Evet arkadaşlar Galatasaray - Hatayspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ciddi yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Hatayspor'a deplasmanda 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ciddi yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Maçı iyi buldum
Okan Hoca aslanları oynatamıyor diye düşünüyorum. Hatayspor haketti ve kazandı. Tebrikler.
Zaha bu takımın oyuncusu değil! Kerem aktürkoğlu 10 numara pozisyonunda oldukça etkisiz oynuyor!
Benim için sıkıntı değil 😄hatta ben bu takımdan memnunum😅
bizim forvetler iyice cozuttu ama keşke bizede 3lü defans deneseydi volkan
Icardi yedeğe çekilmeli, adam haftalardır antrenmansız iğneyle oynuyor dolayısıyla sahada bitik bir durumda! Zaha bu takımı bozdu ve galatasaray'ın oyuncusu değil kimse kusura bakmasın! Kerem'i sola çekip mertens'i 10 numarada oynatması lazım! Sağ kanatta dönüşümlü olarak ziyech ve barış oynamalı! Zaha ve tete ve hala hazır olmayan ndombele ve angelino transferleri balon çıktı bunlara kerem demirbay'ı da ekleyebiliriz!
söylediklerin aynen doğru. icardi dinlenmeli biraz daha önemli maçlarda oynamalı
Icardi'nin oyunculuğuna lafım yok ama adam son 3-4 maçtır iğneyle antrenman yapmadan oynuyor. Bu maça forvette bakambu veya barış ile başlayabilirdi. Oliviera orta sahada çok yumuşak kalıyor ve Hatayspor bence çok kolay bir deplasman değil. Galatasaray'ın ön tarafta ki oyuncu yapısına baktığın zaman istanbulspor, pendikspor gibi takımların dışında orta sahada toreira ve kaan ikilisiyle oynamalı yoksa çok rahat kalesinde pozisyonlar verir.
Bu aksam fener x. Gollu beraberlik var
Hakkımızı yediler
Takım bir halt oynamadı ki!
Oynamadı fakat ikincinin devrenin uzatma devresinde İcardi'ye yapılan hareket penaltı olmalıydı