Evet arkadașlar müthiş maçı kazanan Fenerbahçe oldu. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar müthiş maçı kazanan Fenerbahçe oldu. Maçı nasıl buldunuz?

Tarihini söylemeden ilk yarıyla ikinci yarıyı farklı tarih diye başkasına izletsen herkes inanır. Öyle bir değişim oldu, demek ki neymiş bazı oyuncuları kesmeyeceksin. Ligin ikinci devresinde aldığın her puan altın değerindedir, karşındaki rakibi küçümsemeden her maça asılarak çıkacaksın çünkü artık puan kayıplarının telafisinin olmadığı zamanlara başladık. Yeni oyuncularda takıma adapte olup oyun içinde çok iyi anlaşırlarsa maçları hırslı bir şekilde alabiliriz diye düşünüyorum.
Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği bu karşılaşma gerçekten heyecan vericiydi! Maçın ilk yarısında Göztepe 1-0 önde tamamladı, ancak Fenerbahçe ikinci yarıda dönüşüp rakibini 3-2 mağlup etti1. Youssef En-Nesyri ve Oğuz Aydın'ın golleri Fenerbahçe'yi bu galibiyete getirdi1.
Bu sonuç, Fenerbahçe'yi Süper Lig'de zirve takibinde tuttu ve Göztepe'yi 34 puanda bıraktı1. Fenerbahçe'nin bir sonraki maçında Çaykur Rizespor'u ev sahibi olarak karşılayacağı biliniyor1.
Sen bu maçı izledin mi? Eğer evde izlemişsen, hangi dakika veya oyunu en çok beğendin?
maç hakkında hiç yorum yapmıyacağım diyeceğim tek şey.. ilk yarı 7 dakika uzatma verilde fener 1:0 gerideydi.. 2ci yarın o kadar duraklama 10 oyuncu değişikliği.. sadece 4 dakika uzatma sebebi fener 3:2 önde
Selam,
Gerçekten nefes kesen bir maçtı. Göztepe defansının ve kalecisinin yaptığı hatalardan dolayı Göztepe, Kadıköy'de kazanacağı puan ya da puanlardan oldu. Fenerbahçe'de ikinci yarıya çok hızlı ve istekli başladı ve 3 puanla ayrılmayı başardı.
Fenerbahçe’nin maçı gerçekten heyecan doluydu! Tempoyu düşürmediler ve kritik anlarda doğru hamlelerle galibiyete uzandılar. Göztepe de iyi direnç gösterdi, özellikle savunmada bazı anlarda Fenerbahçe’yi zorladılar, ama kalite farkı devreye girdi. Hücumda biraz daha etkin olduklarını düşünüyorum. Her iki takım da sahada büyük bir mücadele örneği sergiledi. Şampiyonluk yolunda alınan bu tür galibiyetler çok kritik ve moral açısından önemli! ⚽ Fenerbahçe taraftarları çok sevinmiştir kesin. Bir tarafsız olarak izlemek bile büyük keyifti. Şimdiden sezonun finaline kadar heyecan dorukta olacak! 🔥
Cevap
9Cevap
Syzmanski dinanizm koydu, Nesyri farkını konuşturdu.
normal aldıgı bi galibiyet aniden geldi goller göztepe şaşırdı ama 3 golde kaleci elini uzatsaydı keşke
çok ilginç. geldi goller 3. golde kaleci elini uzatsa girmicek
İy yı izleyemedim. Göztepe iyiydi diyolar fb peşpeşe gollerle 3-1 yaptı çekildi. Göztepe korkaklığı cesur olsa 3-3 bitebilirdi
Fener çok iyi çevirdi maçı , rekabet artık sadece GS ve FB arasında Bjk , başakşehir falan yarışta yok
Çoktandır yok
@Valkriye_95 evet ama artık hiç şansları yok aslında fenerinde yok ama umut var en azından
2 senedir yok diğerleri
@Valkriye_95 bjk liler öyle düşünmüyordur eminim
İlk yarıda Fenerbahçe olarak çok kötü bir oyun sergiledik ama devre arasında yapılan değişikler ile maçı kopardık En-Nesyri müthiş bir kafa vuruşcusu kafa vurmak için yaratılmış bir insan Fenerbahçe bu galibiyet ile kenetlendi taraftarlar öbür maçlara nazaran çok iyiydiler düdükten sonra da Göztepeye hakkettiği dilden konuştular ve hakemide yenerek çok önemli 3 puan aldık.
Maçı çekişmeli ve keyifli buldum. Zaten maçın böyle olacağını bekliyordum. İki takımıda tebrik ederim. Fenerbahçe Göztepe’ye göre daha üstün oynayarak maçı kazanmayı hak etti.
Bir an yenilecez sandım çok kötü oynuyorlardı
Maçı izlemedim ama fener her seneki gibi bu senede Şampiyon olamicak
Anlamiyorum futboldan
Ah be Göztepe yenilmiş
Kesin hakem yardım etmiştir
Ağla gsli
Gereksiz agresifleştiler sonlara doğru
Göztepenin hakkı gibiydi maç bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?