Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçe bu oyun ile oynaması üzdü ama bana göre en şok edici olay son saniye macı bitirmek, çünkü bir inceleme söz konusu yani penaltı olur olmaz ayrı bir konu ama maçı direkt bitirmek yerine en azından izleyip pozisyonu ya penaltı verip ya da vermeyip macı öyle bitirmesi lazımdı
İrfan Can'ın hafta sonu oynanan maçta yedek klübesindeki tavrı zaten maçı satacağını belli etmişti öyle de yaptı. Sonuçta Adana çingenesi olduğu için ekmek yediği kaba pislemesi ilk değil. Hakem olmayan bir penaltı verdi ki asla penaltı değildi ilahi adalet tecelli etti ve penaltı gol olmadı. son dk pozisyon %100 penaltıydı ama hakem vermedi. hafta sonu seçim var. kongrede oy kullanacağız. kendisine fenerbahçeliyim diyen tek bir insan evladı o kO. Ç. a oy verirse vatan haini sayılır.
bazı noktalar gözüme çarptı. hakem fenere faul veriyor rakip bırakıyor fenerlinin biri alıp devam etmeye calısınca hakem birden devam diyor. böyle hakemlik olmaz. browni ise adamın baldırına kasten basıyor gören yok. alanya 2 kere centişlmenlik yapıp taca atıyor fenerliler topu alanyaya vermek yerine devam ettiriyor. tam fenere yakışan hareketler
özeti izledim ilahi adalet denir buna olmayan penaltıyı kacırdı faulle gol attı kalecinin hatasıyla 93 de yedi
yavrum 5 yerken zevk aldın mı? tam cincona yakışır hareket avrupada 5 yemek
@MansteinRommel ligde bi tarrak yiyemeyenler gelmiş bizim yenilgiye laf ediyor. anan daha çok alıyordu.
İrfan in canım belki de Ali Koç un gonderilmesine vesile olucak ama yazık oldu özellik son konserde iki palenalti pozisyonundan nasıl penaltı çıkmadı onu da anlamadım birisinde sağolsun osterwolde yi oyuncu kaleye soktu ordan seken top oyuncunun eline çarpıyor garip işler
Cevap
11Cevap
Fenere verilen penaltı yanlış. En Nesyrinin golünde faul var. Alanya yenilse yazık olurdu. Cihan Aydin ve var hakemi Onur özütoprak hakemliği bırakmalı böyle kötü yönetim olmaz. Tff başkanı Hacıosmanoğlu da İstifa etmeli
Klasik Fener işte ya aslında maçı hak ettiler Talisca falan da penaltıyı atsaydı bir de İrfan Fener kalecisi falan değil abuk sabuk bir hata üzülüyorum Sarı kanaryalara ama yapacak bir şey yok 2 puan güme gitti
En çok zoruma giden; Alanyaspor 2 defa Fenerbahçeli futbolcu sakatlık yaşadı diye topu taca attı fakat, Fener topu rakibine vereceğine atağa çıktı, Fair Play ruhuna yakışmıyor. Kendi evinde Alanya ile oynuyorsun ama bu yaptığı çirkefliktir.
Allahın adaleti şaşmıyor işte geçen hafta haksız 3puan aldınız bu sefer berabere kaldınız beter olsunlar
Gs'nin şampiyonluğu hayırlı olsun o zaman fenerde motivasyon çabuk düşüyor zaten de böyle başlangıçta tuzu biberi oldu
NE zaman yara almadı ki fenerbahçe bu bizide yaralıyor devamli
Bu maçı ilahi adalet olarak yorumluyorum. Fenerbahçe'nin hak etmediği bir maçtı zaten. En Nesyri'nin gölünde net faul vardı hakem iptal etmedi son dakikada İrfan'ın ellerinden kayan top içeri girdi. Maçın hakkı buydu 👍🏻
Bu Alanya nasıl takımmış ya, Beşiktaş'a 2 tane attı Fenerle berabere kaldı hayırdır
TEDESCO hiçbir suçu yok, talisca ve irfan gitmeli bu kadar
Lig daha yeni başladı ne yara alması mübarek
Bu senede şampiyonluk hayal
Galatasaray ve yapı yine devrede
Sen aslında zeki birisin ironi yaptığımı anlamış olman gerekirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?