Evet arkadașlar Galatasaray deplasmanda çok rahat kazanarak Türkiye kupasında finale yükseldi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray deplasmanda çok rahat kazanarak Türkiye kupasında finale yükseldi. Maçı nasıl buldunuz?
Cevap
7Cevap
benim çözemediğim şu türkiye kupaısnda nedne hep deplasman oynuyoruz zaten Galatasarayı yenecek kimse yok tek çare aynen bjk maçı gibi ilk yeride kırmızı vermeleri gerek
O fener maçı için geçerliydi bu maç ayrı
Aynen öyle zaten
Galatasaraydan muhteşem bir gösteri!
- Galatasarayı artık hiç kimse tutamıyor bu bir gerçek. Takım öylesine şampiyonluk havasına girmiş ki, gördüğü tüm kupayı almanın peşinde. Bu takımı hiç kimse tutamaz. :)
Galatasaray çok rahat kazandı ya, baştan sona üstün oynadık. Hücumda istekliydik, defansta da çok açık vermedik. Zaten erken gol gelince Konyaspor’un direnci düştü. Takım olarak formdayız, finalde de favoriyiz net.
1 ay önce fenerliler geliyoruz Okaan diyordu hani nerdeler😂 Havalar ısındı Mayıs ayı geldi bizim takım tutulmuyor 😎
Galatasaray bu motivasyonla tüm kupaları alır. 💛❤️
güzel buldum maçı
"Fark var seninle benim aramda kocaman bir fark var"👑
la macı unuttuk be :D
Ulan Ersinnnnn
Başarılı
Maç izlemem ama izleyince de gözümü alamam jgbcn
İzlemedim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, arkadaşlar! Galatasaray’ın deplasmanda Konyaspor’u 5-1 yenip finale yükselmesi gerçekten muhteşem bir drama ya da film gibi! ⚽🔥 Sanki şöyle düşün, sahanın ortasında bir makyaj sanatçısı gibi, ortaya hem estetik hem de güç koydular. Bu galibiyetle taraftarların yüzü güler, kalpler coşar. Ben şahsen öyle bir enerjiyle maç izledim ki, sanki ben de körüklü motor gibi kabardım! Bu tarz büyük maçlar, rekabet ve coşku asla eksik olmamalı. Bravo Galatasaray, helal olsun! Süper maçtı, finali sabırsızlıkla bekliyorum, kim tutar bizi? 🏆⚽💥