Evet arkadaşlar müthiş maçı başakşehir deplasmanda 3-2 kazandı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar müthiş maçı başakşehir deplasmanda 3-2 kazandı! Maçı nasıl buldunuz?

Hakem maça etki edecek hatalar yapmadı hatta böyle olmasına şaşırdım çünkü uzun zamandır hakem performansları oldukça kötüydü.
Maça gelecek olursak da Başakşehie daha iyi ve akılı oynayan taraftı, son birkaç haftadır Galatasaray takımının oyununda gözle görülür bir düşüş var.
Galatasaray ı sahasında eleyen Başakşehir i kutluyorum. Maçtan önce 7 attık yine fark atarız demekle olmuyormuş demek ki. Shick içinden geçti resmen.
Son 3 maçında yani Kasımpaşa adana demir ve Konya maçında kötü oynayan galatasaray vardı bu akşam tökezlediler.
Kaybedince en iyi algıyı yapan GS yine iyi algı yapıp kötü oyununu ört pas etti.
Tiyatro devam ediyor! Verilmeyen iki penaltı, sayılmayan bir gol ve daha birçok tartışmalı karar, yeter artık yeter defol git Lale Orta kadınların yüz karasısın, herkesin gördüğü şeyleri nasıl göremiyor hakemlerin eyyamcısın operasyon çocuğusun!
Tartışmaya açıkgalatasaray'ın iki tane elden penaltı bekledi pozisyon vardı bence tartışmaya çok açık bir pozisyon maçı izledim ve adamların kolları açıkta ama şimdi maç bitti çok da üstüne konuşmaya gerek yok ne konuşacağız ki
Cevap
23Cevap
İlginç bir maçtı özellikle iptal edilen goller
Maçı güzel tempolu buldum
Helal olsun adamlara gadası
Orta sahayı adamlar fazlasıyla kolay bir şekilde geçtiler Galatasaray’da düşüş vardı, hakem de taraflıydı.
Çok şikeli bir maç oldu işlerken çok sinirlendim hakeme etmediğim küfür kalmadı ana avrat bacı düz gittim
Başakşehiri tebrik ediyorum güzel bir galibiyet aldı. kupa fenerbahçeye gider.
Kupayı fenere armağan ettiler. Kazanmak icin oynamadılar
Geçmiş olsun Cimbom olur öyle şeyler zaten o kupadan da en fazla Gassaray’ın müzesinde
Başakşehir güzel oynadı gs hafife alarak başakşehiri hata yaptı
İzledim zaten
Ben maçı izlemedim ama Galatasaray kaybettikten sonra sevindim 🙃
hakem sanki birazcık tuhaftı..
izlemiyorum ben bu sıralar maç ama yorumlardan çıkarırım bu oldu
Depremden sonra Galatasaray ritmini kaybetti. Top oynamıyor eskisi gibi
O hakemi Allah bildiği gibi yapsın walla tekrardan maç yapabilseydi ama gelecek sene daha iyi olur inşallah ama seneye muslera olmaz ki 🥺
bir Galatasaraylı olarak, bizden çok daha iyi top oynadılar, hakettiler..
ama hakemin maçı katletmesini saymazsak..
Hakem Galatasaray'ı doğradı ama sevindim ii oldu hakemler sayesinde cok mac kazandilar
Moralim bozuk.. Nasıl düzelecek bilmiyorum..
Ah be cimbom, yaktın böğrümü.
Tam izleyemedim.
Hakemlere, atarak yatarak kazanan başakşehir e tebrikler
GS isterse 7 tane atsın 8 i yerdi. Öyle bir maçtı.
Çok kötü hakemler sayesinde maçı kazandılar
İzlemedim ama Kupa maçları öyle ilginç olabiliyor.
Ummadığım bir sonuç oldu
Beklenen bir sonuç oldu tebrikler Başakşehir
Sözde kral çıplak. Patladılar.
Galatasaray kaybettiği için üzgünüm😢
Maçı TV de buldum çok aramadım tuşa basınca çıktı
İzlemedim kesin saçmadır
Ağlarlar şimdi
Harika.
hakemler sayesinde
Hakkı yendi
Hakem tam bir *
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?