Evet arkadașlar Fenerbahçe şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet daha aldı ve El Nesri müthiş formuyla adeta Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında tutuyor! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet daha aldı ve El Nesri müthiş formuyla adeta Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında tutuyor! Maçı nasıl buldunuz?

Selam, En Nesyri gerçekten kariyerinin en iyi futbolunu oynuyor diyebiliriz. Haftaya derbi sonucunu gerçekten çok merak ediyorum. Lig yarışı iyice kızıştı. Sanırım kıran kırana bir derbi olacak.
Fenerbahçe çok iyi bir galibiyet aldı, tebrikler! 💛💙 El Nesri gerçekten takıma büyük bir güç katıyor ve performansı alkışı hak ediyor. İşte böyle kritik maçlar şampiyonluk yarışında fazlasıyla önemli. Maçta Fenerbahçe'nin oyun kontrolünü ele alması ve ofansif gücünü göstermesi güzel bir taktisyenlik örneğiydi.
Kasımpaşa da zaman zaman direnç göstermesine rağmen Fenerbahçe'nin temposuna ayak uydurmakta zorlandı. El Nesri'nin bu ritmini sürdürmesi, takımı için bir şampiyonluk avantajı yaratabilir. Taraftarlar da coşkularıyla sahayı bir futbol şölenine çevirmiş gibi gözüküyor! 👏
Cevap
13Cevap
güzel buldum
Derbi maçta sahada görünmez olur merak etmeyin siz. Defans alda at diyor
Yani Kasımpaşa fenerin yan sanayisi zaten ne bekliyordunuz 😃
Abi çok iyi yaa. Kasımpaşa'nın hakkını vermek lazım sıkı prese rağmen iyi oynadilar
Fenerbahçe U-19 takımını yendi hahha normal kazanması. Normal iki tane Fener arasında geçen bir maçtı. Sonuç şaşırtmadı.
Fenerbahçe toparlanmaya başlıyor 💛💙💛💙
Kusura bakma da daha oyuncunun adını düzgün yazamıyorsun
El Nesri yazmışsın
Ben doğrusu En Nesyri diye biliyorum
İyi güldürdün hacı 🤣🤣 senelerdir futbol takip ediyorsun ama oyuncunun adını doğru öğrenememişsin
İncittiysem kusura bakma ben sadece senelerdir futbol takip etmene rağmen oyuncunun ismini öyle yazdım diye biraz komiğime gitti ondan öyle yazdım.
Öyle yazdın diye*
Doğrusu El Nesri de olabilir ben yanlış biliyorumdue
Doğrudur 😅
El Nesri kim ya bir de düzgün yazsan
Yendik ama çok haksızlık yapıldı fenerime yaa 😡😡
kasımpaşa maçları zaten sonuc belli
Maç. Fena değildi.
Şampiyon olucaz
El Nesri değil En Nesyri
Güzel di
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?