Evet arkadașlar Galatasaray Eyüpspor'u son derece kötü bir oyunla 2-0 yendi. Eğer Frankfurt maçında böyle oynarlarsa farklı yenilirler! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray Eyüpspor'u son derece kötü bir oyunla 2-0 yendi. Eğer Frankfurt maçında böyle oynarlarsa farklı yenilirler! Maçı nasıl buldunuz?

2-0 galip geldik ama oynanan futbolu ben de beğenmedim. İcardi'nin fazla kilo problemini acilen çözmesi lazım, Sane yavaş yavaş ısınıyor gibi, maça sonradan giren Barış Alper'in oyununu beğendim, İlkay da zamanla alışacaktır. Takımda özellikle geçen sene olduğu gibi yedek oyuncu problemi var, maça sonradan dahil edilebilecek kaliteli oyuncu sayısı az.
Bu maçta çokta kötü değildi tabiki Sane'den beklenen bu değil, çok daha iyi olması bekleniyor. M. City ve Münih'teki ferformansı olmaz ama en azından kalitesini göstermesi lazım.
Gs macına dönelim macın başı gs li stoper rakibin bilegine bastıgı halde atılmadı, eyüp sporun, net golü ofsayt diye verilmedi, halemin direk net etkisini görüyoruz, ...
Şimdi dicekler ki eyüpün golü ofsayt. Alakası yok adam kaleye vuruyor topu gs li oyuncudan seken top eyüplü oyunun önüne düşüyor gol net gol fakat ofaayt diye verilmedi, hayır yani kaleye vurulan top zaten üstelik diger ıyuncu kalecinin acısını da kapatmıyor bu aktif alanda olmadıgı anlamına geliyor, aktif alanda olsa bile gs li oyıncuya carpıp eyüplü oyuncumun önünde kalıyor , kaleye vurulan top rakibe carpıp eyüplü oyuncunun önüne düşünce nasıl ofsayt oluyor?
Kırmızı verme golü sayma bukadar büyük bir hakem hatası olamaz ,
Ben beşiktaşlıyım fener macı bence okadar halem etkisi olmadı...
Şampiyonlar ligi maçıyla bu maçı baz alman bile saçmalık. İki ayrı bambaşka seviye maçlar. Bugün ter attık idman gibi düşünüldü büyük kritik maçlar öncesi sadece kazanmak önemlidir, oyunun önemi olmaz.
Cevap
7Cevap
güzel maçtı
Berbat oynadı Galatasaray. Maalesef Avrupa'da hezimet bekliyor. Yol yakınken Yönetim aksiyon alıp okani göndermeli
Benim için her zaman sonuç önemlidir ister iyi oynasın isterse kötü
Bu çöp oyunla Frankfurt'a yenilir
orası öyle doğru
Güzel buldum Eyüp kapandı baya. Kapanan takımları açmakta zorlanıyoruz. Frankfurt maçına Barış Alper ilk 11 başlamalı
İzlerken sıkıldım.. tatsız maç.. barış 11 de olması şart
Bence güzel
İyiydi
Normal
Sonuç önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?