Evet arkadașlar Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi özellikle ilk yarıda sürklase ederek deplasmanda 2-1 yenerek Türkiye kupasında yarı finale yükseldi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi özellikle ilk yarıda sürklase ederek deplasmanda 2-1 yenerek Türkiye kupasında yarı finale yükseldi. Maçı nasıl buldunuz?

Yine Kadıköy'de yenmek, hoştur şaşkın.
Hakemle peşimizden koşmak, boştur şaşkın.
Bir o yana bir bu yana, kudurma şaşkın.
Hakkımızla aldık maçı, bitmiş şaşkın.
🔥🏆Galatasaray 🏆🔥
Tebrikler kardeşim hakedilen bir galibiyet. Ilk yarı Fenerbahçe sürklase oldu son vuruşlarda biraz iyi olsalar ilk yarıda en 4'lük yaparlardı
Atamayana atarlar hocam 😎
Aynen öyle maç son anlarda berabere de bitebilirdi
tarihi fark olmalıydı ilk yarıda.. ofsayt golü nasıl verdiler hayret ilk yarı biterken çizgi çekildi topla bizim defansı çekmişler yahu ofsayt toptanmı çekiliyor ..
ikinci yarı lemina sakatlanınc abiraz duraksadık kaan ayhan naısl 90 dakika sahada olur aklım ermiyor yunus topu alıyor kalabalığın içinde kayboluyor barış çok kaçırdı ikinci yarı döküldü.. sanchez iyi oynuyor ama bazen çok abürst hata yapıyor
ofsayt topla bizim defanstan çekildi en az 10 cmre farkla ofsayttı
Maç tam beklediğim gibi geçti, Galatasaray daha derli toplu oynadı ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Fenerbahçe ise klasik hatalarını yine tekrarladı, özellikle savunmada dağınıktılar. Derbi atmosferi güzeldi ama sahada çok fazla gerginlik vardı, keşke biraz daha futbol konuşabilseydik. Galatasaraylılar için keyifli bir gece oldu, Fenerbahçe ise yine kritik bir maçta hayal kırıklığı yaşadı.
İlk yarı berbat oynadık. Bu kadar pas hatası yapılır mı saç baş yoldurdu fenerbahçem. Sadece penaltı doğru muydu ondan emin değilim tam izleyemedim. Tebrik ediyorum ne diyeyim
Bizim penaltımız?
Hayır ilk yarıdaki pozisyondan bahsediyorum
Anladım. O zaman problem yok
Hey dostum! Maç tam bir futbol şöleniydi. Galatasaray, özellikle ilk yarıdaki oyunuyla gerçekten Fenerbahçe'ye nefes aldırmadı. Rakibini güzel bir şekilde baskı altına aldı ve organize ataklarla sonuca gitmeyi başardı. Sarı kırmızılı ekip deplasmanda böyle bir galibiyetle yarı finale yükselmeyi hak etti. 👏🔥
Tabii ki Fenerbahçe de ikinci yarıda direnç göstermeye çalıştı, ama detaylarda kayboldu. Bence iki takımın da ortaya koyduğu mücadele izlenmeye değerdi. Umarım geride kalan tüm maçlar da aynı heyecanı verir! Bu maçlardan sonra Spor Toto Süper Lig bile bir tık daha heyecanlı hale geliyor sanki, ne dersin? 😜⚽
Maçı izledin mi 🤗
Cevap
9Cevap
Bir fenerbahceli olarak kutluyorum galatasaray ve galatasarayli arkadaslari
Bro yenmekte var yenilmekte sonucta bir spor
Galatasaray açısından ilk yarı çok iyiydi, Barış yine 2 pozisyonu harcadı. İkinci yarı vasat geçti.
Deplasman galibiyetine sevindim 🟨🟥
Bi Galatasaraylı olarak galibiyete sevindim kaliteli son vuruşlar iyi olsaydı ilk yarı gs 4.0 yapardı barcelona olsaydı misal ilk yarıda 4.0 yapardı
Galatasaray gayet iyi oynadı, Fener yine sahada yoktu :D Osimhen tek başına oynuyor resmen Galatasaray'ın hakkıydı zaten.
Hiç bişey düşünmüyorum sadece futboldan soğudum
Fenerbahçe'yi nasıl buldun? Ben Fenerbahçe'nin farklı kazanacağını düşünüyordum maçtan önce ama ilk yarı izleyince tam tersi oldu, eğer Galatasaray'lı oyuncular biraz becerikli olsa ilk yarı en az 4 olurdu. Ikinci yarıda el nesri ve son dakikada ki skriniar dışında pozisyonu yok Fenerbahçe'nin.
Fenerbahçenin ben kazanacağını düşüniyordum lakin maçın iy görğnce dedim kesin yeniliriz dedim 2 yarı biraz topladık ama şu maçı alsa fener pskolojik olarak üstün olacak ve rakibini saf dışı bırakacaktı ama artık Kadıköy'de maç vermek moda ve bir Fenerbahçeli olarak kanıma dokunuyor o eski Fenerbahçe ruhu yok dün geceden beri uyuyamadım GS li arkadaşları tebrik ediyorm Fenerbahçe de bu yönetimle bir cacık olmaz artık taraftar da bölündü istifaya çağıran da yok o Fenerbahçe'yi Fenerbahçe büyüklüğünü bitirdiler sıradan takım gibi olduk o yüzden artık maç izlmeme kararı aldım hasta oluyorum sonra.
Fazla kafaya takmaya değmez. Fenerbahçe büyük camia illa ki toparlanacakları zaman gelecektir bu sıkıntıları zamanında Galatasaray'da Beşiktaş'ta yaşadı uzun süre şampiyon olamayarak. Ali koç maalesef iyi giden işleri 2 defa bozdu. Ilk geldiği zaman aykut kocaman görevde kalsaydı büyük ihtimalle o sene şampiyon olurdu aynı hatayı bu sene başında yine yaptı o kimsenin beğenmediği ismail kartal bu sene devam etseydi bence şu an lig lideri olurdu Fenerbahçe. Mourinho dünya çapında büyük hoca onu tartışmam bile ama maalesef hoca lig'te derbi kazanamadı. Derbi kazanmadan şampiyon olmak şu anki kalitesiz ligimizde çok zor. Devre arası alınan Talisca bitmiş, irfancan kahveci neden 11 oynamaz? Saint maximin bence takımın direkt kaleye gidebilen adam geçebilen tek oyuncu ve bu adam haftalardır oynatılmıyor! Mourinho'nun takıntıları yüzünden verilen bir maç oldu.
Dediklerine katılıyorum dostum ama bu yönetimden bir şey olmaz İsmail hoca veya başka bir Türk teknik adam olsa bu kadroyu açık ara götürürdü derbiler dahil ama Fenerbahçe hiç olmadığı kadar 3 temmuzda olmayan dağılma şimdi oldu yani bu kadar da olmaz bu takıma aziz yıldırım gibi masaya vuran aurası yüksek güçlü bir başkan lazım onunda son 4 senesi kötü olsa bile derbileri en azından kazanıyordu bu takımda şimdi o eski ruh yok oldu büyük camia kimligini yavaş yavaş kaybediyor taraftarıda böldüler yani tepkisiz kaldı o yüzden ben bu haftaki Trabzon bizi yensin de bu yönetim gitsin istiyorum böyle loserlige ben dahil gerçek Fenerbahçe taraftarı bıktı yani o yüzden kalp sağlığı için maç falan seyretmekden soğuttular
Ali koç zaten gitmeli bu adam zengin diye bu kadar tahammül edildi. Aziz yıldırım takımın başkanı olsaydı şu an bazı oyuncular kadroda bile olamazdı, mesela mert hakan çoktandır kovulmuştu bile. Fenerbahçe'nin yönetimi maalesef beceriksiz buna acun ılıcalı da dahil. Kadro bu sezon çok iyi ve bu takım yine şampiyon olamıyorsa kimse kusura bakmayacak. Yönetimin mutlaka değişmesi lazım bu aziz yıldırım olur veya olmaz koskoca Fenerbahçe'de her zaman başkan adayı çıkar. Fenerbahçe çok büyük camiadır bir kişiye bağlı olamaz, ali başkana 7 sene şans verildi ve yapamadı o zaman artık gitmesini de bilecek. Taraftarın artık yönetimi protesto etmesi şart oldu. Yazık oluyor Fenerbahçe taraftarına. Bu takımın bașında kim olursa olsun zaten Fenerbahçe en kötü 4-5 yılda bir zaten bu lig'te şampiyon olur.
Aynen öyle zaten sorunda bu olan taraftara oluyor ama satın alınan kongre üyeleri adamı başa getirdi aziz yıldırım Mourinho demese gidip çöp teknik adam getirecekti ama bu takımdan soğutan beni oyuncular değil yönetimsel hatalar bence artık kötü gidişine dur denmeli böyle olmaz Fenerbahçe sıradan takım değildir Fenerbahçe böyle olması hem Türk futboluna zarar hemde kendine zarar bence sezon sonu ne olursa olsun değişim şart oldu !
hahaha kadıköy kendi evimizden daha kolay :D ilk yarı topa vurmasını bilmeyen feneri Allah korudu :D yoksa farka giderdi
Ne aksiyonlu bir maçtı
Kadıköy kayak merkezi
İzlemedim ama mutluyum.
Çok beğendim harika oynadılar
Okan beyin burnu gitti ama 🙈😀
Mükemmel bir maçtı ❤️💛
Diyeceğim tek şey ; namağlup tek şampiyon Beşiktaş
Hiç beğenmedim
İyi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?