Soruyu maç bitiminden 15 dakika geç sordum diye mi şirazem bozuluyor veya fenerbahçe düşmanı oluyorum! ? Artı seni benim sorularımda hiç görmedim ama kim olduğunu tahmin ediyorum! Artı dün akşam da beşiktaş sorusunu maç bitiminden 2 saat sonra sordum, bunun için sen şimdi beşiktaş düşmanı da dersin! 😂 Galatasaray'ın kadrosunda ki oyunculara çöp dedim diye beni galatasaray düşmanı ilan eden mallarla aynı haltsın sende 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ali Şen başkan , Fener şampiyon diyorum .. yönetim istifa. aziz başkan geri gelsin. ama ona da kırgınım Alex de souzayı harcadığı için..
Sol bekte ferdiye gerek yokmuş demekki adam iyi oynadı helal olsun
Bresha denen futbolcu bence kulübün kapısından içeri girmemeli
İyi bir maç Fener istediğini aldı
Nası yendi fb hayret..
Sürdürdü iddiayı evet😂
koyduk mu
üzdük mü seni 😂😂😂
Ben niye üzülim ki? 😅
fener kazanınca şirazesii bozulanlardansın ondan dedim 😂 hadi hiç bir şey olmamış gibi davran bizde inanmış gibi davranalım 😅
Soruyu maç bitiminden 15 dakika geç sordum diye mi şirazem bozuluyor veya fenerbahçe düşmanı oluyorum! ? Artı seni benim sorularımda hiç görmedim ama kim olduğunu tahmin ediyorum! Artı dün akşam da beşiktaş sorusunu maç bitiminden 2 saat sonra sordum, bunun için sen şimdi beşiktaş düşmanı da dersin! 😂 Galatasaray'ın kadrosunda ki oyunculara çöp dedim diye beni galatasaray düşmanı ilan eden mallarla aynı haltsın sende 😂
Hatay bariz bir şekilde maçı sattı 😂
2. Olmak garanti hale bak
garantimi kim diyo?
Konya ya da altımıza aldığımız vjk ya da küme düşen GS den daha çok şansımız var
Ne ağladın bee
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!