Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Evet arkadaşlar Galatasaray forvete transfer yapmazsa bu halil ve sakat icardi ile şampiyonluk hayal! Ikinci yarı Galatasaray'ın son dakika dışında kaleye doğru dürüst şutu bile yok! Maçı nasıl buldunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hakemler ve federasyon tutuyordu adamları yarışta zaten, maçı izlemedim ama genel olarak gs çok iyi değil
Galatasaray ile Fenerbahçe hakmeler sayesinde bu kadar puan topladı!
Fener top oynuyor kör müsün, şu yukardaki yorumunla kalitenin ne olduğunu net göstermiş oldun bize, üzülüyorum sana :)))) FB bu ligin en yi futbolunu oynayan takım, sonra gs ve ötekileri diye sıralayabiliriz.
Öyle kör müsün falan deme bana deme adam gibi konuş! Fenerbahçe iyi oynuyor evet ama hakemler olmasa en 7-8 puanı daha az olurdu iki takımında!
diğerleri bu futbollarıyla yakalayamaz istersen 10 puan düş :)))))))))
ligin en iyi kadroso Bjk de olduğunu söyleyen puhaaaaaa
En az 7-8 puanı hakemler sayesinde kazandı iki takımda! Özellikle kadıköy'de bir kaç var tam eyyam yapıldı aynısı galatasaray'ın statında ki bir kaç maçta da oldu sonra bu iki takımın taraftarı top oynuyoruz diye birbirlerine komik şekilde laf atıyor! Ulan hakemler olmasa maksimum iki takımında 40 puanı olurdu be! 😅
hangi maçı diyorsun fenerin ki için
diğer takımlar top oynamıyor şampiyon ya fb olacak ya da gs
Salağa yatma hangi maçlar olduğunu benden daha iyi biliyorsun! Şampiyon ya fenerbahçe olacak ya da galatasaray orası kesin ama bu iki takımında hakemler sayesinde bu kadar puan aldığının gerçeğini değiştirmez! Sonra birde yalandan ağlayıp mağduru oynamayan! Bu sene hakemler sayesinde en çok puanı fenerbahçe ve galatasaray aldı!
sanada geçmiş olsun :)
Bana niye geçmiş olsun? Hakemler sayesinde bu kadar toplayıp mağduru oynayan ben mi yim? Tamam Galatasaray'ın bugün net bir penaltısı verilmedi ama onlarında hakemlerle ne kadar haksız puanlar aldığını hesaplarsak boşuna kimse ağlamasın! Galatasaray neyse Fenerbahçe'de aynı halt hep hakemler sayesinde bu kadar puan topladılar! Ne halt oldukları avrupa kupalarında ortaya çıktı zaten! Biri kopenhag çöpünün gerisinde kaldı diğeri ise nordsjaelland denen danimarka'nın vasat takımından 7 tane gol yedi bilmiyende rakip real madrid zanneder! 🤣
6 değil miydi
fb maçlarını seyretmek futbol keyfi vermiyor mu sana, oturup kimin maçını izlersin şu dönemde yukarda allah var doğru yu söyle ama,
FB maçı mı
gs maçı mı
bjk maçı mı
ts maçı mı açıp izlersin
Pardon altıymış düzeltiyorum! 😅 Yahu ha 6 ha 7 bu kadar gol yediğin avrupa'nın üçüncü sınıf vasat bir takımı ne fark eder? ! E tabi orada hakemler düzgün yönettiği için ikiside bir halt yapamadı! Avrupa liginde ve konferans liginde kimse kupa hayali kurmasın ikiside hakemsiz bir halt yapamaz! 😂
maç kaybebilebilir ama lider kapattı ve mallar çıkamadı birde çok güldüm valllaaa, onlar bulgarlarada 6 atmışlardı üstelik
En son süperlig'te 90 dakika dünya derbisi denen Fenerbahçe - Galatasaray maçını izledim ve iddia ediyorum hayatımda bu kadar korkak oynayan iki takımı hiç izlememiştim, özellikle iç sahada ki Fenerbahçe'yi! Maçın 90 dakikasında neredeyse 1 tane net pozsiyon yoktu tam bir rezalet maçtı!
Son 30 yılın en kötü derbi maçıydı!
fener kötüydü ve gergindi o gün rahat değildi ama o maç öncesi 2 kritik oyuncusu kart cezalısı yapılmıştı ama ne olursa olsa fb yenmeliydi oyun olarakta üstünlüğünü sahaya koymalıydı ama olmadı.
son 10 yıldır iki takımın birbirleriyle oynadıkları maç tad vermiyor o ayrı ama ligimizin ne olursa olsun en değerli derbisi
kendimi bildim bileli en kötü derbisiydi hiç bir şey anlamadım o maçtan, hadi gs bize göre biraz daha iyiydi nerdeyse hatta u lan ne oluyor yaw dedim bi ara
ben kötüye kötü derim
Evet rezalet bir maçtı. Fenerbahçe'nin geçen senelerden tek farkı bu sene anadolu takımlarını iç ve dış sahada temizlemesidir. Zorlandığı maçlarda ise hakemlerin desteğiyle kazandığı maçlarda var, Galatasaray'da da tablo aynı ama şu son zamanlarda artık para problemi mi yoksa gerçekten sakatlık mı bilmiyorum ama 2 puanlık farkttan ziyade kadrodan dolayı ibre Fenerbahçe'ye dönmüş gözüküyor. Sanches sakat değil, kaan ayhan sakat değil takımda genç sağ bek ile nelson oynuyor orada bir sıkıntı olduğu kesin, ve halledemezlerse puan farkı açılarak devam eder! Ha birde meksika'larda sözde sakat olan ve tatil yapan icardi var 😅
gs bolan yavaş yavaş havası inecek dahada izle
Son on yıldır tat vermiyor mu? Son iki senedir çok güzel tat veriyordu 🤣
@scorpion026 ezeli rekabetteki galibiyeler kaç kaç bi yazsana aradaki farkı ve yüzyılda bile kapanmaz :))))
Niye kıvırıyorsun? Son iki maçta tat almadın mı diye sorunca geçmişe dönüp biz sizi 6 yendik demeye mi başlıyorsunuz?
@scorpion026 6 yı da ben demedim sen dedin :) demek ki harbiden içinizde yara bu 6-0 puhaaaaaa
Ben son iki senedir iyi tat veriyor diyorum sen yemeyince geçmişe gidip avuntu arıyorsun 🤣
o da geçmiş, sende mi avunuyıorsun :)))) ben kendim olarak yorumladım oynanan futbol kalitesi maalesef 90lar,2000ler,2010lar deki gibi değil, taraftarın heyecanı iştahının çok gerisinde kalıyor maçlar
Geçmiş ama son oynanan maçlar
peki
gs ne kadar iyi kötü bilmiyorum ama şaşırmadım zaten fenerin arkabahçesi olan bi takımdan
Fenerbahçe ile alakası yok! Galatasaray'ın doğru dürüst golcüsü bile yok!
alakası yokta fenere yatan takımlar gsye defans takımı kesiliyor
Fenerbahçe'nin ön tarafında skorer çok isim var, galatasaray'da kim var? Icardi haftalardır piyasada yok, kerem aktürkoğlu gol kaçırma makinesi zaha ise zaman zaman sahneye çıkıyor onun dışında gol atan adam yok gibi! Fenerbahçe'de dzeko dışında irfancan, symasnki, cengiz, tadic hep skora katkı yapıyor. Artı yedekte ki adamı bile batshuayi! Adamların kadrosu galatasaray'dan daha geniş özellikle ön bölgede.
bu isimlere 3 defans yaparsan elbette fark yersin. macın özetini izlemedim verilmyen penaltılar 2 tane direkten dönen top. sivasın penaltısını izledim adamın eline çarpmasa gol olcaktı :D :D
Maçı izlemedim galatasaray özellikle ikinci yarıda skorun üstüne yatmaya çalıştı. 80-87 arasını izleyemedim sivasspor nasıl penaltı kazandı billiyorum ama galatasaray buradan galip çıksaydı bile bu oyunla şampiyon olması imkansız. Bence puan farkı ilerleyen haftalarda biraz daha açılır.
*Bilmiyorum olacaktı..
diğer takımların bedava oymaası fenerlileri öyleymiş gibide gösterebilir. dişli takımda görüyoruz
Galatasaray'ın sorunu golcüsü yok. Icardi'ye çok fazla güvendiler ama adam haftalardır sakat ve antrenmansız oynuyor onun içinde sahada bitik durumda. Halil dervişioğlu Galatasaray'ın kalitesinde değil, onun yerine rakibi gibi iyi bir yedek golcüye ihtiyacı var. Galatasaray ön tarafa kaliteli bir golcü almazsa şampiyon falan olamaz.
özetine baktım çokta kötü oynanmışız 2 penaltı verilmemiş gidip alakasız penaltı verilmiş
geçmiş olsun @scorpion026 :)))
https:// youtu. be/OuP02jf5IOc? si=mKHX3YW7OTveObM_
link niye atamıtorum yaw
h ttps://www. youtube. com/watch? v=OuP02jf5IOc
@scorpion026 Özetten maçı tekrar tekrar izledim özellikle galatasaray'ın bir tane net penaltısı verilmemiş! Yerde elle oynanan pozisyonun net penaltı!
Diğeride verilebilirmiş
maçı sivas gol atınca açtım izledim :))))) ofsaytımsılara geçmiş olsun ALLAH büyük işte, sivasımız acı çelme attı, zabaha kadar burdayız :)))
@utnapişte sivasimiz dediğin fenerin arkabahçe takımı olan satılık klüp mü? Fener anca böyle şampiyon olur başka türlü olamaz. Satılık anadolu klüpleri ile satılık eski futbolcuları ile
Evet verilmeyen penaltı iki tane direk
ağlama kaybedince :)))) sahada onurlu bir mücadele verdi söke söke aldı puanını saygı duy saygısız
@utnapişte hakemlerle aldı işte saygı hakedene duyulur uza hadi
uza demiş öteki tarafa yorum yapmış at yaprağı :))))) koyduk mu hee söleee :))))
@utnapişte kime koydun? En büyük rakibine evinde isabetli şut çekemedin ama satılık üç beş takımları farklı yenip oyun oynadık dersin at pipisi herkese ileri konuşuyorsun buda senin eziklik seviyeni ve kaliteni göstermiş zaten haksızlık psikolojisi
sivas koyduya onu dedim
1-1 hani, golümsücüler hak hukuktan bahsediyor bide utanmadan
@utnapişte Sivas mi yendi sanki? O verilmeyen penaltılar sizde kıçınızı yirtardiniz fazlasıyla. Kendiniz koyamadiniz mi 🤣
her şeyin bir zamanı var onun olmayacağını nerden biliyon
@utnapişte sahanızda da çok güveniyordunuz kendinize fos çıktınız sizin oyuncular anca maç satan arkabahçe klüplere geçer köy liginde geçer
güveniriz tabi yarım yy yakın maç alamadız :))))
yeni stadınızın açılışını 2-1 le yapmıştık hatırlıyon dimi alexxxxxxxx
@utnapişte sizin avuntunuz bunlar tek başarıyı gs yi yenmekte görüyorsanız demekki sizden daha büyük bir takımız biz Avrupada birşeyler yapalım derken siz GS'yi nasıl yeneriz derdindesiniz daha geçen sene içinizden geçtik 🤣
avrupada en çok puan kim getirmiş bi önce öğrende sonra konuş çok değil 3-5 hafta sonra veya içinde fark oluşur, bu kalitesiz futbolunuzla bu yarışta nasıl olduğunuzu ortalama zeka bile anlar. Yaw dürürst ol şu oynadığınız futboldan memnunmususn ve sence sizden iyi top oynayan takımlar var mı bi yaz, Ama dürürst ol dürürstce yaz.
@utnapişte HAhah avrupada en çok puan kim getirmiş haha köy liginde 6 yiyorsunuz biz manuyu deplasmanda yeniyoruz köy liginden puan getiremiyorsan klubu kapat zaten kardeş Avrupada başaşrınız yok köy liglerinde puan topladık diye hava yapıyorsunuz. bizim futbolumuz vasat zaten ne iyi ne kötü ama rakiplerimizde bizde mükemmel olmadı hiç sivas macında mükemmel değildik ama 2 direğimiz ve verilmeyen penaltımız var. size sattıkları macları bize oynasalardı bizde mükemmel olurduk kendinize cok güveniyorsunuz dişli satılık olmayan takım gelince bocalıyorsunuz
bakalım hafta hafta maç maç görelim
@utnapişte görelim görelim volkan emre bülent size yatıpda 5 yedik diye istifa eder nasılsa
hatayı eksiği takımında, hocanda ve oyuncu grubunda ara biraz ama ya da sen söylediğin şeylerde ara :))))) atı alan üsküdarı geçince uyanırsın belki
@utnapişte satılık takımlarla maç alıp bunu başarımı görüyorsun?
aynen tam da dediğim bu, taraftar doğru dersler çıkaramıyorsa bilki takımda aynı kafadadır hocasıda yönetimide, bozulmalar başlamış belliiii :))))))))
çıldırınnn çıldırınnnn bimbomunnnn cocukları :))))))))
@utnapişte ortada çıldırcak bir şey yok senelerdir bi pok yapamayıp gsye çamur atanlar çıldırır anca çünkü başka başarınız yok :D
o sene bu sene :)
@utnapişte satılık takımlarla
bugünde koyduk :) geçmiş olsun =)
@utnapişte e banane ne gelip buraya yazma gereyi duydun coluk cocuk gibi :D 10 senede bi şampiyon olmaya çalaışınca ne sevindiniz öyle :D
izlemedin mi maçı, izlemişsindir diye yazdım :) seviniriz tabi 3 puan aldık önemli maç sonuçta
@utnapişte fener macını niye izlim?
ben izlerim mesela, rakip takımın maçlarınada bakarım yani durumlar nasıl gibisine
@utnapişte izledim izledim nasıl bedava penaltı vermişler size onu izledim şimdi.
müdahele var topuk kısmından, defans oyuncuları tecrübesiz o topa nasıl girilir hiç çalıştırmamaıış şumudika belli :))) bir tanede vermedi hakem
@utnapişte aynen aynen fenerli oyuncu olunca müdahele var topa nasıl girilir çalışmamışlar gs olunca bizimkiler kendini yere atıyor oluyor.
fener baştan sona üstündü ve galibiyete yakın taraftı, nerdeyse gol ne zaman gelecek diye bekledi herkes, antep full defans yaptı fener çok kaçırdı. Fred geç girdi yoksa daha erken biterdi maç, balkalım yarın ne olacak.
@utnapişte bize hava civa yapan sivasa bak samsuna ezilmiş bize gelince aslanlar hepsi
bak o maçı izledim, arkadaşımada yazmıştım watsaptan bak gs 2 yi buklamazsa berabere bitebilir demiştim. Maçın hikayesi birazda sahada şekillenir bunu unutma yani konya bizden 7 yedi ama bu hafta beranere kaldı sanırım. Bir maç başka maçla ölçülmez. O başka bu başka, bak kayseri bize çok iyi oynadı ve biz kazanırken zorlandık. Ekstra bireysel oyuncu çabasıyla aldık ama aynı kayseri yarın ki maçını izle vasat oynayacak çünkü eksik çok
@utnapişte gs macında ki sivas kaleciyle fb macındaki sivas kalecisini görüyoruz. zaten bülent uygunun bile konuşma ağzından belli ne mal olduğu. 2 yi bulurduk hakem penaltı verseydi size verildiği gibi
kendisini eleştirmeyen gelişemez, siz hep kendiniz dışında suçlu arıyıorsunuz ne güzelde yapıyorsunuz tamda istediğimiz bu :)
@utnapişte bunu yapanın en çok siz olduğu zaten ortada çünkü başarılarınız olmadıkca gs şöyle aldı böyle aldı nette hep gsnin pozsiyonlarında bir şey arayan. siz satılık maçlarla hala kendinizi geliştirdiğinizi sanıyorsunuz :D
fener geliştirdi kendisini, sahadaki oyun ortada iyi gidiyor bence, bu sene olabilir
@utnapişte görcez güçlü takımlara satılmayanlara karşı
aynen böyle devam et :) biz yolumuzda emin devam edelim
@utnapişte avutun böyle kendinizi :D
ts maçı öncesi yarın bi puan kaybına uğrarsanız çok gülerim burada size :))))
@utnapişte puan kaybedilir kazanalır senelerdir zaten ilk iki bu seviyede ilerlemedi hiç 20 maçtır ne gs ne fb 1 kere yenildi.
doğru diyosun
Galatasaray'ın rakibi ceza sahası içinde elle oynar penaltı yok, yakın mesafeden Galatasarayli futbolcunun eline çarpar penaltı verilir. Versinler kıymetli Fenerbahçe lerine kupayı bu kadar insanı ugrastirmasinlar.
Gs bugünlere zaten hakem ittirmesi ile geldi.
Hem Galatasaray hemde Fenerbahçe hakemler sayesinde bu kadar puan topladı!
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!