Kilom 64 civarı
boyum 1.80 e yakın
yağ oranım yok denecek kadar az
fitness a başlasam kaç ayda fit bir vücuda sahip olurum? daha öncede kısa süreli fitness deneyimlerim oldu. öyle çok kas yapmak istemiyorum sadece fit bir vücudum olsun yeter
boyum 1.80 e yakın
yağ oranım yok denecek kadar az
fitness a başlasam kaç ayda fit bir vücuda sahip olurum? daha öncede kısa süreli fitness deneyimlerim oldu. öyle çok kas yapmak istemiyorum sadece fit bir vücudum olsun yeter
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ektomorfsun sanırım. Ortalama 6 ayda fit bir görünüm kazanabilirsin.
Evet öyleyim ama omuzlarım geniş yapılı 😂
Karbonhidrat ağırlıklı ve alman gereken kalorinin üzerinde kalorili beslenmeye çalış.
Aynen bende öyle düşünüyorum o şekilde beslenicem
5 6 aya toparlarsin sonrasında gelişim sürecinde yavaşlama olacak olay burdan sonra başlıyor :)
Ben çok ileri gitmek istemiyorum😂😂
5 6 aya toparlarsin kanka
Krosfit yap dogrumu yazdim emin degilim😅 1 2aya toparlanirsin
Krossfit ile daha uzun sürer ve kaslari daha uzun sürede buyur
@Mehmet367 ama kalici fitness biraktigin anda cokersin
Ama kas hafızası sayesinde tekrar başladığın zaman 2 ya da 3 ayda eski formuna kavuşursun
@Mehmet367 ama krosfit kalici ne gerek var surekli tekrara bi kera yap adam akilli yap
Sana kim söyledi bunu? Krossfit kondisyon sporudur sporu bıraktığın zaman kondisyonun da düşecektir tekrar başlayıp eski kondisyonuna kısa sürede kavuşa bilirsin aynı fitnes gibi
@Mehmet367 yahu tamam ama ikisi ayni sey degil biraktogin zamanda ikisndende ayni seyi bekleyemezsin ayni hizda gerceklesmezler
Azdan az çoktan çok gider beklenti değişir ya bacı ne inatlastin Spor bilimleri fakültesi okuyorum ben bilimsel konuşuyorum 😂
@Mehmet367 bnde deneyimsel konusuyom haci okuyinda bos okuyon demkki😉
Boş konuşan sensin biliyormuş gibi neymiş krossfiti bırakınca daha yavaş erirmissin evet öyle çünkü azdan az çoktan çok gider krossfit yaparak kas kazanimi elde edersin ama çok az miktarda git araştırma yap öyle gel konuş sanki 10 yıllık sporcu iki sporu uzun yıllar yapmış konuşuyor çok boş adam var bu sitede
@Mehmet367 bis adam olan sensin bence bidaha dusun oku bi yazdiklarini 👍
Bi adam olan sensin ne alaka? Yazdığım yazının üstüne söyliycek sözün kalmadı galiba
@Mehmet367 bos adam olan sensin olacakti klavye hatasini gayette anladin safa yatmak kolayina gitti sanirim😉
Sen ne kadar aptal bir varlıksın uğraşamam senle okadar cahilsinki bir boktan anlamassin
@Mehmet367 iste bu kadarsin 👏👏
Bilemiyorum ama fitness daha cazip geliyor ki sonuçta bırakmam çok çalışıp kendimi sıkmayacam
Tabiki hangisi isine gelirse birakmayi dusunmuyosan bian once basla zamanin onemi yok vakit kaybetmeyede gerek yok bnce
6 aydan sonra güzel vucut yapımı başlar
Erkeklerde min 4 ay sıkı diyet ve çalışmayla
En kötü 10 kilo alman lazım en hızlı 4 ayı bulur
ne kadar sürcek
Ben ne soruyorum