2! Sarı kırmızılılar 2-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı! Maçı nasıl buldunuz?
Sistem yok, Kadro istikrarı yok, Kötü değişiklikler, en önemlisi gol atacak ve 3 puan getirecek FORVETin yok, dünyanın en çok geriye pas atan takımısın ve bu sezon çok puan kaybeder olan taraftarlara oluyor.
4-4-2 de bu kadar iyiyken,4-2-3-1 de de fena değilken 4-1-4-1 de ısrar etmenin hiçbir manası yok. Oyuncuları da ona göre aldırdı sonuna kadar zorlayacak anlaşılan. Önceden de denemişti tutmamıştı hala zorluyor. Takım biraz iyi oynasa onu da bozuyor anlaşılması güç. Taraftarlar başını çok taşa vuracak bu sene.
aaah ah 2-0 olunca, bi dünya da pozisyon kaçırmışken maçın dörde beşe gitmesini beklerken berabere kaldılar. gsnin çoktandır bir maçı geçmiyor ki saçma sapan bi gol yemesin. Berkan ve Taylan çok aksıyor, çok top kaybı yapıyolar. ben iddia ediyorum Taylan ile berkanin yerinde 2 cicaldau daha olsa gsnin takım savunması bundan daha kötü olmaz. hani hesapta bunlar defansif ortasaha ya? savunma biraz da defansta top kaybetmeyerek, topu tutmayı çıkarmayı bilerek olur. Luyindima desen sürekli hata yapiyo veya her an hata yapabilecekmiş oynuyo. pek çok zaman hatalarını telafi ediyo ama ne gerek var. gsnin iyileri cicaldau morutan ve keremdi, en kötüleri barış Berkan ve taylandı. özellikle cicaldau gsnin en iyisiydi, morutandan da iyiydi, yine çok temiz ve etkili oldu. bu defa gol de attığı için tvlerdeki skor yorumcularının şimdi biraz gözüne girmiştir sanıyorum. mustafa muhammedte bir kismetsizliktir gidiyo, bu adam şimdiye kadar iki gol atmış olabilirdi ama olmadı, inşallah en kısa zamanda şeytanın bacağını kırar. son olarak öz güven denilen şeyin her şeyde olduğu gibi futbolda da ne kadar önemli olduğunu gördük. morutanın asist yapmadan önce ve asist yaptıktan sonraki performansı siyahla beyaz kadar farklıydı. asist yapana kadar muhtemelen pek çok kişi kendisi için "rumen kazığı, çöp, soygun" vs demek için hazırda bekliyordu. asistten sonra daha bi hafta önce katıldığı bi takımda kendine güveni geldi, bayağı etkili güzel paslar çalımlar izledik. bi maçla gökyüzüne çıkarıp bi maçla yerin dibine sokuyolar.
Galatasaray'ın orta sahasında ısırgan bir adam eksik! Ne taylan ne de berkan'da o agresiflik yok... Bu arada Nelson ve luyindama ikiliside bana göre uyumsuz! Galatasaray ne olursa olsun 2-0'dan berabere kalıyorsa şampiyon olamaz...
daha çok hafta var, belli olmaz. sampiyonluk yolunda bence en dengeli takım şu an için Beşiktaş. Fenerbahçe taraftarı iyi düşünelim iyi olsun kafasıyla ve umutlu olmaya duydukları özlem nedeniyle pollyannacılık yapıyolar ama çok güçlü bir oyunları yok, biraz kendilerini kandırıyolar. ts nin ise çok etkili oyuncuları var ama onların da defansları sıkıntılı. zaten tsnin yıllardır güzel-gollü maçları olur, pek çok maçı zevk verir ama bi türlü şampiyon olamazlar.
Kadro olarak avantaj beşiktaş'ta, trabzonspor çok gol pozisyonuna giren bir takım olmuş savunmayı çözerlerse bu sene o sene olabilir! Fenerbahçe bir halt oynamıyor aldıkları maçlar hakem etkisi ve ite kaka'yla :D
aga sen niye böylesin lan olm kendi takımım uzay takımı olarak falan mı görüyorsun? daha dur olm ligin başı vasat dediğin takım geçen hafta giresunu yenmiş ondan önce hatay ile berarbere kalmış. Geçen cicaldu'ya da çöp diyordun adam 3 lig maçında 2 gol attı. Büyük ihitmalle jimnastikçisin dimi lan sizin şu gruplar başlasın ondan sonra üst üste bi maça çıkın bakalım ondan sonra görecem ben sizi
Yahu bırak ağlamayı! Kasımpaşa'yı da fazla büyütme ve bu ligin vasat takımlarından biri... Sivas, gaziantep, alanyaspor, konyaspor gibi takımlarla oynadığın zaman galatasaray bu savunma hatalarıyla büyük sıkıntılar yaşar! Kasımpaşa bu takımların altında...