Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda Gaziantep'i zorlanmadan yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray deplasmanda Gaziantep'i zorlanmadan yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Maç için değil de bu yıl yaptıkları şey için konuşacağım. Çok saçmalıklar yaptı bu yıl yönetim. Asıl alınması gereken mevkilere oyuncu alınmadı gitti kanat oyuncusu aldılar. Kanat da doldu tonlarca oyuncu. 5 Eylül e kadar UEFA ya liste verilmesi lazım kaldı 2 gün. Ortada ne defans var ne orta saha. Bakambu desen forvet değil. İcardi sakatlanacak bu yıl habire adama kayıyorlar. Yedek forvet lazım. Bakambu ile yürümez. Kerem Demirbay dan da iş yok. 2 gün içinde transfer gelmezse Avrupa Ligi'ne bile gidemeyiz grupta. Zaten gruptaki takımlar hazır haldeler bizim takım yok ortada. Lig de az çok ilerler bu takım ama bu yıl fısss bir görüntü veriyor Galatasaray.
Aynen Bakambu da iş yok. Normal de adam kanat da oynuyor forvet de ama adam Seferovic gibi aynı varlık gösteremiyor. İcardi ye de kayıp duruyorlar, bir sakatlansa Avrupa için adam akıllı forvet yok. Zor 2 gün de takviye şart ama kim gelecek. Zaha ile Ziyech de ortalıkta yok. Onlar da cidden kronik sakatlar mı neler? GS nin işi zor Avrupa Ligi'ne de kalamayacak bu gidişle. Umarım tersi olur ama Kopenhag maçı var önümüzde onda da pek hazır olmayacak takım büyük ihtimalle kaybederiz.
Takım geçen seneden beri bağırıyor " 10 numara" diye.
Takim içinde liderimiz var. Mauro, Nando ve Kerem liderlik ediyor. Ama taktiksel anlamda saha içinde oyun lideri yok.
Ceza sahasında 35 kere topla buluşup , 20 şut denemesi yapıp maçı 1-0 bitirmenin başka bir izahati yok.
Kapanan takımlara karşı çok zorlanıyoruz. Kilidi açamıyor, gardı düşüremiyoruz. Hal böyle olunca rakibin direnci kırılmıyor.
Ayağında top tutabilecek, final paslarını atabilecek, adam eksiltip savunma dengesini bozacak ve sürpriz dokunuşlar ile açılışı yapacak bir 10 yok.
En başarılı olduğumuz dönemlerde her zaman iyi bir 10 vardı. Prekazi, Hagi, Arda , Sneijder gibi. Bekletiniz orta yapmayı sevmiyor. Kanat forvetlerimiz içeri girip şut atmayı seviyor, çizgiye inme alışkanlıkları yok. Kenardan oyun kuramayınca iyi bir 10 numara olmadığı için göbekten de bu işi yapamıyoruz. Galatasaray'in atak sürekliliği var, atak tamamlama konusunda çok eksik. Yoksa bütün maçlarının 1-0, 2-1 bitmesinin başka izahı yok. Berkan, Midstjo gitti. Olivera gidiyor. 2 tane 6 numara bir tane 8 numara kaybetmişsin. Hala stoper bakıyorsun. Bu da ayrı bir konu. Okan Hoca 'nın oyun planı 10 numara olmadan işlemez. Zaten Mertens de orijinal 10 numara değil. Bu sene de maçlar böyle olursa işimiz var. 1-0 ile maçı kazanır ama kaza golü yer miyiz endişesi ile 90 dakika stres yaparız. Maçı koparamıyor, rakibin direncini kıracak skoru elde edemiyorsan yüzde kaç topla oynadığının, ceza sahasında kaç kere topla oynadığının bir önemi yok. Zaten duran top özürlü bir takımız. Akan oyunda da skor İcardi ve Kerem'in gününde olmasına bağlı. Bunun neresi iyi?
Antep son pasları ve vuruşları iyi yapsa Galatasaraya epey problem çıkarırdı. Ama bunu yapamayınca maçı rahat alan bir Galatasaray var gibi göründü. Galatasaray hiç umut vermedi bu oyunuyla. Antep in de bir an önce kendine gelmesi gerekiyor. Kadrosu iyi ama sonuçlara yansıtamıyorlar.
Oyuncular iyi olunca işler değişiyor lig değil de ben avrupa maçlarını bekliyorum Bayern Münih ile maçı var bakalım neler olacak şeytanın bacağını kırarsak çok güzel olur.
Cevap
16Cevap
güzel maçtı bence
Kötü oyun hücuma iyi cıkış 3-0 kazanmak.. Hakem de kötüydü
4 gol öncesi İcardi ye yapılan net kırmızı, tete ye yapılan iy bitmeden net fauller var
Abi bu futbolla bayernden 6 yemeyiz umarım Gaziantep oynamadı bile bugün izledi sadece
Keremler neydi öyle be. Kerem kereme bir maçtı sjsjs
Sandığımdan kolay geçti ama Gaziantep'in gardını da maçın başındaki ofsayt olan gol düşürdü..
Ülkede kambur üstü 5 takim var zaten, ş. liginde görelim birde aslani
Kazanacağımız belliydi. Iddadan ds güzel kazandırdı xd
İcardi yapıcı olduğu sürece Galatasaray ın hücum yollarında sıkıntı olamaz !!
Maçı kolay buldum canım elime kumandayı aldım buldum ve açtım anaknseb
Gs nin 1 net penaltısı verilmedi fakat son 2 gol şüpheli hele ki son penaltı o
Valla Bir antepli olarak yorumsuzum
@frksarac123 niye ne olmuş güzeller tabi.
En guzeli sensin bence
@fesfs en iyisi bence
@__howm_ ne demek bu.
@__howm_ yani Yolunu bahtını açık etsin, daha iyileri onun olsun. İyi aksamlar.
@frksarac123 hahah ne bakcam be, doğru diyordur belkide . Arkadaşını dinle hadi bay
Benlik durum degilki kardeşim, ne işim olur . Yorumlarima bakarsan anlarsın.
@reykart2
@__howm_ Allah sana 1.50 boyunda Kapkara burnu keser gibi, disleride dogalgaz peteği gibi, bir kız nasip etsin inşallah amin 🤣🤣🤣hadi ben kaçar ahaha
@__howm_ soru soran kaldi sjsjjs
@fesfs dişlere kadar her sey iyi gidiyordu da dişleri neden kömür gibi ya valla diş önemli benim için ama her şey bir yana valla yüreğim sızladı senin moralini bozduğum için Allah belanmi versin pişman oldum yazdığıma ama bu dediklerin için değil bu dediklerinin nedeni için valla özür dilerim
@__howm_ youkk moralim bozulmadı ben takılmam böyle şeylere önemsemem sorun yok relax.
Arkadaslar gidip kendi paylarinizda sohbet etseniz baslarinin sohbetlerine yirtik dondan cikar gibi girmeseniz ve insanlara saygi gosterseniz iyi olmaz mi
@_hown_ az once kizi beegenmiyordun simdi yavsamaya basladin git kendi yorumlarında takil
Yolun bahtin acik olsun en dogrusunu yaparsin
@reykart2 konuyu kapadim
Penaltı değildi son gol
İlk yarı iguana gibiydik
maçı bilmem ama icardi iyiydi :D
Kerem Aktürkoğlu antebe sapladığı gibi banada saplasa keşke😆
Yüzüne bakmaz hahahahaha
Ruh kumami buldum 🤭
@Heyyoheyyo1 en azından bakılacak bir yüzüm var be kardeşim jajajsjskkaka
Iyi koymussun lafi 🤭
@frksarac123 siz ömrünüzü fu*kbodylerle geçirmeye devam edin beyefendi. Benim yapacak daha çok şeyim var 😀 Ayrıca sizdense keremi yeğlerim
_howm_ aslında cevap çok basit. Musleranında mertensinde bilinen bir ilişkisi var. Amacım yuva bozmak değil 😀
Ayrıca hepsinden önemlisi Keremi tanıyıp biliyorum ve kendime onu uygun gördüm. 11 yaş ergen Keremfangirl lerle karıştırmayın lütfen jajsjshsha
@Venoriusent ahahahhh. Keremi istediğim kesin ama sizin kumanız olup olmayacağım şüpheli 😀
@everkeğii ahahahha. Keremin erkeklere karşı özel bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.😄 Siz arayışınıza devam edin ama.😆
Sorun yok kuma ben olurum artik
Ama biraz bana birak bitirme 🤭
@Venoriusent ahahahahah. Söz veremem.😋
Ahahahahh. İletirim Kereme bu isteğini.😆
Ahahahahh. Neden öyle dedin😆
Ahahahahah. Konu kerem olunca akan sular duruyor napalım
Kardesim ne diyon jajajsjssjajaj😆
Lan yeter susun gari
Bu erkekler maçtan ne anlar anlamıyorum
su beyazli arkadas kimmis ya
Fena değil di ama daha fazla sını beklerdim
Umarım böyle devam ederler.