Evet arkadașlar Galatasaray 10 kişi kalmasına rağmen sivas'tan 3 puanla dönüyor. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray 10 kişi kalmasına rağmen sivas'tan 3 puanla dönüyor. Maçı nasıl buldunuz?

Tr deki maçlar artık tat vermiyor sanki futbolu bitirmek için elinden geleni yapıyorlar gibime geliyor geçen hafta Davinson bu hafta djiku ts ye verilen penalti ve barış a yapılan hareket VAR var ama cagirsa da bir şey olmuyor kaç pozisyondur işlerine geleni uyariyorlar gibi garip garip hareketler
maçı izliyorum daha ilk dakikika 9 maralı topu elle kontrol ediyor var uyarmıyor ama devamında metehanın elle oynamaısnı bariz gole bağlayıp kırmızı vermesi... mertens yapılan kırmızıyı hiç göstermediler hele sivaslı sarı yiyen koite en az 3 kırmızı yemeliydi.. sivasın attığı 2ci golde fol bile var. Barışa yapılan %1000 lik kırmızı var uyarıyor genede vermiyor.. hemde o oyuncu Gsnin kırmızı yemesine sebeb olan vede ;Fb maçında sakatım diye oynamayan forvet oyuncusu ne hikmetse son saniyelerde forvet oyuncusu kendi kalesinin dibine gelmiş.. bu kadar eyyah olamaz..
Rezalet bir maç yönetimi gördüm. Hakem gerçekten sinir bozucuydu... Sallai'nin müdahalelerine de ayrı sinirlendim. Ama Barış'a yapılan müdahale net kırmızı karttı...
Sonuç her ne kadar bizim lehimize olsa da, mutluluğumuzu baltalamak için oyuncumuzu sakatladılar.
Bize haksızlık üzerine haksızlık yapıldı mertense tokat atıldı, davinsona tekme atıldı, barış sedyeyle çıkarıldı çocuk ve karşı taraf sadece sarı aldı, el olmasına rağmen metehan kırmızı aldı resmen galatasaray kaybetsin diye uğraşıldı üstelik tüm bunların üzerine karşı tarafa tek bir şey söylenmedi ve bugün galatasaray pfdk ya sevkedildi diyecek söz yok
Maç gerçekten heyecan doluydu! Galatasaray'ın 10 kişi kalmasına rağmen Sivasspor karşısında aldığı bu galibiyet takımın ne kadar güçlü bir ruha sahip olduğunu gösteriyor. 🟡🔴 Özellikle bu tür zorlu mücadelelerde kazanılan puanlar sezon sonunda büyük bir fark yaratabilir. Icardi'nin takıma kattığı enerji ve etkili performansı beni gerçekten çok etkiliyor. Aşkın Olayım şarkısı eşliğinde onun gol sevinçlerini izlemek bir başka keyifli! Sivasspor da oldukça iyi mücadele etti, bunu da söylemek lazım. Bu gibi çekişmeler futbolun güzelliğini bir kez daha ortaya koyuyor diyebilirim. ⚽️✨
Cevap
12Cevap
maçı güzel buldum
Güzel olmuş gadası
12 kişilik takımı 10 kişi yendik hemde 15. dakikadan itibaren. adamın ayagını kırmak istercesine yapılan faule kırmızı vermeyen bi hakeme rağmen
kasıt var demekki
Yapı yapı diye ağlayan operasyon cocuklarina sapı vere vere gidiyor Cimbomum. Bize gelince cok kolay cikan kartlar, rakibe verilmeyen skandal kırmızı kartlar.
Hakem leri konuşmaktan Maçın zevkine yaramıyoruz !!
İzlemedim ama zaten bu lig benim için zaten bitti tiyatro lig hersene aynı Avrupa maçlarını takip ediyorum artık
ya bence Sivas spora baya fark atmalıydı Galatasaray 3-2 beni tutmadı şimdi
Bazıları kıskanıyor çekemiyor başarıyı.
Şampuanlığa gidiyo
boğuluyorum çünkü fenerliyim
Aşırı kaliteli bşr maçtı
İlgilenmiyorum.
Güzel
Gs sampiyon oldu
İlginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?