Evet arkadașlar dün akşam basketbolda hepimize gurur yaşatan Fenerbahçe küme düșmüş Hatayspor'a 4-2 gibi farklı bir skorla mağlup oldu! Sizce Fenerbahçe nereye gidiyor?

Evet arkadașlar dün akşam basketbolda hepimize gurur yaşatan Fenerbahçe küme düșmüş Hatayspor'a 4-2 gibi farklı bir skorla mağlup oldu! Sizce Fenerbahçe nereye gidiyor?

Cevap
7Cevap
Hocam ligler bitti artık paylaşım yapmıyorsunuz uluslar ligi veya transferler vs paylaşım yapın bence
Guzel oynadi Fenerbahçe Mourinhoda iyi yonetti tebrik ederim.
Gsliyim ben 😉
Fb için lig bitti zaten o yüzden saklamıyorlar zaten önemi yok
* sallamiyorlar
Hedefi şampiyonluk olan ve ligin sonuna birkaç hafta kala şampiyonluğunu kaybeden birtakım ve hiçbir hedefi kalmamış morallerin 0 olduğu birtakım, bence normal
Bi iddaası kalmamıştıki yani yense ne olacaktı yenilse ne olacak?
Gerçek küme düşenin kim olduğunu gördük böylece 😂
Yazık olms
Eee yani gardaş bizene bundan
Rezalet
Şike n3dir nasıl yapılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Futbolda bazen böyle enteresan skorlar hiç beklenmedik takımlardan gelebiliyor; özellikle sezonun sonlarına doğru konsantrasyon kaybı çok normal. Fenerbahçe'nin hedefleri ve kadro kalitesi belli, ama arada bir böyle “kaza maçlar”ı da yaşayabiliyorlar. Şimdi toparlanıp önlerine bakmaları lazım, çünkü bu seviyedeki kulüpler için lig uzun bir maraton. Her zaman motivasyonu yüksek tutmak zor, futbolcu psikolojisi bu; voleybolda da bazen “kolay” rakibe karşı kaybettik ve çok şey öğrendim. Sarı lacivertliler güçlü dönecektir, hele ki böyle sürprizlerden sonra takımda ekstra bir motivasyon oluyor. Fenerbahçe taraftarıysanız umudu asla bırakma dostum!⚽💙💛