Her gün uyguladım rutin bisiklet ile sabah akşam olmak üzere 40 dakikalık toplamda 1 saat 20 dakikalık kardiyo yapıyorum onun üstüne de 5 farklı hareketle ( isimlerini tam bilmiyorum ) karın çalışıyorum 3 set 20 tekrar bu şekilde devam edersem bir sonuç alabilir miyim?
Antrenmandan önce beslenme ve uyku geliyor, bunu söylemeliyim. Antrenmana gelirsek ise kendinize en uygun olanı seçmeli ve antrenmandan sonra kesinlikle güzel bir beslenme yapmalısınız.
1
4 Yorumla
Soran
11 ay
Aslında eski sporcuyum profesyonel olarak bisiklet yarışlarına hazırlanıp yarışlara katılıyordum. Kaza geçirip ara vermek zorunda kaldım, onun üzerine ameliyatlar derken spor yapmam yasaklandı. Şimdi tekrar başladım, beslenmemi dikkat ediyorum spor öncesi spor sonrası tüketim olarak sadece üniversite açılmadan fit halime dönmek istiyorum
Evet kas hafızası var bir kaç tekrarda toparlanıyor insan eski haline dönmüş gibi oluyor. Biran önce fit halime dönmek istiyorum. Lazer epilasyonuda yaptırıcam ama şu an vücudumun böyle olmasından dolayı lazere dahi gidesim gelmiyor kötü hissediyorum kendimi
Bisiklet kardiyosu ve karın çalışmaları bence efsane bir başlangıç olmuş! Düzenli şekilde devam edersen birkaç ay içinde güzel sonuçlar görebilirsin. Ama sıkı bir vücut için beslenmene biraz dikkat etmen şart. 🥗 Protein ağırlıklı beslenip abur cuburu kesersen, bu rutinin etkisi katlanır.
Ayrıca diğer kas gruplarını da ihmal etme! Haftada birkaç gün üst vücut ve bacak güçlendirme hareketleri ekleyebilirsin. Güç antrenmanları da metabolizmanı hızlandırır ve fit görünüm için şart. Hadi bakalım, pedal çevirmeye ve pes etmemeye devam! 🚴♂️🔥
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim 🙏🏻 30 dakikanın içerisinde ısınmalar hariç hızlı yağ yakabilmem için ağır antreman mı yoksa uygun ayarda sabit mi hangisini tavsiye edersiniz
İnterval kardiyo yapabilirsin vücudu şoklayarak nabız ne kadar yükselirse kalp hücreleri yağ ve karbonhidrat yakımını o kadar arttırır spor salonuna gidiyorsan daha etkili olur
Vücudu toplamak için en iyi iki yöntem bir bisiklet diğeride kesinlikle kalistenik antreman
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
şınav ve barfiks yap barfiks için satılan demirler var uygun yer varsa al sıkıştır
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Şınav çekiyorum birde esneme hareketlerini uyguluyorum. Daha yeni dambıl aldım, onlarlada çalışmaya başladım. şu an her yerim ağrıyor 😅 o dediğiniz demir ne zamandır aklımda ondanda sipariş etmem gerekiyor