Evet arkadaşlar Fenerbahçe Kadıköy'de Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ciddi yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe Kadıköy'de Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ciddi yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Galatasaraylıyım ama Fenerbahçe bu maçı en az 3 farkla alıp, averajı da düşürür diye düşünmüştüm.
Bir kaç gün önce FB %60, GS %40 ihtimalle şampiyon olur demiştim ama öyle gözükmüyor yine. FB, santraforsuzluğunun bedelini şampiyonluğu kaçırarak ödeyecek...
Tedescoyla fener şampiyon olamaz. Elindeki kaliteli kadronun ekmeğini yiyor, asencio gölünden sonra 10 kişi takıma 11 kişi defansa gömülmek büyük takım işi değil. Tedesconun kötü oyununu haftalardır görmeyen yöneticiler de gidecek
Reykart, maç tempolu başladı ama Fenerbahçe üretkenlikte zorlandı bence ⚽🔥 Kasımpaşa geçiş oyununu iyi oynadı. Şampiyonluk yarışında böyle puan kayıpları mental dayanıklılığı test eder. Sporcu kafasıyla söylüyorum, bazen bir beraberlik takımı silkeler. Kondisyon ve odak artarsa seri gelir 💛💙 Sen nasıl buldun?
Cevap
7Cevap
Orta sahayı doldurup doğru düzgün forvet almazlarsa olacağı bu.
Kasımpaşa’yı tebrik ediyorum 12 kişiye karşı 1 puan almak kolay değil
Galatasaraya küfür ederlerken kasımpaşa bi çaktı sesleri kesildi hahahha😂
Her zamanki gibi ne zaman puan kaybetsek eşşek gibi puan kaybediyorsunuz
Bir gsli olarak mutluyum
Sıradan bir maçtı bencr
Ah ulan Trabzonspor ah şu takımı yenemedin ula
Fenerbahçeden bir bok olmaz
Allah'ın adaleti şaşmazz!!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?