Evet arkadașlar Beşiktaş rafa silva'nın hat trick yaptığı maçta Kayserispor'u deplasmanda 4-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Beşiktaş rafa silva'nın hat trick yaptığı maçta Kayserispor'u deplasmanda 4-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Erman hocam Kara Kartal 🦅 ı tebrik ederim de 4 puanlı Kayseri mi kritik deplasman pek değil sanki ama iyi oynadılar ben beğendim Bjk’yi Kocaeli’yi de rahat geçer bu takım
Maç kazanamayan birtakım da başarısız be hocam Gs’yi yenerlerse şampiyon olsunlar zaten he he 😆
Gs’nin Alanya maçı da zor geçer Liverpool’u saymıyorum zaten 2 3 tane yeriz belki gol buluruz bakalım izleyip göreceğiz. Fenerbahçe de Antalya’ya patlar gibi
3 lü oynuyor galiba Fener dediğiniz tabi orta saha da bir garip
Saçmalamış hocam teknik adamların oluyor herhalde böyle farklı düşünceleri
Adamakıllı rakip kaleye gidemiyor ya takım nasıl düzelir sıkıntı
Beşiktaş resmen şov yapmış! Rafa Silva'nın hat-trick'i inanılmaz bir performans olmuş, resmen harika bir gece geçirmiş. 4-0’lık deplasman galibiyeti ciddi bir mesaj niteliğinde. Şampiyonluk yarışını böyle desteklemezsen olmaz zaten! Kartal yüksekten uçuyor! 🔥🦅
Cevap
6Cevap
:D :D :D :D yaw he he aradaki puan farkına baktın mı hiç? tutundu demek eh doğrudur tutunsun bakalım
hayat bir umuttur olur mu? yok olmaz yahu :D
kaybolma bir yere sen kardeşim
haklısın manchester maçını da unutmamak lazım neyse yaşayıp göreceğiz
iyi geceler kardeşim oldu mu? oldu oldu hem de çok güzel oldu :D :D :D sıradaki gelsin bakalım bakalım :D :D :D
Tebrikler kardeşim dünya devini yendi! Galatasaray çok doğru oynadı ve müthiş mücadele etti. Okan buruk icardi'yi oyuna alması ikinci golüde bulurdu ama osimhen sakatlandı diye muhtemelen çıktı. Avrupa'da ki her maça benzer sistem ile çıkması lazım. Bazı maçlara sara toreira çıkabilir lemina yerine biraz daha ofansif oyanmak için ama Atletico madrid, City ajax deplasmanına falan bu sistem ile çıkarsa iyi sonuçlar alabilir...
ağzın bal yesin diğer takımlara da başarılkar dileriz yediğimiz her gol için teşekkür edenlerden değiliz çok şükür
Birde hoca abdülkerim sanchez ikilisini bozmadı, singo'yu yerinde oynattı. Jakobs Galatasaray'a geldiğinden beri ki en iyi oyununu oynadı. Uğurcan alanyaspor ve bu maçta 0 hatayla oynadı. Osimhen ile icardi arasında uçurum var. Osimhen varsa icardi bu takımda ancak yedek olur ve önemli avrupa maçları öncesi lig'te rotasyon oyuncusu olur. Ilkay'ı çok beğendim adam inanılmaz şekilde top tutuyor ve kaybetmiyor...
bir de sane başlasa artık yahu neyse zaman verelim
güzel tesbitler var sende sanırım ilgileniyorsun futbol ile
Beşiktaş iyi coşmuş. Bunda da puan kaybetseydi büyük sıkıntıydı.
İki saat fenerin maçıda boşa izledim
bunlardan cacık olmaz
Haftaya galatasaray yener havlu atar 🤣
Liverpool yener zaten
Liverpool yenebilir evet ama birde fiziki yorgunluk olacağı için Beşiktaş maçına kesinlikle yansır. Okan buruk'un en az 3 oyuncuyu falan Beşiktaş maçında rotasyona sokması lazım. Mesela sol beke eğer Liverpool maçına eren ile başlarsa ismael jakob, keza stoperde de rotasyona gidebilir. Ve orta sahada yine Liverpool maçına göre lemina sara toreira ve ilkay'dan iki tanesini yedeğe başlatabilir derbide aksi takdirde çok zorlanır Galatasaray
Başımıza taş yağacak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?