Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Galatasaray'ı Kadıköy'de 2-0 yenerek, ligde ikinci sıraya yükseldi! Fenerbahçe oyunun genelinde maçı hak etti ve Galatasaray bana göre çok etkisiz oynadı.
Maçın golleri 26'da Zajc ve 68'de Serdar Dursun'dan geldi.
Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe 2 - 0 Galatasaray ⚽ Derbiyi kazanan taraf sarı-lacivertliler oldu! Maçı nasıl buldunuz?
Bir Galatasaraylı olarak seyretmediğim maç oldu. Ligimizin kalitesi yerlerde. Takımlar leş gibi top oynuyorlar. Hala dünya derbisi diye medya gaza getirmeye çalışıyor insanları. Gerçekten de çok komik bir durum bu ve buna inanan milyonlarca insan var. Fb kazansa ne olurdu Gs kazansa ne olurdu zaten Trabzon almış başını gitmiş. Şahsen uzun bir süredir yabancı ligleri takip ediyorum. Futbol nasıl oynanır, kalite nedir hepsi yurt dışı liglerinde mevcut. Bizim futbolumuzu bu hale getirenlere de burdan selam olsun yatacak yerleri yok.
Bizim halı saha takımını fenerin karşısına koy adım gibi eminim şu galatasarayın oyuncularından daha fazla pozisyona girerdi. Yenilirsin yenersin o önemli değil de ya bi takımda adam gibi pas verebilen adam gibi orta açabilen hiç mi oyuncun olmaz ya. En ufak preste bizimkilerin eli ayağına dolaştı hemen kaleciye geri pas veriyorlar ya da rastgele vuruyorlar topa da aman nereye giderse. Koskoca GS nin oynadıgı oyuncularına bak. Herif bi kanattan bi diğer kanada güyya pas verebilecek ki oyun açılsın herif topu yetiştiremiyor ki daha :D Söyleyeceklerim bu kadar
Her zamanki gibi aksiyonsuz bir macti. Fenerbahce iyi degildi galatasaray ise oldukca kötüydü. Özellikle ilk gol gelmese 0-0 pozisyonsuz biterdi. (2-0 bitsede gol disinda vay be denecek pozisyon yok). Berkanin golden önce zach'i o kadar bos birakmasi ozan tufan vibe'i verdi.
Fenerbahçe hakettiği bir galibiyet aldı Galatasarayın ruhsuz oyunu futbolcuların maç bitsede eve gitsek havasında ki tavırları illallah ettirdi. Bugün City Liverpool maçından aldığım keyfi 100 tane Fenerbahçe Galatasaray maçından almam ligimize yayıncı kuruluş bile bulunamıyor TÜRKİYE'DE FUTBOL BİTTİİİİİİ
Derbiler fenerbahcenin bayramidir dugunudur. Ezeli rakibimiz galatasaray bu duzeyde oynamamali. Tamam kadikoy ama aradaki futbiol farki ucuk degil. Oyuncu kaliteleri 3 assa 5 yukari ayri. Keske galatasaray da top oynasaydi onlarida izleseydik. Macin ilk dakikasinda kimin kazanicagi belli olan bi mac derbi heycani tadi vermedi.
Galatasaray ne yapacağını kendide bilmiyordu orta sahaları zaten berbat Berkan, Babel, Kerem birşeyler denedi yine, Gomis fazla durdu Halil Gomis yerine ilk 11 olmalıymış. Galatasaray ancak Fener hata yaparsa veya kontradan atak ile gol atabilirmiş gibi oynadı.
Fenerbahçeliyim ve İyi oyun çıkardık. Fakat her ne kadar ligi ikinci bitirip şampiyonlar ligine dahi kalsak Avrupa da bu oyunla pek bir şey yapabileceğimizi zannetmiyorum. Takımın oturması lazım ve Zico zamanındaki ruhu yakalamamız lazım.
Bu Galatasaray tamamen terimistlerin eseri, terime biat eden onlar, elması getirten de terim. Bütün düğüm terimistler de birleşiyor. Torrent hocama gelince vallaha kızmıyorum bu düz Romen topcularla evlatlarla bu kadar oluyor. Kına yaksınlar.
fener hak etmedi. vede td tam mal harbiden futboldan anlamıyor fenerin 2ci golünde serdar taylanın suratına vuruyor.. var o kısma takılmadı gsnin golünde kafalardan seken top halilin eline carptı ama kol açık değil yakın mesafe genede gol verilmedi
kazandık ama iki takım da b0k gibi oynadı galatasaray bir tık daha b0k gibi oynadı sadece, aşırız zevksiz keyifsiz sürekli yerde yatmalı duran bir maçtı
Fenerbahçe hak etti kazandı.. Açıkcası Galatasarayda yönetim değişimi sonrası teknik direktör değişimi ve ruhsuz bir çok futbolcuyu da gönderilmesi gerekiyor diye düşünüyorum
İğrenç birtakım iğrenç bir oyun lig bitsin yeni sezonda yeni başkan, yeni teknik direktör ve yeni oyuncularla başarılı bir Galatasaray görmek istiyorum.
Maçı izlemedim. Bir galatasaraylı olarak maçın sonucunu tahmin etmek çok zor olmamalı diyorum. Galatasaraya her ne olduysa çok fena bir şeyler olmuş izleme zevki falan bırakmadılar.
Şu takıma vasat diyen vasattır asıl. Sezonunu ortalarında sıkıntı yaşamasak şampiyon belliydi. Son 8 maçtır da yenilgisiz devam ediyoruz. Umarım anlatabilmişimdir :)
Şu futboldan anlamayıp futbol konuşmaya çalışan kızları anlamıyorum. Dışardan görsen bir şeyler biliyor sanar inanırsın bir de. Öyle konuşuyorlar ki. Lütfen gidin yemekteyiz falan izleyin. Bi futbolla mma zevkimiz var onlara da salata olmayın. (Anlamayıp konuşan aptallara söylüyorum.)
Futboldan anlamayan kızlar bla bla. Bir maç yapilsa seni o sahaya gomerim. Ama her neyse 🤣 ne demiş cem yılmaz, beyni yok fikri var. Asd. sq Aynnn haklısın. Hahaaha. Ayrıca yemekteyiz ne annenle birlikte günlere mi gidiyorsun yoksa. Altinda biriktir lazım olur sonra ceyizini yaparsın kızzz. Puhahahaaha
Gel o maçı lütfen yapalım ve sen beni sahaya göm. İstediğin her şeyi veririm sana bunlar yaşanırsa. Hani bazı şeylerin az da olsa ihtimali olur ya. Hah bunun yok işte. Yemekteyiz izliyorum demedim farkınsaysan. İzlemeni tavsiye ettim. Malum futboldan anlamadığını bu kadar belli edince :) Ha bu arada yazdıklarımı okurken gözlerini kullanmanı öneriyorum. Başka uzuvlarınla okuma :D
Kişi kendinden bilirmiş işi. Çen başka uzuvlarınla mi okuyorsun kkkk. Ha bu arada adini bile yeni duyduğum bir seyi özelliklede senjn gibi bir angut onerince izleyesim olsada izlemem. Altin gunu çocuğu. 🤣🤣🤣🤣🤣
Ya sal bu bunu ahmet oppacı btsci oldugu kk yazmasindan belli tüm beyni btsle evlenme planiyla mesgul oldugu icin gunluk yasaminda pek kullanamiyo yazik
Bir bitmediniz çapraz saldirı.😂 Ufaklık kkk portekizce gülme sekillerinden birisi. Fransızca ögrendiğim için, diger dillerden bazi şeylerde konuşmalarima istemsiz dahil oluyo, anladın mi minik bağimlı obez. Kkkkkkkkkk İkinci olarak bts dinlemiyorum, üzgunum senin kadar ergen deilim. Kkk yı bts ile bağdaştırman hahahaha. Bir ikinci beyni yok fikri var vakası ve son olarak evlenmeyi düşünmuyorum, henuz üni bitmedi. Sen evde otur evde cipsini ye ve kolanı iç ve buyüklerine karşı saygili ol, oky 🤭
Evet başka uzuvlarımla okuyorum. Uzuvumu da belirtmemi ister misin :) Senin gibi bir cahilin yazdıklarını gözümle okumamı bekleyen bana haksızlık etmiş olur. Ha bu arada hadi ben altın günü çocuğuyum diyelim. Peki sen ne çocuğusun :D
Kadıköy de yurtta kalıyoruz yine inledi her yer tabii bir Galatasaraylı olarak her derbi öncesi Kadiköyde yaşam zor ama o maçın atmosferini görmek istiyorsun ins bi gün olur ha bu arada #burakelmasistifa
Fatih Terim transfer işini pek bilmiyor aldırdığı oyuncular hep çöp Teriminin başarısı anca hazıra konduğu kadrolarla oluyor. Kendisi gelip kadro kurunca sonuç bu
Ben fanatik biri değilim ama bu bilinen bir gerçek Fener çok kötü de olsa sizi yener ve yenmeye devam edecek, siz iyi de olsanız yener kötü de olsanız yener bir geçen sene stadda yendiniz diye her sene yenecek değilsiniz bu öğrenin bence ve psikolojidki öğrenilmiş çaresizliği kabul edin, iyi günler @UfkunÖtesi
Ozan sana fikrini soran olmadı bilip bilmeden her şeye maydonoz olma. Her boka atlamaman gerektiğini bin kere söyledim ne benim yorumuma yaz, ne soruma gel okey? @-winchester
@merkürkedisi0 veriler ortada iki sene üst üste Kadıköy'de yenildi fener 😂 Bu arada Galatasaraylı olduğumu kim söyledi? Ben objektif yorum yapıyorum, her takım her takımı yenebilir. Bak Başakşehire! Hem içeride hem dışarıda yenmiş feneri! Dünya böyle işte
Karakter mi hahahahaha karakterden bahsedecek son kişilerdensiniz arkadan konuşup milletin dedikodusunu yaparsınız istediğim kadar kızla konuşacağım anladın mı? 200-300-400-500 delirebilirsin yani. Ama kimin ne yaptığı seni ilgilendirmiyor karaktersizlik işte buna denir ama sende nerde o brain :D
He he aynen yüz bulamayıp yazmaya inatla devam eden biri için fazla iddialı sözler sitede yazmadığın kadın yok hepsi de biliyor yazıp cevap alamamak acı olmalı bu hazımsızlık da ondan bu şakaya vurarak cevap vermeler cevap verecek şey bulamayınca argoya kaçmalar falan. Bu kadar cunku kapasiten verecek cevabın bile yok ne yazık. daha da yazma sülük herif
Fb nin kaçırdığı gol fırsatlarıyla en az 10-0 lık maçtı gs de ölü toprağı var gibiydi sanki izlemeye gelmişlerdi bir fenerli olarak ben de şaşırdım nasıl berabere bitmediğine