Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de Samsunspor'a karşı kritik bir puan kaybı yaşayarak şampiyonluk yarışında avantaj kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de Samsunspor'a karşı kritik bir puan kaybı yaşayarak şampiyonluk yarışında avantaj kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

İsmail kartal ve saçma değişiklikleri yüzünden kaybettik müthiş paslar veren tadici sen hangi kafayla çıkartıyorsuun ya çöp ismailide oyunda tutuyor krunicioyuna almak yerine dünyanın en saçma değişikliklerine yaptı korkak herif
Nehiiir daha yaşın çok genç bırak kurtul Şu Fenerbahçe'yi. 😅😅😅 En son şampiyonlukta sen daha anasınıfına bile gitmiyordun. Gençliğine yazık etme😆
Maçın özeti İsmail kartala yazar net söyliyorım en iyi oyuncuları çıkarıp yedek oyuncuları oynatmak hataydı bana göre ama şunu söyliyorum Fenerbahçe düşmanları sevindi ama Unutmasınlar ki bu ligden daha çok sular akar👍
Cevap
18Cevap
Maçı çok iyi buldum
Bu durumda Galatasaray trabzon maçının önemi daha da yükseldi. Artık bu şansı iyi degeerlendirmesi gerekiyor gs nin
GS nin bu şansı değerlendirebileceğini hiç sanmıyorum
Ben bir Galatasaray lı olarak Zaha ve tete denilen işe yaramazlar ile Galatasaray ın şampiyon olamayacağını düşünüyorum. Zaha ve tete nin ICARDI ye asist yaptığını şükür hiç görmedik. Zaha en azından arada bir gol atıyor. Bu tete tam bir çöp ne golü var ne asisti. Hadi golü asisti geçtim adam bile geçemiyor yani o derece
@vysel_akts Bence bu akşam ki maçta beraberlik kokuyor ama galatasaray bu moralle maça asılırsa kazanadabilir!
Kerem aktürkoglu maç boyunca kendisine gelen tüm topları kaybetmesine rağmen iki gol atıp yine elestirilmekten kurtuldu. Bu kerem aktürkoglu gördüğüm en ilginç oyuncu yaw. Adam maç boyu full kötü oynuyor ama bir şekilde arada sırada gol atıp göze batmaktan kurtuluyor harbiden ilginç
@vysel_akts gizli fenerli gs düşmanları sizi 😅 ananiza babanıza yazık
@essekfaruk Geçen aylarda aldığım Galatasaray passo lig kartımı sana gösterirsem g""ö""t olursun bak
@vysel_akts Zaha'ya laf etmen ve onun 2 gol 1 asist yapması 😅😅😅
@ProofStriker06 Ama bu sefer Zaha forvet oynadı bu sayede böyle oldu. Yoksa çok kötüydü normalde. Hem zaten Zaha nın asıl oynaması gereken mevkisini öğrenmiş olduk bu maç sayesinde. Zaha bundan sonra gerekirse ICARDI nin yerine bile forvet pozisyonunda oynamalı
@vysel_akts Zaha bu haliyle bile lige tutunur.
Çok övdükleri fred 0 gol 6 asist yapmış.
Bizim dayı 1 gol 5 asist yapmış 😂
Fener hep kritik maçlarda nedense kötü oynuyor beni deli ediyor samsunluyum üstelik ya yapilirmi bu bana 🤭🤭
Bu fener gerçekten kanser sebebi vallaha. Lan önceden Kadıköy denilince rakip takımlar bi korkardı şimdi ise evimizde maç alamıyoz
hele son dakkada kaçırdıkları gol yokmu samsunun sanki kazanma arzusu yoktu
Trabzonsporun Galatasaray'a maçı satacağını biliyordum ki zaten öyle oldu. Fenerin mutlak kazanması lazımdı Samsunsporu kendi evinde yenmen gerekiyor bahanesiz
Fenerin aldigi puanlar suniydi zaten. Asil gercek simdi ortaya cikti
Paraları yetmedi bu sefer..
İki haftadır paraları yetmiyor. Bu takımlar kendini satmadı ya helal olsun. <3
İsmail kartal varken fenerli olarak sampiyonlugu unutalim net net olarak sölüyorum tam vizyonsuz oyosbu cocugu demezsem olmazdi hala sinirliyim k bakma
her ıkı takımın da puan kayıpları artacaktır , yolun sonunda fenerbahçe kupayı kaldıracak gıbı
Gs rahat bi şekilde sampiyon olacak bunu önceden demiştim 😅
Delirtti beni bu maç evinde de Samsun’a puan kaybetme aq
Fenerin diger maclarda farkli kazandigina bakmayin anadolu takimlariyla anlasiyorlar şike yapiyorlar
kartal a yazar bu maç
kötü yönetti
Avantaj kaybetti kötü maçtı
beşiktaşlıyım
Çok iyi oldu 😂
İzlemedim
Fener için kötü oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?