Evet arkadaşlar beşiktaş ligin vasat takımlarından giresunspor'a vodafone park'ta 3-0 gibi ağır bir skorla yenildi! Beşiktaş'ta necip uysal maçında 39'uncu dakikasında kırmızı kartla oyundan atıldı! Maçın golleri 22'diabate (p) 55'balde 64'serginho ve 90'da champness'ten geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş 0 - Giresunspor 4... Kartal üst üste 4 maçta yenilerek çöküşünü sürdürdü! Maçı nasıl buldunuz?
Mert, Mert, Mert! ikinci Kenan oldu resmen ben böyle kötü bir oynama görmedim. Topun nereye gideceğiniz görmüyor kör adeta! sonunda sakatlanınca gram acı çekmedim insanlık duygumu sömürdü oynayışıyla. Mert dışındaki oyuncular da oynayamadı, maçı roiser ve ghezzal sürdürdü resmen. İkisi olmasa 5'de yerdik 8'de! İkinci yarı biraz ruh vardı, en azından gol yemiyorduk ya da az yiyorduk. Atak yapabiliyorduk, gol fırsatı vardı. İkinci yarıda o da kayboldu. Acayip kötü oynadık. Hakemin kararlarına gelince de, açık açık söyleyeyim tamamen adaletli yönetti diyemem Necip konusunda haksızlık yaptı. Fakat ilk gol olan penaltı netti zaten. Ben kalede sadece Ersin'i görmek istiyorum gerçekten çıraklara yer yok futbol şakaya gelmiyor.
Bu yüzden Ersin. En azından Ersin; top sağa giderken, sola gitmiyor😅
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beşiktaş'ta yanlış giden ne var?
1-Bu maç için söylemek gerekirse öncelikle Sergen Yalçın bu maça orijinal stoper Montero yerine Necip ile başladı. Necip oyundan atılınca yerine beceriksiz Welington'u aldı.. Ki Welington'a da haftalarca sabretti, Welington'da bizim göremediğimiz ne var anlayamadım. Nskala kadro dışı bırakılmadan önce de aynı şey Nskala için geçerliydi.. 2-Yine bu maç dahil hemen hemen her maçta oyuncu değişikliklerinde geç kaldı. Bu takımın 65. dakikadan önce oyuncu değiştirme yasağı mi var, bugünkü maçta da kırmızı kart olduğu için ikinci yarıya değişiklik ile başladı. 2-Genel olarak ortada bir forvet sorunu var, ne yaparsan yap gol atamayan bir forvet sorunu var, takımda gol atma potansiyeline sahip tek kişi bence Güven Yalçın ona şans vermek yerine haftalarca Kenan Karaman'a şans verdi, ben Kenan Karaman'a 3. ligde bile şans vermem. Bu Kenan Karaman'da benim göremediğim ne var da haftalarca forma şansı buldu bu takımda aklım almıyor ya cidden abartmıyorum 3. Lig'de bile oynatmam Kenan'ı.. 3-Gençlere yeterince şans vermedi. Takımın defans yükünü zor günde sakatlıklar varken sırtlayan Serdar Saatçi'nin bir daha yüzüne bakmadı, onca genç yeteneği ya kiralık verdi ya da takımdan gönderdi, hücuma katkı sağlayan sol bek Rıdvan'ı her seferinde kesti, hadi Umut Meraş neyse de Nskala'yı Rıdvan'a tercih etti, Geçen sene de Hasiç'i (sakatlanmadan önce) harcamıştı ki Hasic oynadığı her maçta iyi oynuyordu, uzaktan goller atıyordu.. Kartal Kayra ve diğerlerini saymaya gerek yok.. Gençleri oynatmak yerine birbirine uyumsuz yıldızları aynı anda oynatmaya çalıştı, sonuç hayal kırıklığı.. 4-Gençler demişken Can Bozdoğan için ayrı bir satır açayım. Sonradan oyuna girmesine rağmen çok iyi maçlar çıkaran bu çocuğu neden ilk 11'e almaz ki neden? Ağzıyla kuş mu tutması gerek, oynaması için.
Sonuç olarak gençlerin ahı var üzerinde Sergen hoca, kendin 17 yaşında forma şansı bulmuşken, 20 yaşındaki gençleri yeterli bulmadığın için oynatmadın. Bir de sezon başında çok naz yaptın sezona hazırlıksız girdik. Ne diyeyim. Bir yanım Sergen Yalçın gitsin diyor bir yanım kalsın hatalardan ders çıkarıp takım düze çıkacak diyor ama yok, hatalardan hiçbir ders alınmamış. İkinci yarı Welington'u görünce bu maç gitti bu iş bitti dedim. Ama Sergen Yalçın görmedi göremedi bir türlü..
Bir parantez de son golü atan kişiye. Zaten 3 farklı ondesjn ve rakip kaleci sen gelmeden dizi dönüp sakatlaniyor atmadan tarihe gececksin ama fair play ruhu olmadan attı.
Hüseyin Göcek ise verdiği penaltı ve kırmızı kartta takdir hakkını hep Giresun'dan yana kullandı. Bugünkü penaltı gibi birçok pozisyon oluyor her maçta.
Kaybettigi her maçta hakemleri suçlayan, var kararlarının adaletsizliğinden bahseden Sergen'in bugünkü açıklamalarını merakla bekliyorum... Evet genç teknik adamlara güvenmek gerek, onlara sabır göstermek gerek ve Sergen'de bunlardan biri, Fenerbahçe'nin Aykut'a, Galatasaray'ın Tugay'a, Beşiktaş'ın Rıza hocaya yaptıklarını yapmamak gerekiyor,,, başarı ancak istikrarla sağlanır. Ancak nasıl başarıyı sahiplendiyse geçen sezon, bu sezon da başarısızlığı kabullenmeli ve sağa sola saldırmak yerine işine yoğunlaşmalı.
Bu geceki maça gelince; Beşiktaş kötü oynadı, 4-0 lik bir maç değildi ama mental olarak çöktü Beşiktaş ilk golden sonra ki büyük takımların bu şekilde olmaması gerekir. Hırs yoktu oyuncularda, son günlerde geçmiş sezonki performansı elestirilen gezzal ve rosier ayakta tutmaya çalıştı takımı.
En son ne zaman kazandı bu takım onu unuttum. Ha bizi yenmişlerdi... 😅 Ondan önce de 4,5 maçı kazanamamışlardı. Sergen Yalçın'la olmayacağı geçen sezondan belliydi aslında tam 9 puanı kapattırıp şampiyonluğu riske atmıştı. O şampiyonluk taraftarın gözünü boyadı, hatta taraftar baskı yapmasa bu sene teknik direktör olmazdı sergen. Böyle giderse altlarda bitirecekler. Ligin en az gol atan takımından 4 yemek trajik.
Bir Beşiktaş taraftarı olarak söyleyeyim fiyasko idi. Penaltı pozisyonunda Vara gidilmesiydi o penaltı değildi bir kere. Mertin sakatlanma pozisyonunda Giresunspor'lu futbolcu gole gideceğine topu taca atabilirdi. Nerede centilmenlik bu mu futbolculuk... Eski Beşiktaş olsaydı Giresunspor rahat yenilirdi ama. Yine de tebrikler. Umarım Sergen Yalçın gider. Zaten kulislerde Şenol Güneş sesleri yankılanıyor.
Doğal olmayan bir durum kesilikle takım sabote ediliyor. Bunun yanında sergen sezon başından beri yanlış kadro yanlış değişiklikler yapıyor oyunu okuyamıyor. Esasında geçen senede zaman zaman yaptı bunu kadro dar olduğu için çok ortaya çıkmadı defosu. Şampiyonlukta olağanüstü futbolcu performansı vardı. Bugün yapılacak olan şudur takımı sabote eden futbolcular tespit edilip açıklanmalı sergen kovulmalı ve yönetim istifa etmeli
Herkes Mert i taşlıyor tamam kötü oynadı ama unutmamak gerek Beşiktaş gol atamadı yani tek sorun savunma değil, diyelim Beşiktaş hiç gol yemedi ne olacaktı maç 0-0 bitse iyi bir skor mu olacaktı Beşiktaş gibi birtakım için.
Çok kötü bi maçtı son 8 maçın 6'sını kaybettik sinirlenmemek için izlemedim maçı iyi ki izlemedim yoksa hastanelik olurdum kendime gelemezdim ama sergene istifa diyemem şampiyonluğu onunla aldık şimdi istifa dersek nankörlük etmiş oluruz die düşünüyorum
4. golde ayıp ettiler Dakika 90 ve 3 - 0 öndesin Kaleci sakatlanmış onlar gol atma derdinde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fenerbahçe ve Vitor Pereira'yı eleştiren 3 lü defans oynatıyor diye istifa diye algı yapan spor medyası bakalım aynı şeyleri ganyancı Sergen Yalçın ve Beşiktaş için de yapabilecek mi gerçekten çok merak ediyorum 😀