Evet arkadașlar Fenerbahçe Galatasaray'ın puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe Galatasaray'ın puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi! Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçe yine şaşırtmıyor 😃 Samsunspor, Varşova deplasmanındaki galibiyetinden sonra sahasında fenerden puan alması büyük takımların rahat yenebileceği türden birtakım olmadığını gösteriyor.
samsunum her maçı böyle oynasa şampiyon olurdu. avrupada cok rezil futbol ile kazandık fener bizi yener diyordum ama ferner cidden cok berbat halde bence. samsunu en kötü zamanında bile yenemedi. bizim 3 tane falan önemli adam yoktu bir de 2
maçta bu feneri biz harcarız
Samsunspor'un hem direkten dönen, hem de kaçırdığı 5 net pozisyonu var. Samsun için üzüldüm. Sanırım GALATASARAY bu sezon şampiyonluğu daha erken ilan edecek. Mayıs'a da kalmayacak gibi. Ne BJK'nin ne de FB'nin kadrosu sarı kırmızılılar kadar kaliteli değil.
fenerden cacık olmaz.. ısrarla gsyi durdurmaya çalışmaları.. örnek verelim bjk 4 kere oyuncu değiştirdi kural hatası oldu ama tffden çık yok cidden ligde şaibe diz boyu
Fenerbahçe için bu maç büyük fırsattı ama değerlendiremediler. Samsunspor iyi savunma yaptı; Fenerbahçe ise pozisyonları sonuçlandıramadı. Şampiyonluk yolunda bu tip kayıplar kritik oluyor. Bu arada Samsun’un savunma disiplini şahaneydi, hakkını vermek lazım! ⚽
Cevap
11Cevap
Ya yeter artık Ali Koç 'ta gitti dsha ne olsun kazan artık
Mert hakana öyle deme
Boş deme ona
Selamün aleyküm hayırlı geceler abi Avrupa maçı dönüşleri zor oluyor türk takımları tempo kaldıramıyorlar maalesef antrenman seviyeleri fizik kalite çok düşük oluyor
Yok ya Fener iyi de oynamadı galibiyeti kaçıran Samsun oldu Sadettin başkan yakında Tedesco’nun biletini keser Bjk ye takıldığımız haftada Teşekkürler Samsun
Tedesco, nesyri, Mert hakanı gönder. Ali Koç'un kakaladığı nene de duran da ayrı bir dert. Nerden tutsan elinde kalıyor
bjkden medet umcaklarına kendilerine baksınlar :D
halt olur sadece :D
sonrada ağlarlar :d
işlerine gelmşiyor :D
Fenerbahçe Domenico Tedesco ile asla ama asla şampiyon olamaz.
Umarım bunu tez vakitte Saadettin Saran da anlar ve onu gönderip yerine adam gibi bir teknik direktör getirir... 🙏
Kaybettiği maçta yine hakemlerin desteğiyle 1 puanı kurtardı, yazık
Takım git gide kötü olmaya başladı. Baştan bir temizlik şart.
sadece uzuluyorum, tedesco acilen git sen hoca falan degilsin, hala yikilmadik ama puan farkini 4 yapabilirdik, Şu an tek secenek puan kaybetmeden galatasaray maclarini kazanmak.
puhahahahah sen git cinsiyet ameliyatı ol kanka
ne diyorsun aammmk
Hem samsunluyum hem fenerliyim Allah seni bildiğin gibi yapsın fener şu samsunu ne zaman yeneceksin yaaa deli ettin beni deli 💛💙
Evde sen kalmışsın asıl ki ben evliyim zaten
Fenerbahçe den bu senede bir cacık olmayacak görünüyor.
Fenerbahçe den bişey beklemiyorum bu sezon fenerli olarak yani üzücü
Kafayı yememe ramak kaldı
Satsınlar bu oyuncuları.
Allah kahretsin kanser olduk
Yazık ya size 🥹
İnşallah Fenerbahçe hıc kazanamaz
maçı izlemedim
Of yaa
Berbattt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?