Evet arkadaşlar fenerbahçe alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı! Gökhan gönül 45'te kırmızı kart gördü... Alanyaspor'un 3 tane topu direkten döndü ve bence fenerbahçe için oynanan oyuna 1 puan çok iyi bir sonuç. Zaten haftalardır fenerbahçe'nin bir halt oynamadığını burada söylüyordum ama bazı fanatikler 6 da 6, 7 de 7 yaparız gibi komik konuşmalar yaptı! Maçı nasıl buldunuz?
Alanyaspor 0 - Fenerbahçe 0! Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe bugün farklı yenilmediğine yatıp kalkıp dua etsin. Alanyaspor maçın hakimiydi. Topu hiç bırakmadılar. 3 tane direkten dönen şut, bir de boş kaleye kaçan pozisyon var. Fenebahçe nin ise koca 90 dakikada sadece 1 isabetli şutu var.😅 Haftalardır algı yaparak medyayı ve Tff yi arkasına alan fenerin balonu patlamış oldu. Sergen Yalçın 'ın dediği gibi kimse 8 de 8 yapamaz. Sahada kapışalım.
Iddia ediyorum bu fenerin son kaybı olmayacak. Son 4 maçta yine puan kaybedecekler. Beşiktaş şampiyon.
Beşiktaş hatayspor'u yenerse rakipleri psikolojik olarak biter! Besiktaş'ın şu anda 1 yenilgi ve 1 beraberlik kredisi var, ama bana göre beşiktaş'a 2 galibiyet bile yeterli olabilir ve rakiplerinin bütün maçları kazanamayacağını düşünüyorum, artı beşiktaş'ın derbide galatasaray'a kesinlikle kaybetmeyeceğini ön görüyorum!
Beşiktaş kalan maçlarda 7 puan toplamasıyla şampiyonluğunu ilan edecektir ki bunu yapabilirler mi? Kesinlikle yaparlar. Adamlar forvetsiz bile kazanıyorlar. Fener için söyleyebileceğim pek bişey yok, yine aynı tas aynı hamam. bu noktadan sonra sadece 2 yarış kaldı. 2. olma yarışı ve kümede kalma yarışı, alt sıralara bakıyorum da Premier ligin üst sıralarından daha çekişmeli geçen bir kümede kalma savaşı var. 😀
Sergen hoca haklı çıktı. Kimse 8 de 8 yapamaz dedi, realist konuştu. Maça gelecek olursak Alanya hiç tempo yapmadan ter idmani gibi oynadığı maçı rahatça berabere bitirdi. 3 topu direkten döndü. 11'e 11 de aynı sonucun çıkacağını düşündüğüm maçta Fenerbahçe şampiyonluk umudunu mental olarak kaybetti bence.
Hani benim sorularımı pas geçecektin? Ikidir bu lafından sonra yoruma geliyorsun, biraz kalıbının adamı ol be! :D Fenerbahçe'nin pozisyonuna gelince dün maç sonunda tekrar izledim pozisyon ofsayt ve sana kuralıda gönderiyorum... video'yu ikinci (2.00) dakikadan itibaren izle görürsün :D https://youtu.be/3jR4IZS3juU
Sana haftalardır söylüyordum fenerbahçe'nin bir halt oynamadığını ve fenerbahçe'nin puanlar kaybedeceğini ama dinlemedin ve 6 da 6, 7 de 7 rüyaları gördün! :D Keşke şu objektif yorumculuğunu fener antep, fener kasımpaşa maçlarında da gösterseydin! Ama dediğim gibi taraf olduğun için anca çakma objektiflik taslarsın ama ben yemem :D
Izledin mi gönderdiğim videoyu? Hangi gerçekleri söylüyorsun güldürme beni! Sadece taraflı yorum yapıyorsun :D Dün galibiyeti kaçıran takım alanyaspor'dur :D
Geçmiş olsun şampiyonluk gitti! Fenerbahçe'nin bir halt oynamadığını ite kaka maçları aldığını söylemiştim, kasımpaşa maçının ilk yarısı hariç fenerbahçe hiç bir şey oynamıyor! Iki maç sonra ki ankaragücü maçında yine takılır...
Sana gönderdiğim videonun ikinci dakikasından itibaren izle, gürcan bilgiç bile ofsayt diyor :D Zaten kural yazılı, izle... Bana kimse emir veremez, ağlamayı bırak, ikincilik mücadelesi verin :D
Sen önce sözünü tut, beni korumayı boşver! Böyle bir psikolojiye girmeni normal karşılıyorum, sonuçta şampiyonluk hasretin 8 yıla çıkacak :D Ama ali koç eğer başkan seçilip hoca olmayan emre belezoğlu ile gelecek sezona başlarsa yine şampiyon olamazsınız! Bu takıma çok iyi bir yabancı hoca lazım, yerlilerde şu anda kimseyi göremiyorum fenerbahçe kalibresinde!
üzerindeki forma farketmeksizin haksızlık yapıldığında dile getiririmler nerde, yoksa sadece bjk cephesinden mi bakıyorsun (zaten öyle) sahte adalet teraneleri peki, bu saat olmuş ne güncelleme nede yorumlarda değinme... sözde savunduğun ve kime yapılırsa diyerek başladığın lafın arkasında duramamak nedir peki?
Neyi dile getirmemi istiyorsun? Alanyaspor Fenerbahçe maçında ne haksızlık olmuş? Verilen ofsayt doğru karar! Izledin mi gönderdiğim videoyu? Birde bırak bana doğrucu davutluk yapmayı ve adaletten bahsetmeyi! :D Adalet diye ağlayan sen, rakiplerin maçlarından önce algı yapan sen, fener kasımpaşa ve fener antep maçlarından sonra niye adalet diye bağırmadın? ! :D Onun için bırak bu objektifim ayaklarını, ben yemem bilirsin! :D Alanyaspor galibiyeti kaçırdı, bir puana sevin :D
Bence o 1 puan sizi ikinci yapacak! Eğer beşiktaş bu akşam kazanırsa şampiyonluğu unutun! Ve birde artık vazgeçin bu 7 de 7, 6 da 6 ve şimdi de 4 de 4 rüyaları görmekten! :D Beşiktaş'ta dahil büyüklerin hiç biri 4 de 4 yapamaz! :D
Galatasaray ile fenerbahçe'de yapamaz, bak göreceksin! Mesela fenerbahçe'nin kalan maçlarına bak... Erzurumspor, ankaragücü (d) sivasspor ve kayserispor (d)! 3 tane direkt kümede kalma mücadelesi veren ve bir tane beşincilik için oynayan ve 15 maçtır yenilmeyen sivasspor'la oynayacak! 4 de 4 yapması çok zor...
Ne talimatı! Yeni gördüm... Besiktaş hatayspor maçı beraberlik kokuyor ama beşiktaş yenilgisi sürpriz olur... Eğer beşiktaş alsa bile 2-1, 3-2 gibi skorla tek farkla kazanır! Yahu bırak şu hakemleri biraz :D
Yalnız kalan maçlara bakılırsa beşiktaş maçı hariç bana göre en kolay fikstür galatasaray'da! Denizlispor (d) adamlar yüzde 95 düşmüş, gençlerbirliği (d) zor maç ama ankaragücü'ye oranla daha hafif bana göre ve malatyaspor... Beşiktaş maçını alırsa ki bu oyunla zannetliyorum 4 de 4 yapabilir...
Fenerbahçe'nin bence iki tane kilit maçı var... Ankaragücü (d) ve sivasspor maçları! Erzurumspor ile kayserispor'u da bi zahmet yensin! Zaten bu iki takımı da yenemezse ne şampiyon olur ne de ikinci!
Galatasaray'ın beşiktaş'ı en az 2 farkla puan puana olsun veya 3 farkla ikili averajda öne geçmisi için yenmesi lazım aksi galibiyetlerde galatasaray puan puana olsa bile şampiyon olamıyor! Genel averajda beşiktaş'ın 5 gol üstünlüğü var... Galatasaray beşiktaş'ı 1 farkla yense bile beşiktaş'ın 4 maçta en az 7 puan kaybetmesi lazım o da çok zor görünüyor! Hele ki bu akşam beşiktaş kazanırsa bence galatasaray kesinlikle havlu atar! Fenerbahçe'de psikolojik olarak çöker...