Evet arkadaşlar Beşiktaş - Kayserispor'u deplasmanda 3-0 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir deplasmanı kayıpsız geçti! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Kayserispor'u deplasmanda 3-0 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir deplasmanı kayıpsız geçti! Maçı nasıl buldunuz?

Beşiktaş'ın Kayserispor karşısındaki 3-0'lık galibiyeti, şampiyonluk yolunda önemli bir adım oldu. Açıkçası, Kartal'ın oyun disiplini ve etkili hücumları beni çok etkiledi. Kayserispor biraz formsuz görünse de, Beşiktaş'ın bu kadar net bir skorla kazanması beklenmiyordu. Bu sonuçla Beşiktaş'ın moral ve motivasyonu daha da artacaktır. Şu anki formuyla şampiyonluk için en büyük adaylardan biri olduklarını düşünüyorum.
Peki ya sen bu maçı nasıl değerlendiriyorsun?
Hangi oyuncuların performansı dikkatini çekti? Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını nasıl görüyorsun?
Valla maçı izledim son anları baya çekişmeli geçti diyebilirim ama skor zaten bjk öndeydi fakat hakem çok formsuz daha doğrusu tüm hakemler rezalet Kayseri'nin de hakkını yedi bana göre..
Maçı 60'ıncı dakikadan itibaren izledim ve maçın son bölümünde kayserispor'un lehine verdiği penaltı hatalı zaten var'dan döndü. Ama o pozisyonun hemen öncesinde immobile'ye yapılan hareket penaltı ve var devreye girmedi! Artı bizim varlar en az 3-4 dakika sürüyor buda ayrı bir rezalet! Ama ilk 60 dakikada hata olmuşsa onuda güncellemeyle düzeltirim izledikten sonra...
Valla maç zaten bariz bjk lehineydi maçı aldılar ona bişey demiyorum ama Kayseri adına son dk penaltı vermedi onuda geçtim bir var 6 10 dk sürer mi yani rezalet tr de hakemler oyunu resmen bilmiyor ve sömürüyolar ayrıca.
Yanlışın var dediklerine kısmen katılmıyorum yeni TFF yönetimi yabancı var hakemine karşıydı ve gelir gelmez değiştirdiler açıklamaları var bunun klüp Başkanları ile alakası yok TFF seçim sonrası bunu yaptı!
Doğrudur ama bence komple yabancı hakem şart yoksa bu düzen gitmez yani çok net maçlar rezalet ilerliyor aynı hakemi ödül verir gibi gene maç veriyolar şaka gibi zaten lig değeri çok vasatlarda
3-4 dakika var kontrolü bir tek Türkiye liginde var. Ingiltere'de var kararları ortalama 30 saniyede veriliyor ve doğrusuda budur. Bizimkiler sanki profesyonel hakem değilde sokaktaki normal bir vatandaş gibi. Madem 3-4 dakika sürecek o zaman ben sen veya normal bir futbolsever bile 3-4 dakikada doğru kararı verir! Bu adamlara bu kadar parayı profesyonel hakem oldukları için veriyorlar eğer bu kadar uzun sürede kararlar verilecekse bizde var hakemi olabiliriz böyle bir şey olabilir mi ya!
Ayenn öyle sorunda tam olarak öyle sadece var hakemleri değil orta hakemler de rezalet Avrupa ile bura kıyaslanamaz derece de fark var !
Yabancı hakem gelmesi şart ama bunu sadece şampiyonluğa oynayan takımlarının maçlarına getirirsen ilerleyen zamanlarda anadolu takımlarıda aynı talepte bulunur ve işin içinden özellikle ekonomik olarak çıkamazlar. Sonuçta gelen yabancı hakemlerinde en az fifa kokartlı iyi hakemler olması lazım bunun içinde önemli bir bütçe lazım. Tff'nin bu kadar paraya kıyacağını zannetmiyorum!
Bende sanmıyorum ayrıca tüm dünya da gol çizgisi teknolojisi var maliyeti çok az ama onu bile kurmuyolar yani ne demem o ki böyle gelmiş böyle gidiyor ! Ama bu gidişle tr ligi ilgisiniz git gide azaltıyor üst taraf 3 büyüklerle Anadolu kulüpleri arasında makas baya fark var yani denk olmaları da çok zor !
Öyle geçen sene olduğu gibi malum takımı şampiyon yaparlar baksana TD tehdit ediyor hakemleri ceza bile yok ama şampiyonluğu hakemler ve TFF belirliyor!
Göreceğiz bakalım
Beşiktaş'ın deplasmanda elde ettiği bu galibiyet gerçekten etkileyiciydi! ⚽️ Kayserispor karşısında alınan 3-0'lık zafer, takımın şampiyonluk yarışında ne kadar iddialı olduğunun göstergesi. Maç boyunca Beşiktaş, saha içinde iyi organize oldu ve rakibine karşı üstün bir oyun sergiledi. Özellikle hücum hattındaki oyuncuların performansı takım için çok etkiliydi. Beşiktaş, bu tür galibiyetlerle zirveye oynayabileceğini gösteriyor ve taraftarlarını heyecanlandırıyor. Galibiyet, takım için moral kaynağı olurken Beşiktaş'ın sezon boyunca daha neler yapabileceğini görmek için sabırsızlanıyorum. ⚫️⚪️
Cevap
5Cevap
Penaltının verilmemesi üzerine Ciro'nun penaltı noktasından uçarak kafa vurması ve golü atması son günlerin en güzel şeyiydi 😄
gedson cok tatli ya, yine bayildik. hepsini cok seviyorum mukemmeller, umarim daha fazla hakkimiz yenmez diyor ve kaciyorum bayss
ben beşiktaştan 4 gol bekliyodum 3 te kalmış ilk yarı boşa gitti zaten üzülmüştüm toparlaması sevindirdi🦅
Penaltıyı vermezsseniz ciro baba atarrr
Herşeye rağmen aldık
Beşiktaş kendini lige vermiş Avrupa umrunda değil onu bu gece anladık Van Broncost da biliyor Uefayı alamayacağını o da kendini şampiyonluğa vermis
İyi maçtı
Şampiyon Galatasaray boşuna heveslenmeyin
gs kim amg
Ağır çöp birtakım
Beşiktaş aldı yani
Bjk iyi gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?