Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de Kayserispor'u joao pedro ve king'in golleriyle 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de Kayserispor'u joao pedro ve king'in golleriyle 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Şampiyon yine TS yapacaklar, dün Ümraniyenin 2 net penaltısı verilmedi, aynı hakem valenciaya sırtı dönük kırmızı yapıştırdı. Algoritma nasıl olurda 380/1 olasılıkla, ts maçına feneri katleden hakemi atar.
O maçla ilgi soruda yorum yaptım ve o maçta sadece denswill'in pozisyonu penaltı, diğerleri penaltı değil... Arda kardeşlere gelince eyyamcı hakemlerden biridir ve kesinlikle tasfiye edilmeliydi diğer hakemler gibi ve bu algoritma denen palavra sisteminde kalkması lazım! Geçen seneden beri söylüyorum mutlaka yabancı hakem gelmeli diye yoksa bu tartışmalar sezon sonuna kadar devam eder...
O pozisyonda ümraniyespor'lu oyuncu kendini atıyor eli hissedince... Pozisyonları yarım saat önce erman hoca görüntülü yorumladı ve bende hocayla aynı görüşteyim. Benim anlamadığım özellikle denswill'in pozisyonunda hadi hakem pozisyonu süzememiş var ne halt eder? Tekrar ediyorum hem orta hemde var'a yabancı hakem lazım ancak böyle bir uygulama yapılırsa ilk ağlayanda yine büyük takımlar olur bence!
Geçen sene hakemle falan şampiyon olmadı rakipleri dökülüyordu diye şampiyon oldu... Trabzonspor'un geçen seneki kadrosu da çok iyi değildi ama arkadakiler çöp gibi futbol oynadığı için şampiyon oldular! Hatta sitede çift haneli ve 20 puana yakın farkla şampiyon olacağını iddia edenler bile vardı ve ben ise farklar 18'ken bile Trabzonspor'un 6 ile 9 puan arasında tek haneli bir fark ile şampiyon olacağını söylüyordum ve nitekim sezon sonuna doğru özellikle son 8-10 maç trabzonspor ite kaka cepten yiyerek şampiyon oldu...
Galatasaray gol yemiyor tek golü stoperin pası ile yedi... gol atma sorunu bitirici santrfor ve yeni oyuncu uyumu ile ilgili İcardi muhteşem bir bitirici uyum sorunu da çözülecektir sonradan açılacak birtakım bu milli araya dek potada kaldığı an şampiyon olur
Cevap
5Cevap
Güzel maçtı ama şampiyon galatasaray olur gibi
Galatasaray'ın futbolu da futbol değil ki? Nasıl şampiyon olacak? 😅
Sonradan açılır 😅 umarım
Şu anda lig'te en iyi oyunu beşiktaş oynuyor ve en geniş kadroda fenerbahçe'de, yani galatasaray'ın işi zor...
Güzel maçtı ama kayserispor kazansaydı daha mutlu olurdum🙂
Beklenen olmuş işte sarmadı makara 🧵
Maç güzeldi ama Ardayı çok geç aldı
Gs sampyn
2 gol atinca rahat galibiyet mı oluyor sanki 4 5 tane attılar
On numara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?