Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de ligin vasat takımlarından Giresunspor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında avantaj kaybetti! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de ligin vasat takımlarından Giresunspor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında avantaj kaybetti! Maçı nasıl buldunuz?

Büyük şok falan değil, sıradan bir lig maçı ve kötü oynadığını düşünmüyorum Fenerbahçe nin, ben bugün sahada bir iki bireysel hata ve tetikçi bir hakem gördüm. Ayni şeyi Sivas maçında denediler olmadı ama bu hafta sarıya daha müsait 2 faulde verdiler kırmızıyı ve başarılı oldular. Dunya kupası arasında bu takım tekrar toparlar ve bu arada Giresunspor vasat bir takımda değil savunmada kötü olsalarda hücuma iyi çıkan birtakım. Ne olursa olsun bugün kazanabilirdi Fenerbahçe, zorluk derecesi Sivas maçına göre daha az zordu ama dediğim gibi bireysel hatalar maçın sonucunu belirledi.
Büyük şok falan değil sadece iyi bir avantajı kaybetti. Yanlız senin hakem yorumuna katılmıyorum, pedro gibi bir oyuncu sarı kartı varken daha dikkatli olmalıydı. Fenerbahçe'nin savunmasına gelince, uzun zamandır beğenmediğimi söylüyorum zaten ve szalai'nin bile kim gittikten sonra çok üst düzey olmadığını ve defolarını gördük! Gustavo, peres ve serdar ise kimse kusura bakmasın ama Fenerbahçe'nin kalitesinde stoper değiller...
Galatasaray 10 kişi kaldı berabere kalıyor, biz kalıyoruz yeniyoruz diyenlere söylüyorum. Demek ki her maç aynı olmuyormuş. Her maçın senaryosu farklı. Maç için Giresunspor beni şaşırttı açıkcası.
İlk yarı 3 oldu ve pozizyon vermedik. 1 tane de yine çok net kaçırdık. İkinci yarı umarım böyle devam eder.
Giresunspor gerçekten çok güzel oynadı. Fenerbahçe büyük avantaj kaybetti. Bugün Galatasaray, yarın da Beşiktaş kazanırsa lig yeniden kızışır.
Cevap
1Cevap
Harika bir maçtı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?